Eşimle küslük ve bayram?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb arkadaşlar 3 senelik evliyim.Görenlerin imrendiği bir evliliğe sahiptim. Eşim eskiden dünyalar iyisi, melek gibi, beni asla kırmayan, çok nazik, düşünceli bir insandı. Fakat son zamanlarda çok değişti. Beni daha kolay kırabiliyor ve artık kelimelerine dikkat etmiyor. Bendede hata var elbet ama ben hep alttan alan taraf oldum.Özürler dileyen, tükürdüğünü yalayan, onu pohpohlayan hep ben oldum. Maalesef son kavgamızda bana "Senin gibi eş olmaz olsun, senden arkadaş bile olmaz" dedi. Çok ağrıma gitti. Çok çok üzüldüm ve hala ağlıyorum. Ben kesinlikle artık onunla konuşmak istemiyorum. Hemde çok uzun süre.. Ama önümüz bayram 1.gün onun ailesine gidilecek ve geceye kadar kalınacak, 2.gün ise akraba ziyaretleri o da gece biter.. Ben eşimle aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Bulunsamda onunla konuşmycağım için herkes küs olduğumuzu anlıycak. Lütfen bana bi çare, yol gösterirseniz sevinirim.
Not: İlk icraatım onun yastığını ve pijamasını oturma odasına koymak oldu. Bana yaşattıklarını kendide yaşasın hemde kat kat inşallah

Bayramda en azından küslüğü bitirsen hayatın daha kolay olacak gibi
Yaşadıklarını bilemem tabi ama yazdığın kadarıyla değerlendirince bana biraz fazla kinci geldin

barış demiyorum hobi olarak yine küs ama akrabaların yanında küs olduğunuzu belli etmeyin. konuşmanız gerekince konuşun. kimseye malzeme vermeyin. sonra devam edersiniz küslüğe
teallam. bayramda küs kalınmaz barışın diyeceğime verdiğim akla bak

canım haklısın tabbi eşinin sözü çok kırıcı ama yatağı ayırmakla hata edersin bunu yapma bence küste olsanız birlikte yatın aranıza dahada soğukluk girer bayramdada küslük olmaz barış ve bayramda huzurlu gezin

bence bayramda kimseye belli etmeyin,milletin ağzına laf vermeyin, evinizin içi size kalsın,insanların yanında bir şey belli etmeden konuşursunuz en azından,eğer o hatalıysa özür dileyinceye kadar evde konuşmayın bence.

sız karı kocasınız kusersınızde barısırsınızda ama mubarek kurban bayramında ese dosta kus oldugunuzu kesınlıkle caktırmayın
ya dısarı cıkmayın sınırın gecene kadar esınızle yada cok guzel rol yapmanız lazım mesela ben yapıyorum mısafırlerın yanında esımle kusken cok guzel konusuyorum onlar gıdınce esım sanıyokı ben herseyı unuttum hersey duzeldı sanıyo sırnasıyo askım vs vs dıye bende bırden trıplerımı takınıyorum noluyoruz hem ben senınle konusmuyorum dıyorum sok oluyoama askım bende barıstık sanıyodum dıyo:44:yok ole hemen bır opucuge tav olmak dıyorum

Arkadaşlar ben kolay kolay barışacağa benzemiyorum. Beni öyle ağlattı ki okulda halimi anlamayan kalmadı. Hala saatlerdir ağlıyorum. Sakinleştiriciye ihtiyacım var. Kendisi şimdi bilmem nerde kimlerle muhabbet ederken benim halime bakın. O kadar büyük bir şekilde kırdıki beni onunla tek kelime konuşmak istemiyorum. Ama bayram günü mecburen konuşacaz hadi annemlere gidelim diyecek en azından ve ben bu sözüne cevap bile vermek istemiyorum. Kulağımı tıkasam dinlemesem kendi tek başına gitse ne dersinz? ailesinede ne derse desin.Umrumda değil. Beni kimse böyle ağlatmamıştı şimdiye kadar

hamile olmanızdan da kaynaklı daha hassassınız sanırım... başka zaman gitmeseniz neyse de,bayram günü gidin bence...eve kendinizi hapsetmeyin,yakın güvendiğiniz arkadaşınız varsa onunla dertleşin,çıkın yürüyüş yapın hava alın rahatlayın sakinleşin biraz...

canm bnde senin gibi bi kötü lafa maruz kaldım bi olay yaşandı degmez birileri için ( senin gibi kindar görmedim dedi hala hatırladıkça öldüresim geliyo kendilerini )1 ay birbirimizi nkalbini kırdık birbirimize laf soktuk bana saçma sapan yasaklar getirdi ben suratsoz karşılıyodum felan filan ...sonrada bida tartışıp devamnda adam akıllı konuşunca haloldu tek diyecegim hallour eski halinize dönersiniz ama bayramd ane yapabilecegin hakkında benm de bi fikrim yok

Bayram ziyaretlerini yapmasan olmaz mı? En gerekli olanlara git.Gerisini hasta oldugunu öne sürerek bu seferlik ertele...

Ben olsam kişilerin yanında gayet rahat ismiyle sadece gereken şekilde ve kısa kısa konuşurdum.

Örneğin yemek hazırlandı sofraya çağır.Ama sohbet etme.Aranızın soguk oldugu anlaşılmasın ama vıcık vıcık da olma...

Ben seni anlıyorum kalpten kırılmışsın.Dilin kemigi yok ama beynin bir işlevi olmalı...Düşünsün taşınsın öyle konuşsun.

Adam hayat arkadaşına hakaret edecek,kadın kırılıp mesafe koyunca kindar ilan edilecek...Anlayamadım gitti..

Bir GEYŞALIK SENDROMUDUR gidiyor BDV de...

Kadın çekecek,kadın katlanacak,kadın ağlasada kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyecek...

Kadın da İNSAN,Kadın da KUL ,Kadın da KALP TAŞIYOR,kadınında HAKLARI VAR ....

Çok sevdiğim ve çok şey öğrendiğim pamuk anneannem evlilikte ne olursa olsun yatak ayrılmaz derdi :). Ayrıca benim annemle babam da defalarca küsmüşlerdir ama ne hikmetse bunu kimse anlayamamıştır. Yalnız kaldıklarında küs hallerine döner, başkalarının içinde hiçbir şey olmamış gibi davranırlardı. Birbirlerine olan saygıları gereği küs te olsalar aynı yatağa sırtlarını döner yatarlardı.

size söylediği cümle gerçekten çok kırıcı olmuş ama bayramda ailelere gitmemek olmaz hem gitmezseniz olay büyür ve haklıyken haksız duruma düşersiniz kv. kb ilede aranız açılabilir gidin ama fazla muhabbete girmeyin eşinizle konuşmanız gerektiği yerde konuşun sadece soran olursada aslında çok hastayım bayram olmasa evden ble çıkmazdım diyebilirsiniz

Benimde eşim bana benzer bir şeyler söylemişti.Böyle olduğunu bilseydim evlenmezdim seninle demişti.Bende kapıyı çarpıp çıktım.O gün yola gidiyordu.Güle güle bile demedim.Günlerce konuşmadık.Aynı senin gibi çok kırılmıştım ama özür diledi asla öyle düşünmediğini,sinirle ağzından çıktığını söyledi.Bende üzerinde durmadım.İncinmiş olabilirsin,haklısın da..Telafi etmek için çabalıyorsa ya da özür diliyorsa fazla uzatma derim.

bencede küs olduğunuzu belli etmeyin...
ordan çıktıktan sonra yine küsersin...

Hep alttan alan sizdiniz , tükürdüğünüzü yalayandınız da eşiniz nasıl eşiniz melek gibi biriydi burayı anlamadım ben :44:Böyle melek gibi bir eş durduk yeremi rayın dan çıktı acaba..

bayramda ailelerinize giderken küs değilmiş gibi konuşun.. oda biraz yumuşar hatasının farkına varıp belki özür diler canım.. aranızda ne geçtide eşin öyle dedi canım ya çok üzüldüm gercekten

adam nie sana öyle bi cümle kurdu...
durup dururken kimse böyle bişey söylemez heralde di mi...
tartışma sebebini de yazsan daha açıklayıcı olur..
belki de hata sende... tmm söylediği cümle çok çirkin ama belki senin davranışın bu sözden daha kötü oldu onun için..

Cnm sebebi boşverin. İnanın incir kabuğunu doldurmayacak bişey.. Ben kendi annemin yanında ona kaş göz yaparak konuşmuşum.Hepsi bu. Halbuki inanın annem olmasaydıda o şekilde konuşacaktım. (Ama kesinlikle ona saygısızlık etmedim)Çünkü canımı sıktı. Konuyu anlatmayım.Şimdi tanıdık çıkar burda. Zaten gecede gelmedi eve. Ailesindeydi herhalde.Şimdi anlatmıştır onlarada olayı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…