• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle küslük ve bayram?

Hem ben kendi annemin yanında ona kötü muamele etseydim annem muhakkak beni uyarırdı ki öyle bişeyde olmadı zaten. Eşim kendileri gereğinden fazla hassas. İnanın diyeceğim cümleleri defalarca düşünmek zorunda bırakıyor kendileri..

eğer bayramda kayınvalidenlere gitmessen,küs olduğunuz zaten anlaşılır.
gitmemenizde doğru olmaz zaten.bayram ziyaretlerinde kısıtlı konuşursunuz.
hoş eşiniz gece eve gelmemiş,annesine gittiyse ve annesine anlattıysa,sizin çaktırmamak için uğraşmanıza da gerek olmaz.
ama gitmemezlik yapmayın sakın.haksız duruma düşersiniz.

İncir çekirdeğiniz doldurulmayacak mevzulardan iş nerelere gelmiş. Yatak ayırmalar, eve gelmemeler.

Ne yaşarsanız yaşayın
Yaşadıklarınız evin içinde kalmalı, kimseye belli etmeyin derim

Ha belli edilecek kadar ciddi bu durum varsa da zaten boşanılır, onu herkes zaten duyar da
Şu an öyle bi durum yok madem, millete malzeme vermeyin
Daha da büyütürler işi, başka da bi işe yaramaz

sinir anında neler söyleniyor...küslüğü fazla uzatmak iyi değil araya soğukluk girer en kısa zamanda barışın birbirinizden özür dileyip...
sizi sevmese sizle evlenmezdi

görümcemin bir sözü var nekadar eşinizle küs olursanız olun ama girdiğiniz ortamlarda asla belli etmeyin.
yüzünüze karşı size üzülüyor numarası yaparlar içlerinden okadar sevnrlerki der.

insanlara malzeme vermeyin.yedi bucuk yıllık evliyim eşimle küs olduğum zamanlarda asla ortamlarda belli etmezdim
şuanda küsüm ama zaten çevremde kimse yok rahat rahat küsüyorum.ama iyimi derseniz asla zamanla iki tarafta çok yıpranıyor

Mrb arkadaşlar 3 senelik evliyim.Görenlerin imrendiği bir evliliğe sahiptim. Eşim eskiden dünyalar iyisi, melek gibi, beni asla kırmayan, çok nazik, düşünceli bir insandı. Fakat son zamanlarda çok değişti. Beni daha kolay kırabiliyor ve artık kelimelerine dikkat etmiyor. Bendede hata var elbet ama ben hep alttan alan taraf oldum.Özürler dileyen, tükürdüğünü yalayan, onu pohpohlayan hep ben oldum. Maalesef son kavgamızda bana "Senin gibi eş olmaz olsun, senden arkadaş bile olmaz" dedi. Çok ağrıma gitti. Çok çok üzüldüm ve hala ağlıyorum. Ben kesinlikle artık onunla konuşmak istemiyorum. Hemde çok uzun süre.. Ama önümüz bayram 1.gün onun ailesine gidilecek ve geceye kadar kalınacak, 2.gün ise akraba ziyaretleri o da gece biter.. Ben eşimle aynı ortamda bulunmak istemiyorum.Bulunsamda onunla konuşmycağım için herkes küs olduğumuzu anlıycak. Lütfen bana bi çare, yol gösterirseniz sevinirim.
Not: İlk icraatım onun yastığını ve pijamasını oturma odasına koymak oldu. Bana yaşattıklarını kendide yaşasın hemde kat kat inşallah

bence yanlış yoldasınız.
:50:
en azından bayramda asla belli etmeyin eğer boşanmayı falan düşünmüyorsanız.
sonra barıştığınızda akrabalar aileler unutmaz bu olayı.

Eşinizn söylediği laf çok ağır şimdiye kadar bunu düzeltmek için uğraşmaması ise daha da ağır. Benim düşüncem: bence eşiniz sizden ağır bir tepki görmeyi hakkediyor. Sizin yerinizde olsam kv de dahil hiç kimseye bayramlaşmaya gitmem. KV i ararım anne biz büyük bir kavga ettik ve beni çok kırdı. Kendisi bunu farkedip af dileyene kadar ben de onunla konuşmuyorum. O nedenle size gelmedim bugün. Bu durum için sizden özür dilerim ama bunun sizinle bir alakası yok en uygun zamanda ben bilhare gelip elinizi öpücem bayramlaşıcam lütfen beni mazur görün deyin. Kocanız işin ciddiyetinin farkına varsın. Hem de ailesine biraz mahcup olsun. KV iyi bir insansa bu durumda oğlum yapma etme deyip onu yumuşatmaya da baslar zaten. Benim kv de olsa duyunca çok üzülür oğluna mutlaka gereken lafları soylerdı...

kimseye belli etmeyin dost var düşman var.dostunuz üzülür düşmanınız sevinir.huzur istiyorsanız barışın bayramda küs durmak olmaz hemde karı kocasınız..

Herkes için ayrı ayrı teşekkürler.. 3sayfalık bir mektup yıazdım ve onunla evlendiğim için onun hayatına girip ona eş olamadığım için özür diledim.O da görmüş ve beni sevdiğini ama kırıldığını vs. vs. yazmış. Şuan evde bebeğimizden dolayı konuşuyor. Ama eskisi gibi olmamaya karar verdim. Konuşsam bile hep mesafe olacak. Uzun süre bunu yapmayı düşünüyorum ki anlasın kıymetimi.

Cnm sebebi boşverin. İnanın incir kabuğunu doldurmayacak bişey.. Ben kendi annemin yanında ona kaş göz yaparak konuşmuşum.Hepsi bu. Halbuki inanın annem olmasaydıda o şekilde konuşacaktım. (Ama kesinlikle ona saygısızlık etmedim)Çünkü canımı sıktı. Konuyu anlatmayım.Şimdi tanıdık çıkar burda. Zaten gecede gelmedi eve. Ailesindeydi herhalde.Şimdi anlatmıştır onlarada olayı

Herkes için ayrı ayrı teşekkürler.. 3sayfalık bir mektup yıazdım ve onunla evlendiğim için onun hayatına girip ona eş olamadığım için özür diledim.O da görmüş ve beni sevdiğini ama kırıldığını vs. vs. yazmış. Şuan evde bebeğimizden dolayı konuşuyor. Ama eskisi gibi olmamaya karar verdim. Konuşsam bile hep mesafe olacak. Uzun süre bunu yapmayı düşünüyorum ki anlasın kıymetimi.

Ben olsaydım ne yapardım diye düşündüm, eğer bayram sabahı annemlere gidelim diye teklif ederse giderdim ama teklif etmezse kıpırdamazdım bile, kimseye de hastayım gibi bahaneler de sunmazdım, kendi açıklasın niye gitmediğimi, hem şu da geldi aklıma, sizin annenizin yanında yaşanmış olay, eşiniz annenize gelecek mi bayramda, şahsen ben eşimin ailesine gitsem o benim aileme gelmese kötü hissederdim kendimi.
Körüklüyor gibi oldum ama ben tavra göre tavır takınanlardanım.

Cnm sebebi boşverin. İnanın incir kabuğunu doldurmayacak bişey.. Ben kendi annemin yanında ona kaş göz yaparak konuşmuşum.Hepsi bu. Halbuki inanın annem olmasaydıda o şekilde konuşacaktım. (Ama kesinlikle ona saygısızlık etmedim)Çünkü canımı sıktı. Konuyu anlatmayım.Şimdi tanıdık çıkar burda. Zaten gecede gelmedi eve. Ailesindeydi herhalde.Şimdi anlatmıştır onlarada olayı

İncir çekirdeğini doldurmayan bir olaydan sonra eşiniz
gece eve bile gelmiyor ve siz nerede olduğunu bilmiyorsunuz.
Ailesindeydi herhalde diyorsunuz.
Üstelik de bebeğiniz de çok küçük.
Bu ne sorumsuzluk?

Ayrıca yine ilk adımı atan siz olmuşsunuz.

Size verebilecegim tek tavsiye bir daha ilk adımı atan siz olmayın.
Eşinizi fena alıştırmışsınız...

Ben olsam konuşmazdım, bayramda ailesinede asla gitmezdim.
Banane milletin ne diyeceğinden ben huzursuz mutsuz ağlıyorken..

Sinir oldum eşinize ksr bakmayın,
Hala alttan alan arayı yapmaya çalışan neden siz oluyorsunuz,akışına bırakın ıhtıyaclarını gıdermeyın evde o yokmuş gb hareket edin
Bakalım siz olmadan nasıl mutlu olabiliyor mu ..

Çok havalanıyor şu erkek milleti sinir oluyorum.

Back
X