Planda bu kadar bekleyeceğim yoktu ama hep işi uzadı. Şirkette önemli bir mevkideydi ve gelemedi bir türlü. Ben gidemedim çünkü oturma iznim çıkmadı. Çok meseleler oldu. Ve aramıza duvarlar girdi. Zaten şu anda bir evlilik yok. Ama benim çökmek üzere olan bir ruhum var artık. Dediğiniz doğru şimdi tanışma Zamanı ama hal ve hareketlerimle hala sertim suçluyorum atamıyorum on dört aylık yalnızlığı. İki gün iyiysem üçüncü günü başlıyorum çünkü kanepede uyuyan bana hiçbir şeyde karışmayan daha doğrusu umursamayan bir insan var aynı evde. Bilmiyorum çok yoruldum
Tam da bu işteben yengecim eşim boğa deyince, ben boğayım sevgilim yengeç. bazen konuşur konuşur kızdırır kalbimi kırar yanıma yanaşır pişman olur bende unutamam ve kızgınlığımı sürdürürüm. bana çok kincisin ben her şeyi unutup sana geliyorum çünkü seni seviyorum ama sen uzatıyorsun unutmuyorsun der.Doğru der çünkü 5 dk içinde ben normale dönemem kişiliğime belkide burcuma aykırı çünkü ortada söylenmiş sözler yapılmış kötülükler var belkide neden bunları anlattım eşiniz bunları düşünüyor olabilir diye.Yurt dışı muhabbetine girmeyeceğim. Görücü usulü evlenmişsiniz ona da bir şey diyemiyorum çünkü biz birbirmizi seviyoruz ve dayanamıyoruz ne olursa olsun. Biraz zaman ver ve onu sevdiğini ve üzüldüğünü göstermeye devam et kalbi yumuşasa da eminim gururu el vermiyordur bazı şeylere.
eşin bana sen erkek arkadaşıma benziyorsun. Öfkene hakim olup biraz pohpohlaman gerekecek çünkü senin pişman olduğuna emin olması gerekiyor şimdi özür dileyip beş dk sonra aynı şeyi yaptıysan daha önce muhtemelen sana şu an için güvenmiyor.Eşinin sana şimdiye kadar büyük bir hatası oldu mu ve buna şahit oldun mu bilemiyorum ama seni sevmeyen adam o evde durmaz kaçmak için yer arar evine bile uğramaz seni seviyor ama kalbi kırık belkide yurtdışındayken beklediği desteği göremedi sizden çok içerledi kalk kırıklığı arttı da arttı soğudu ama bu geçici bir soğuma ruh hali gibi bir şey fazla üstelemeyin dır dır etmeyin yumuşak ve sevecen davranın ama sürekli ilgi göstereyim derken abartmayın biraz zaman verirseniz yumuşayacaktırTam da bu işte
Biz de başta tartıştığımızda küs kalamazdık
Ona sen beni hiç sevmemişsin öyle evlenmişsin dediğimde ben seni Can'ımdan çok sevdim ne sevap işledim de Allah seni çıkardı dersim aileme dedi
Ama şimdi öyle değil der
Bir süre sonra yine kavga ederiz ben haddimi aşarım filan
Ve sonra yine ben pişman olurum
güzel tesbt tebriklereşin bana sen erkek arkadaşıma benziyorsun. Öfkene hakim olup biraz pohpohlaman gerekecek çünkü senin pişman olduğuna emin olması gerekiyor şimdi özür dileyip beş dk sonra aynı şeyi yaptıysan daha önce muhtemelen sana şu an için güvenmiyor.Eşinin sana şimdiye kadar büyük bir hatası oldu mu ve buna şahit oldun mu bilemiyorum ama seni sevmeyen adam o evde durmaz kaçmak için yer arar evine bile uğramaz seni seviyor ama kalbi kırık belkide yurtdışındayken beklediği desteği göremedi sizden çok içerledi kalk kırıklığı arttı da arttı soğudu ama bu geçici bir soğuma ruh hali gibi bir şey fazla üstelemeyin dır dır etmeyin yumuşak ve sevecen davranın ama sürekli ilgi göstereyim derken abartmayın biraz zaman verirseniz yumuşayacaktır
Evet hep der insanın eşi destek olur sen bana ağzına geleni saydın, işlerim vardı hata bendeydi ki uzaklığı halletmeden evlendim der.eşin bana sen erkek arkadaşıma benziyorsun. Öfkene hakim olup biraz pohpohlaman gerekecek çünkü senin pişman olduğuna emin olması gerekiyor şimdi özür dileyip beş dk sonra aynı şeyi yaptıysan daha önce muhtemelen sana şu an için güvenmiyor.Eşinin sana şimdiye kadar büyük bir hatası oldu mu ve buna şahit oldun mu bilemiyorum ama seni sevmeyen adam o evde durmaz kaçmak için yer arar evine bile uğramaz seni seviyor ama kalbi kırık belkide yurtdışındayken beklediği desteği göremedi sizden çok içerledi kalk kırıklığı arttı da arttı soğudu ama bu geçici bir soğuma ruh hali gibi bir şey fazla üstelemeyin dır dır etmeyin yumuşak ve sevecen davranın ama sürekli ilgi göstereyim derken abartmayın biraz zaman verirseniz yumuşayacaktır
çünkü ilişkimiz çok çok benziyor :)güzel tesbt tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?