- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Kitchenprincess
-
Suçlu olan o demişsiniz, hem hatalı hem gurur yapıyorsa siz de adım atmayın, böyle de nereye kadar gider orası da ayrı..Gurur yapıyor
Gitmişsiniz ailenizin evine muhtemelen onlara da yansıtıp üzmüşsünüz ama konuşmuş mesajlaşmışsınız hep. Çok önemli bir konu da değilmiş affetmişsiniz de zaten özür dilemeden. Şimdi ailenize üzüldüm ben kızlarının huzursuz bir evliliği olduğunu düşünüyorlarMerhaba hanımlar eşimle 1 aydır küsüz beni çok kırdı baba evine döndüm şimdi gurur yapıp beni aramıyo sormuyo beni hala seviyo geri dönmemi istiyor ama bir mesaj bile atmıyo ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım onun bana adım atması için
Sana ulasmiyorsa seni sevdigini donmeni istedigini nerden cikartiyorsun sevseydi ceker alirdi seni ertesi gunu 1 ay nedir yahu kandirmayin kendiniziMerhaba hanımlar eşimle 1 aydır küsüz beni çok kırdı baba evine döndüm şimdi gurur yapıp beni aramıyo sormuyo beni hala seviyo geri dönmemi istiyor ama bir mesaj bile atmıyo ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım onun bana adım atması için
Geçtik aradı sordu ilk zamanlar güzel Mesajlar da atıyo ama ben özür dileyip geri dön demesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?