Eşimle nasıl kavuşacağız ?

Kavga sebebiniz ne?
Gitme sebebiniz ne?
Onu suclu buluyorsan bu duygusallıga kapılma sebebin ne?
Seni seviyorsa 1 aydır aramama sebebi ne?

Şiddet, ağır küfür hakaret vs olmadığı sürece anne baba evine gidilmesi kadar saçma bir şey olamaz

Gitmişsiniz ailenizin evine muhtemelen onlara da yansıtıp üzmüşsünüz ama konuşmuş mesajlaşmışsınız hep. Çok önemli bir konu da değilmiş affetmişsiniz de zaten özür dilemeden. Şimdi ailenize üzüldüm ben kızlarının huzursuz bir evliliği olduğunu düşünüyorlar

İletişimde olduğunuz için hala onun olduğunuzdan emin ondan dön demiyor. Cevap vermeyin iletişim yollarını kapatın

Sana ulasmiyorsa seni sevdigini donmeni istedigini nerden cikartiyorsun sevseydi ceker alirdi seni ertesi gunu 1 ay nedir yahu kandirmayin kendinizi

Sizi dize getirmeye calısıyodur, sen baba evine gidersen bende arayıp sormam diyerek bir daha ki suçlu davranışında sizin daha cok sinmenizi ve sözünü dinlemenizi saglamaya calısıyodur.. Kadınları sevgileriyle kendilerine baglayıp sonra aç bırakıyolar tıpış tıpış yola geliyorsun.. Hep aynı taktik..

Büyük bi olay yazmissiniz o hatalı yazmissiniz gelmemi istiyo ara soylemiyor aramiyor en çok başlığa takıldım nasıl kavusacagiz madem bu başlığı atacak kadar asiksiniz gormezden gelseydiniz yada sizde gurur ySpin kavuşmayı beklemeyin hem gidip hem kendinizi donerseniz hiç bi anlamı olmaz hatta gözden dusersiniz bi hafta iyi olur işi bitince normale döner gelip kendi alsın bi zahmet

Olayı tam açıklarsanız biz de fikir veririz . Neden kavga ettiniz neden gittiniz baba evine ?

Bu hale gelmenize, o kadar süre ayrı yaşamanıza sebep olan olay ne?
Aldatma mı, şiddet mi, aileler mi,
geçimsizlik mi.....?
Önemsiz birşeyse ve gelişi güzel uzayıp gittiyse; gurur yapmayın bir adım atın. Ama ciddi bir durum varsa ortada karşı tarafı beklemek ya da bir şekilde ortada buluşmak daha mantıklı.

Geçtik aradı sordu ilk zamanlar güzel Mesajlar da atıyo ama ben özür dileyip geri dön demesini istiyorum

Aradiğinda havadan sudan mi konuşuyorsunuz ben anlamadim.Siz evi terk etmişsiniz ama adam arkadaşini ariyor gibi arayip hal hatir mi soruyor?Çok saçma değil mi bu?

Madem cok buyuk bir olay oldu,madem bir karar almiş evi terk etmişsiniz,arkasinda durun.
Yaptiğindan pişman olup sizi aramiyor,özür dilemiyorsa,üzgünüm bu gururdan değil,sizi yeterince önemsemediğindendir.

Bide eğer adam narsistse suçluyum demesi mümkün deil zaten. Kendisini sizden mahrum bırakarak geri dönmenizi sağlar, gerekirse sizi suçlu çıkartır sizde sonra yaptıgınızdan pişman olup üstüne özür dilersiniz..

1ay arayıp gel demeyen adamın başına taş düşmesi lazım aşka gelip dön demesi için o taşın düşmesini beklemiceksen sen atıver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…