- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi Kitchenprincess
-
Suan duygusal oldugu için dediginizi yapabilir bence ama bu gerçekten cok mantıksız! Adam kadını evi terkedicek kadar yıpratıyo arayıp sormuyo kendini affettirmiyo bide üstüne kadından özür mü bekliyo? Böyle adamlar gercekten normal degil herkesi kendimiz gibi zannediyoruz ama bu tür adamların vicdanı merhameti yok kadına acı cektirme döngüsü ölene kadar gider bunlar acı cektirmekten zevk alıyolar açın okuyun kendinizi geliştirin birazBelki adam sadece mesajlasmayi seviyordur
Geri donecek insan evi terk etmemeli
Evi terk eden de geri donmemeli
Ben de olsam kusup gideni aramam sormam ozur de dilemem. Siz evi terk ettiginiz icin ozur dilemelisiniz oncelikle
ne olduğunu anlatmazsanız kim haklı kim haksız anlamayız?Bizimki büyükçe bi olaydı
Ahahah cok esprilisiniz,olur ben kendimi gelistiririmSuan duygusal oldugu için dediginizi yapabilir bence ama bu gerçekten cok mantıksız! Adam kadını evi terkedicek kadar yıpratıyo arayıp sormuyo kendini affettirmiyo bide üstüne kadından özür mü bekliyo? Böyle adamlar gercekten normal degil herkesi kendimiz gibi zannediyoruz ama bu tür adamların vicdanı merhameti yok kadına acı cektirme döngüsü ölene kadar gider bunlar acı cektirmekten zevk alıyolar açın okuyun kendinizi geliştirin biraz
Celladına aşık olmak gibi bisey işte ruh saglıgın bozuluyo ama farkına bile varmıyosun ben ağır psikolojik vaka yasayıp baba evine döndgümde bile eş kişisini arayıp sesini duymak istemiştim adamın rol yaptıgını ne kadar ruh hastası oldugunu bildigim halde bunu yapmıstım.. Bitür bagımlılık işte bunu da planlı şekilde yapıyolar zaten birde sanki okulunu okumuslar hepsi aynı bunların bi parazit türü sanırım çoğalıp dagılmışlar etrafa.. Kökleri kurusun insallah!Ahahah cok esprilisiniz,olur ben kendimi gelistiririm
Adam kadini yipratiyorsa kadin bosanir,ne bekliyor? Bosanma davalarinda bile evi terk eden taraf kusurlu sayiliyor,evden ayrilirken bosanmaya karar vererek ayrilmali bir insan. Ayni evde oturup sorunlarini cozemeyecek insanlar evli kalmasin mumkunse
Valla 1 yıl olmuş bence şimdiye kadar dönse dönerdi gibi. Sizin donmenizi istediğini sevdiğini nerden biliyorsunuz yani sizi bu kanıya vardiran dayanaklariniz nedirMerhaba hanımlar eşimle 1 aydır küsüz beni çok kırdı baba evine döndüm şimdi gurur yapıp beni aramıyo sormuyo beni hala seviyo geri dönmemi istiyor ama bir mesaj bile atmıyo ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım onun bana adım atması için
Hatası neydi.Suçlu olan o ama ben adım atarsam hatalarını düzeltmiyicek
Aynen katılıyorum.Ben eşime her zaman demişimdir eğer bir gün gidersem asla dönmem diye.Belki adam sadece mesajlasmayi seviyordur
Geri donecek insan evi terk etmemeli
Evi terk eden de geri donmemeli
Ben de olsam kusup gideni aramam sormam ozur de dilemem. Siz evi terk ettiginiz icin ozur dilemelisiniz oncelikle
Birsey yapman gerekmiyor demekki sevmemis seni bu gururla alakasi yok, daha neyi ne icin yapcan adamin mesaj atmasini mi bekleycen? Seven insan gurur yapmaz, ailesinin evine göndermez gittiysen bile coktan kapinin önünde kendisi belirlemesi lazimdi, bunu seven insan yapmaz seven insan gurur yapmazMerhaba hanımlar eşimle 1 aydır küsüz beni çok kırdı baba evine döndüm şimdi gurur yapıp beni aramıyo sormuyo beni hala seviyo geri dönmemi istiyor ama bir mesaj bile atmıyo ne yapacağımı şaşırdım sizce ne yapmalıyım onun bana adım atması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?