Eşimle nasıl kavuşacağız ?

Belki adam sadece mesajlasmayi seviyordur
Geri donecek insan evi terk etmemeli
Evi terk eden de geri donmemeli
Ben de olsam kusup gideni aramam sormam ozur de dilemem. Siz evi terk ettiginiz icin ozur dilemelisiniz oncelikle

Ben de olsam kusup gideni aramam sormam ozur de dilemem. Siz evi terk ettiginiz icin ozur dilemelisiniz oncelikle
Suan duygusal oldugu için dediginizi yapabilir bence ama bu gerçekten cok mantıksız! Adam kadını evi terkedicek kadar yıpratıyo arayıp sormuyo kendini affettirmiyo bide üstüne kadından özür mü bekliyo? Böyle adamlar gercekten normal degil herkesi kendimiz gibi zannediyoruz ama bu tür adamların vicdanı merhameti yok kadına acı cektirme döngüsü ölene kadar gider bunlar acı cektirmekten zevk alıyolar açın okuyun kendinizi geliştirin biraz

Ahahah cok esprilisiniz,olur ben kendimi gelistiririm
Adam kadini yipratiyorsa kadin bosanir,ne bekliyor? Bosanma davalarinda bile evi terk eden taraf kusurlu sayiliyor,evden ayrilirken bosanmaya karar vererek ayrilmali bir insan. Ayni evde oturup sorunlarini cozemeyecek insanlar evli kalmasin mumkunse

Celladına aşık olmak gibi bisey işte ruh saglıgın bozuluyo ama farkına bile varmıyosun ben ağır psikolojik vaka yasayıp baba evine döndgümde bile eş kişisini arayıp sesini duymak istemiştim adamın rol yaptıgını ne kadar ruh hastası oldugunu bildigim halde bunu yapmıstım.. Bitür bagımlılık işte bunu da planlı şekilde yapıyolar zaten birde sanki okulunu okumuslar hepsi aynı bunların bi parazit türü sanırım çoğalıp dagılmışlar etrafa.. Kökleri kurusun insallah!

Evlılıgını zedelıyorsun suan. Bır ay daha gıtmesen senden baya sogur bence ılk adımı at ve bıdaha cok buyuk seyler olmadıkca evını bırakma

Valla 1 yıl olmuş bence şimdiye kadar dönse dönerdi gibi. Sizin donmenizi istediğini sevdiğini nerden biliyorsunuz yani sizi bu kanıya vardiran dayanaklariniz nedir

Anacım siz ne içiyorsunuz Allah aşkına bize de söyleyin biz de kullanalım,
Öyle sen baba evine kaçınca hatalarından ders alacak erkek kalmış mı halen ?
Madem dönecektin niye gittin.

Aynen katılıyorum.Ben eşime her zaman demişimdir eğer bir gün gidersem asla dönmem diye.

Kavuşabilmeniz için iki tarafın da bunu istiyor olması lazım ama belli ki eşiniz pek de istemiyor.

Babaevine gitmek nedir?
Eğer kendi evinizde olsaydınız, olay çözümlenmiş ve unutulmuştu bence.
Başlığınıza bakarsak sizin taviz vereceğiniz ortada, adam da sizi bizden iyi tanıdığına göre diyorum ki; daha çok beklersiniz..
Adama özgürlük alanı yaratmışsınız, o olmuş..

Aramayan sevmiyordur.
Kavuşmak değil barışmak sizinkisi. Bir taraf gururunu yenip adım atacak. Gerçekten seviyorsanız birbirinizi o zaman barışırsınız.
Her küslükte, kırgınlıkta baba evinize dönen birini ben de aramazdım şahsen. Ha baba evine gidilecek kadar hakaret ve şiddete varan bir durum var ise de barışmak istemezdim.

Birsey yapman gerekmiyor demekki sevmemis seni bu gururla alakasi yok, daha neyi ne icin yapcan adamin mesaj atmasini mi bekleycen? Seven insan gurur yapmaz, ailesinin evine göndermez gittiysen bile coktan kapinin önünde kendisi belirlemesi lazimdi, bunu seven insan yapmaz seven insan gurur yapmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…