Eşimle nasıl konuşsam ?

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
İyi geceler hanımlar
1 ay once dogum yaptım cok zor bir surec ti eşim hep destek oldu saolsun eşimide severim sayarım ama dogumdan sonra esimde bir gariplikler olmaya basladı annem kızkrdesim bende kalıyor bebege bakım icin sezeryandan dolayı cok zor ayaga kalkdım halada kendime gelemedim cok agrım sızım var pskolojimde bozulmaya basladı malum lohusalık :( eşim basta iyiydi beraber uyuyamadık dogru duzgun bebegi sık sık emzirdigim icin odadan cıkıyorum surekli eşimde sabaha kadar yatıyır iş var diye onu kaldrmıyoruz bebegimi kendim hastaneye kontrole goturdum gecen gun mesela kalkıp ben sizi goturem demedi araba kullanablrsin demi dyor arıyor bebegi üşütme sakın bak hasta olmasın diye öğüt vermeler felan ben deil adam lohusa sanki ! İlk defa annemlere geldik kadın 1 aydır bizde hizmet ediyor yemek camasır bulasık kaıdnın yzune bakmıyor saol demek yok annemn de cok zoruna gitmis bugun baya agladı bana dedim anne ben konsuurum tamam ama nee desem sanırım esimde bi sorun var anlayamadıgım? Garip davrnıslar sergiliyor nedeni ne olablr ben gercekden anlam veremıyorum nasıl konussam da derdini anlasam resmen uzaklasmaya basladı gibi hissediyorum sanki o dogum yapdı trip atıyor bi garip

Cnm daha çok yeni herşey.
Bazı erkeklerde loğusalık dönemi oluyor inan yeni yaşama adapte olamıyorlar hemen.

Ama annenize nazik davranmaması sinir bozucudur eminim çünkü sonuçta size ve bebeğinize bakıyor.minnet duygusu olmayan biri sanırım eşiniz.

Düzgünce konuşun.
Bikaç aya düzelmezse ozaman pimpiriklenebilirsiniz.

Cnm daha çok yeni herşey.
Bazı erkeklerde loğusalık dönemi oluyor inan yeni yaşama adapte olamıyorlar hemen.

Ama annenize nazik davranmaması sinir bozucudur eminim çünkü sonuçta size ve bebeğinize bakıyor.minnet duygusu olmayan biri sanırım eşiniz.

Düzgünce konuşun.
Bikaç aya düzelmezse ozaman pimpiriklenebilirsiniz.
Evet brz daha zaman gecsin dyorum bende su an kdr kendi derdmden kmseye bkamadım acıkcası ama annem agladı baya hic te farkedemedim aslında ama esim nrmalde evet asırı minnet duygusu yokdur oyle cok agresftir ayrıca ama ben onun hakkından gelirim nrmalde de annem baya icerlenmis anlamadım eşimide su an destege ihtiycaım var ama komik olan ben arabulucu olucam ;)

Evet brz daha zaman gecsin dyorum bende su an kdr kendi derdmden kmseye bkamadım acıkcası ama annem agladı baya hic te farkedemedim aslında ama esim nrmalde evet asırı minnet duygusu yokdur oyle cok agresftir ayrıca ama ben onun hakkından gelirim nrmalde de annem baya icerlenmis anlamadım eşimide su an destege ihtiycaım var ama komik olan ben arabulucu olucam :KK66:
Annenizde bunalmış olabilir ,kolay değil yeni doğum yapmışa bakmak.sanırım alınganlığı Arttı.
Bende çok geç iyileşmiştim annem kafayı yemek üzereydi biyandan ben biyandan bebek biyandan ev misafir falan filan...

Annenizde bunalmış olabilir ,kolay değil yeni doğum yapmışa bakmak.sanırım alınganlığı Arttı.
Bende çok geç iyileşmiştim annem kafayı yemek üzereydi biyandan ben biyandan bebek biyandan ev misafir falan filan...
Bu surec cok zormus ya anladım yani :( aynen msafirler halden anlamaz o ayrı dert :( eşim onada takık mesela msafir istemiyor asla bebek buyudu geleblrler aslında dyorum ama yok tahammul etmiyor kmseye ama yalnız kalsak daha mı iyi perisan olucaz bakack insan var. Cok şükür demiyor sabaha kdr bebek ayakta yani sıfır uyku olur yoksa cdden kadın olmak cok zor :(

Cok yeni Hersey. Artik Evde Siz gecin isin basina derim. Anneniz size yeterince destek olmus. Artik Annenizde üzülmeye Sizde üzülmeye baslamayin. Biraz daha seyreklestirin. Olurya bir söz söyler Siz unutursunuz Anneniz unutmaz. Zamanla Hersey düzene girer.

Aynılarını yaşadığım için kendi düşüncemi söyleyeceğim.
Rahat batıyor bu erkeklere.
Evde anneniz ve kardeşiniz olmasından muhtemelen bunaldı.
Ama anlamıyorlar ki o adamın pisliğini hem de üstlerine hiç vazife olmadan temizlediklerini!
Evde düzen dönsün diye mecburi kalınıyor ama iyilikten anlamıyorlar bu adamlar.
Konuşmayın bence, konuşsanız da anlamaz zaten.
Sonuç ‘bir tek sen mi doğurdun’ a gelir, emin olun.
Sonra da annenizin söylediği birçok şey ona batmıştır, öyle dedi böyle dediye girer mesele.
O sebeple hiç bulaşmayın, normal düzene dönmenizle eşiniz de düzelecektir.

Evinizde birgün mevlüd yapin gelmek isteyenleri birgünde alin. Agirlayin. Esinizde bunalmis aile problemine dönüstürmeyin. Ben düsündümde birgün de agirlasak herkesi Hem evimizde dua Okunur hemde tek tek agirlamamiz gerekmez deyin. Cözümler üretin. Evinizin huzuru Cok Cok önemli.

Nasıl ki sizin hayatınızın merkezi bebeğiniz eşinin de öyle fazla alınganlık olur bu durumda her iki tarafta ilgi bekler ama annenler baya bir yanınızda kaldığı için haliyle adamda mesafeli olmak zorunda dı madem gittiler bir yanaş önce özlem giderin anneni somnra sonra konusursın

Aynılarını yaşadığım için kendi düşüncemi söyleyeceğim.
Rahat batıyor bu erkeklere.
Evde anneniz ve kardeşiniz olmasından muhtemelen bunaldı.
Ama anlamıyorlar ki o adamın pisliğini hem de üstlerine hiç vazife olmadan temizlediklerini!
Evde düzen dönsün diye mecburi kalınıyor ama iyilikten anlamıyorlar bu adamlar.
Konuşmayın bence, konuşsanız da anlamaz zaten.
Sonuç ‘bir tek sen mi doğurdun’ a gelir, emin olun.
Sonra da annenizin söylediği birçok şey ona batmıştır, öyle dedi böyle dediye girer mesele.
O sebeple hiç bulaşmayın, normal düzene dönmenizle eşiniz de düzelecektir.
Ay evet valla kadın perisan oldu elli yasında bide yemek onun ütüsü ayrı dert oldu yemek begenmez bile laf soyler ben alısıgım ama annem baya sıkılmıs artık evime ble glmez yani bdaha :( ben arada kldım resmen ama kendi anası gelse dırsa asla laf edmez cok cahil konsuurlar mesela ben laf demem hep alttan alırım ama o dayanamıyor beyfendi

Nasıl ki sizin hayatınızın merkezi bebeğiniz eşinin de öyle fazla alınganlık olur bu durumda her iki tarafta ilgi bekler ama annenler baya bir yanınızda kaldığı için haliyle adamda mesafeli olmak zorunda dı madem gittiler bir yanaş önce özlem giderin anneni somnra sonra konusursın
Kalmasa nasıl yapcaz canm o bana yardım edemez ilk bebegimiz sabah işe gdiiyor hayatta gece kalkmaz :( bde yemek ister sızlanır durur beni delirtir ben takmam ama annem baya takmıs oda haklı idare edmek cok zor cidden

Annenler gidince düzelir. Kalabalığa gelemiyor olabilir.
Gelemiyor evet ama onlar olmasa ben perisanım ayaga zor kalkdım tuvalede gdemedim ilk hafta annem olmasa ohoooo neler olurdu kmblr :( beni bebegi dusunyorsa asıl bize destek olması gerekmezmi

Cok yeni Hersey. Artik Evde Siz gecin isin basina derim. Anneniz size yeterince destek olmus. Artik Annenizde üzülmeye Sizde üzülmeye baslamayin. Biraz daha seyreklestirin. Olurya bir söz söyler Siz unutursunuz Anneniz unutmaz. Zamanla Hersey düzene girer.
Ayenn ben gececegim de iste işe donunce gene aynısı olacak kucuck bebek habire yarım saat mesefade getirip goturcem bebegimi anneme annem bakcak kendi anasının hayrı yok demezmi insan benden hayır yok susuayım mnnet duyayım ama yok apayrı havalarda

Gelemiyor evet ama onlar olmasa ben perisanım ayaga zor kalkdım tuvalede gdemedim ilk hafta annem olmasa ohoooo neler olurdu kmblr :KK43: beni bebegi dusunyorsa asıl bize destek olması gerekmezmi
Lohusalıkta afallıyorlar. İnşallah bir an önce iyileşirsin. Bizde de ailem vardı yanımda eşim bunaldı sıkıldı. Rahat edemedi. E haliyle bende dogum dan yeni çıktım uykusuz yorgun bebekle ilgilendiğim için farklı instagram hesabı açmış. Ne zaman lohusalık bitti düzeldi eşim de. Sizin de çok yeni düzelir. Darılma yani

Ay evet valla kadın perisan oldu elli yasında bide yemek onun ütüsü ayrı dert oldu yemek begenmez bile laf soyler ben alısıgım ama annem baya sıkılmıs artık evime ble glmez yani bdaha :KK43: ben arada kldım resmen ama kendi anası gelse dırsa asla laf edmez cok cahil konsuurlar mesela ben laf demem hep alttan alırım ama o dayanamıyor beyfendi
En küçük çocuğum 14 aylık ve eşim geçen gün bir kavgamızda ‘asıl senin annen neler dedi bana bez kaka olmuş git onu yıka diyor bak bak’ diyordu, tee en yakın 1 sene öncenin mevzusu çünkü küçük bebeğim yaşını geçti yani.
Çocuk bizim çocuğumuz, kaka bizim bebeğin kakası, kadın 2 bebeğime bakıyor, annem eşime git kakalı bezi yıka dediği için olay olmuş içine atmış, şaka gibi değil mi?
Onun annesi bana neler derken, o da bunu söyledi!
Emmeyen bebeğim için ‘seni istemiyor sevmiyor demek ki ‘diyen bir kadından bahsediyorum.
İşte bu kadar nankörler...

Lohusalıkta afallıyorlar. İnşallah bir an önce iyileşirsin. Bizde de ailem vardı yanımda eşim bunaldı sıkıldı. Rahat edemedi. E haliyle bende dogum dan yeni çıktım uykusuz yorgun bebekle ilgilendiğim için farklı instagram hesabı açmış. Ne zaman lohusalık bitti düzeldi eşim de. Sizin de çok yeni düzelir. Darılma yani
Anladım xanm insallah cok saol ❤️

Herkes birşeyler yaşıyor. Hepimiz birbirimizi idare ediyoruz. İdare edin biraz evinizi yuvanızı eşinizi. Ondan yapabileceği isteklerde bulunun. Çok yan gelip yatmaya alışmasın diye. Zaman herşeyin ilacı. Zaman gösterecek size.

En küçük çocuğum 14 aylık ve eşim geçen gün bir kavgamızda ‘asıl senin annen neler dedi bana bez kaka olmuş git onu yıka diyor bak bak’ diyordu, tee en yakın 1 sene öncenin mevzusu çünkü küçük bebeğim yaşını geçti yani.
Çocuk bizim çocuğumuz, kaka bizim bebeğin kakası, kadın 2 bebeğime bakıyor, annem eşime git kakalı bezi yıka dediği için olay olmuş içine atmış, şaka gibi değil mi?
Onun annesi bana neler derken, o da bunu söyledi!
İşte bu kadar nankörler...
Ayy valla saka gbşymiş cidden oyleler evet banada habire annen yatak odasına grmesn dyor ya kadım nabıcak sanki senn yere attıgın donu alıyor dyorum susuyor boyle bsey olamaz evi bok goturuyor dedi bi gun delirdim annem anca yetisşyor bebek izin vermıyor ya sen temzle yada temzlkci tut b zahmet dedm gene ssuuyor boyle bsey olamaz cidden cok apayrı manyaklasıyorlar haklısınızz

Herkes birşeyler yaşıyor. Hepimiz birbirimizi idare ediyoruz. İdare edin biraz evinizi yuvanızı eşinizi. Ondan yapabileceği isteklerde bulunun. Çok yan gelip yatmaya alışmasın diye. Zaman herşeyin ilacı. Zaman gösterecek size.
Evet insallah esim brz tahammulsuzdur benim kendi bebege bakmaz bize emreder felan amannn gecer şnsallah evet

Back
X