- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
İyi geceler hanımlar
1 ay once dogum yaptım cok zor bir surec ti eşim hep destek oldu saolsun eşimide severim sayarım ama dogumdan sonra esimde bir gariplikler olmaya basladı annem kızkrdesim bende kalıyor bebege bakım icin sezeryandan dolayı cok zor ayaga kalkdım halada kendime gelemedim cok agrım sızım var pskolojimde bozulmaya basladı malum lohusalık
eşim basta iyiydi beraber uyuyamadık dogru duzgun bebegi sık sık emzirdigim icin odadan cıkıyorum surekli eşimde sabaha kadar yatıyır iş var diye onu kaldrmıyoruz bebegimi kendim hastaneye kontrole goturdum gecen gun mesela kalkıp ben sizi goturem demedi araba kullanablrsin demi dyor arıyor bebegi üşütme sakın bak hasta olmasın diye öğüt vermeler felan ben deil adam lohusa sanki ! İlk defa annemlere geldik kadın 1 aydır bizde hizmet ediyor yemek camasır bulasık kaıdnın yzune bakmıyor saol demek yok annemn de cok zoruna gitmis bugun baya agladı bana dedim anne ben konsuurum tamam ama nee desem sanırım esimde bi sorun var anlayamadıgım? Garip davrnıslar sergiliyor nedeni ne olablr ben gercekden anlam veremıyorum nasıl konussam da derdini anlasam resmen uzaklasmaya basladı gibi hissediyorum sanki o dogum yapdı trip atıyor bi garip
1 ay once dogum yaptım cok zor bir surec ti eşim hep destek oldu saolsun eşimide severim sayarım ama dogumdan sonra esimde bir gariplikler olmaya basladı annem kızkrdesim bende kalıyor bebege bakım icin sezeryandan dolayı cok zor ayaga kalkdım halada kendime gelemedim cok agrım sızım var pskolojimde bozulmaya basladı malum lohusalık