eşimle ne zaman tartışsak uykusunda eski sevgilisinin ismini sayıklıyor.

birguzruyasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
100
88
48
37
hanımlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum. ama dün geceden sonra artık canıma tak etti. uyuyamadım. bi de size danışayım dedim.
eşimle ilk tanıştığımızda her şey konusunda birbirimize dürüst olacağımıza söz verdik. ona daha önce sevgilin var mıydı diye sordum. ortaokuldayken bir kızla çıkmış. ama kısa sürmüş dedi bana. ortaokul'dur hala çocuktur diye ciddiye almadım. ama evlendikten sonra ne zaman tartışsak, birbirimize küssek uykusunda eski sevgilisinin ismini sayıklıyor. üstelik evlendiğimizde bana deliler gibi aşıktı. ne yapacağımı bilmiyorum. acaba beni sevmiyor mu? acaba bu aldatmaya mı giriyor diye soruyorum, sonra saçmalama kızım diyorum kendi kendime.
kızlar siz ne dersiniz? inanın çok zor bi durumdayım. eşime nasıl tepki vereceğimi bile bilmiyorum.

sayıkladığında bas tekmeyi düşsün yataktan

şaka bir yana uyku hali farkında değil ki, bilinçaltını temizlemek mümkün olsa belki durdurabilirsiniz bu durumu..

bence dürüstçe konuşun isim sayıklıyorsun ve ben rahatsız oluyorum diyin..siz gecenin bir yarısı mahmut mahmut diye sayıklasanız o ne yapardı acaba

ilk aşkıysa rüyasında çok görmesi normal bence, bu seni sevmediği anlamına gelmez, çocuklukta beyne kazınan bişey gibi düşün

canım sana katılıyorum ama senin de dediğin gibi uyku halinde farkında değil. bilinçaltına kazınmış. şimdi konuyu ona açsam rüyanda onun ismini sayıklıyorsun desem acaba o rüyayı hatırlar mı? onu çok mu utandırmış olurum diye düşünüyorum. çünkü normalde beni sever bana saygı duyar. hatta küs olduğumuzda bile bana kırıcı laf söylemez, saygısını korur.
normal zamanlarda birbirimize sarılarak uyuruz ama küsken arkasını döner dizini göbeğine çeker sanki küçük bir çocukmuş gibi iki büklüm uyur.

benim de kardeşim geceleri sayıklar bazen..sabah ne rüya gördüğünü sorduğumuzda hatırlamaz bile

yani onunla ilgili bir rüya gördüyse bile hatırlamaz büyük ihtimalle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…