• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle normal iki insan gibi konuşamıyoruz

1riposte

evli mutlu çocuklu
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
171
4
46
İstanbul
[3 YILLIK EVLİYİZ bir çocuğum var eşim benden 8 yaş büyük zamanla aşılır sandığım sorunumuz aşılmıyor eşimle konuşamıyoruz hemen her konuşmada yüksek sesle konuşuyor ve konu nasıl oluyorda kavga etmeye geliyor anlamıyorum

bu açkende tokkende mutluykende mutsuzkende hep aynı
daha az önce bana çok soru soruyosun (yani çok konuşuyosun ) demek istedi

oysa ben gün boyu evdeyim sıkılıyorum onu görünce mutlu olup herşeyi onunla paylaşmak istiyorum bu hatamı kızlar....[/B][/SIZE]

Son düzenleme:
[B]sanırım hata o gelince tos tos oturucaksın hiç konuşmayacaksın

bir evin içinde küs olucaksın

yada ALLAH KORUSUN başkalarıyla konuşup ona gerek bile duymayacaksınki onun bir yerleri kalkmasın dimi[/B]

tatlım iyice daralmışsın anladığım kadarıyla.
bunu eşine anlat. gerekirse mektup yaz. çok içten, içinden gelenleri aynen yaz.
seni seviyorum, akşama kadar geleceksin seni görüp muhabbet edicem, sana sarılıp çocuğumu sevicem diye bekliyorum ama sen bunları yapmayınca da ben çok üzülüyorum filan diye içinden geçen her şeyi yaz...
emin ol çabaların boşa gitmeyecektir...

tatlım iyice daralmışsın anladığım kadarıyla.
bunu eşine anlat. gerekirse mektup yaz. çok içten, içinden gelenleri aynen yaz.
seni seviyorum, akşama kadar geleceksin seni görüp muhabbet edicem, sana sarılıp çocuğumu sevicem diye bekliyorum ama sen bunları yapmayınca da ben çok üzülüyorum filan diye içinden geçen her şeyi yaz...
emin ol çabaların boşa gitmeyecektir...

inan bunu çok denedim ama malesef eşim böyle gelmiş böyle gider sanırım ne yaparsan yap aynı tas aynı hamam

evlenmeden önce o kadar sessizdiki tarif edemem yanlız şimdi çok farklı acayip değişti ilk zamanlar sinirlenince bardak falan kırardı sonra özür dilerdi
bana şiddeti yoktu ama psikolojik şiddetti bu
hamileyken düzeldi normaldi ama çocuk oldu ben tamamen çocuğa döndüm o gelip sadece yer ve yatar bu evlilikte ilgi istiyorum

Back
X