Eşimle olan problemimiz yardim

Polyanna454545

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2018
204
48
18
29
Konya
Merhaba arkadaslar.2 senelik evliyim. Son zamanlada eşimle birlikte olurken eşimde kasık ağrısı ve cinsel organinda yanma ağrı oluyor daha sonra idrarinda yanma oluyor.Eşim benden bulastigini söylüyor cnkü ne zaman benimle birlikte olsa ayni seyi yasiyor.Aranizda bu durumu yasayanlar varmi yardimci olurmusunuz ? Bunalima girdim artik düsünmekten simdiden tesekkür ederim saygilarimla .

Haklisiniz ama şuan doktora gitme imkanimiz yok o yüzden bende burdan medet umdum.Belki yasayanlar vardir bir cözümü falan vardir diye kendimi suclu hissediyorum cnkü daha baslar baslamaz 5 dakika icinde agri ve yanmasi olusuyor bende enfeksiyonmu var diyr düsünüyorum artik

Bu durumda önce dr a gitmesi lazım sizin kendinizi suçlu hissetmeniz yada eşinizin suçlaması çok yanlış.Bazı hastalıklar cinsel ilişki sırasında belirti verir.Ve sizden bu kadar huylanıyorsa prezervatif taksın ama sizle alakalı olduğunu düşünmüyorum Acil üroloğa gitmesi lazım.

Merhaba arkadaslar.2 senelik evliyim. Son zamanlada eşimle birlikte olurken eşimde kasık ağrısı ve cinsel organinda yanma ağrı oluyor daha sonra idrarinda yanma oluyor.Eşim benden bulastigini söylüyor cnkü ne zaman benimle birlikte olsa ayni seyi yasiyor.Aranizda bu durumu yasayanlar varmi yardimci olurmusunuz ? Bunalima girdim artik düsünmekten simdiden tesekkür ederim saygilarimla .
Bu da nasıl bahaneyse artık . Ne alakası var sizden bulaşmasının . Kuvvetle ihtimal eşinde idrar yolu enfeksiyonu var . Tahlil versin . Sizden de bulaşmamıştır o . İçinizi ferah tutun...

Bu da nasıl bahaneyse artık . Ne alakası var sizden bulaşmasının . Kuvvetle ihtimal eşinde idrar yolu enfeksiyonu var . Tahlil versin . Sizden de bulaşmamıştır o . İçinizi ferah tutun...
Valla diyor ne zaman senle birlikte olsam byle oluyor diyor istemiyor zar zor bende sinir oldum buna bir sorayim dedim sizlere.Tesekkür ederim hepinize benim moralimi düzelttiniz iyiki varsiniz hepiniz.

Haklisiniz ama şuan doktora gitme imkanimiz yok o yüzden bende burdan medet umdum.Belki yasayanlar vardir bir cözümü falan vardir diye kendimi suclu hissediyorum cnkü daha baslar baslamaz 5 dakika icinde agri ve yanmasi olusuyor bende enfeksiyonmu var diyr düsünüyorum artik

Doğru biz doktoruz.
Reçetenizi yazayım

İnsanı zorla sinirlendiriyorsunuz

Eşinin senden bulaştı diye seni üzmesi çok yanlış, yersiz. Eşimdede bi yanma oluşmuştu ilişkide. Bana senden filan demedi tabi. Sonradan ben smear aldırdığımda khd doktoru ufak bi enfeksiyon var sende deyip bi fitil ve ilaç vermişti. Şu an yok öyle bi problem. Ama senden geçcek diye bişeyde yok. Kasık ağrısı filanda varsa gitsin üroloğa görünsün.

Çok saçma sende bir sorun yoksa senin neyin ona geçecekte o rahatsız olacak hem kaç kadınla beraber oluyormuşta sende öyle oluyor kanısına varabiliyor

Dikkat edin de eşinizden size enfeksiyon bulaşmasın asıl.

Ayrıca ne zaman seninle birlikte olsam demek ne demek ya? Başkasıyla olunca olmuyor mu demek istiyor yoksa normal zamanda sıkıntı yok ilişkide oluyor mu demek istiyor? Ay okuyunca ilk söylediğim anlamı anlıyorum bi acayip oluyorum.

Neden doktora gitme imkanınız yok ?

Eşiniz doktor mu teşhisi koymuş :D ne bulaşacakmış sizden anlamadım :D eşinizi kolundan tutun pıtı pıtı ürolojiye götürün

Eşiniz doktor mu teşhisi koymuş :KK70: ne bulaşacakmış sizden anlamadım :KK70: eşinizi kolundan tutun pıtı pıtı ürolojiye götürün
Ama hadi sinirimi bi kenara bırakıp ufak ve etkili bi tavsiye vereyim. Soğan suyu kaynatıp içirin bi hafta. İyileşir idrar yolı enfeksiyonuysa

Eşinin senden bulaştı diye seni üzmesi çok yanlış, yersiz. Eşimdede bi yanma oluşmuştu ilişkide. Bana senden filan demedi tabi. Sonradan ben smear aldırdığımda khd doktoru ufak bi enfeksiyon var sende deyip bi fitil ve ilaç vermişti. Şu an yok öyle bi problem. Ama senden geçcek diye bişeyde yok. Kasık ağrısı filanda varsa gitsin üroloğa görünsün.

Tabi ki yalnis normal zamanda öyle bir sorunu yok o yüzden beni sucluyor.Ama benimde sarı renk akıntım var ve birliktelikten sonra kokmus balik kokusu geliyor basiniza geldigi icin soruyorum sizde bu durumu yasadinizmi ?

Tabi ki yalnis normal zamanda öyle bir sorunu yok o yüzden beni sucluyor.Ama benimde sarı renk akıntım var ve birliktelikten sonra kokmus balik kokusu geliyor basiniza geldigi icin soruyorum sizde bu durumu yasadinizmi ?
Sarı beyaz arası süt kesiği tarzı akıntım olduğu oldu. Kötü koktu hatta gün içinde rahatsız oldum sık sık ped değiştirdim. Başka şeylerle meşguldüm sırf onun için gidememiştim.Smearda çıkınca 2 günde çözüldü. bi hap veriyo bi fitil o kadar.

Back
X