• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle olan sorunlarım

Mesajınız gözümden kaçmış yeni okudum.Kardeşiniz çok iyi yapmış keşke ben de bu kadar yıpranmadan çok önce boşansaydım. Yaptıkları resmen eziyet. Ben aslında çok tahammülü yüksek biri değilim.Buna rağmen yıllarca katlandım ama çok kavgalar ettim. Daha naif davransaydım eminim daha da fazlasını yapardı.
Şu sıralar eve de geç geliyor. Çocukla ilgili konuda whatsapptan yazıyorum hiç bakmıyor.Sorumluluk almıyor.Haziranı bekleyebilecek miyim bilmiyorum. Sabrım tükendi, psikolojim iyi değil. Kendine de o kadar iyi bakıyor ki. Güzel güzel kahvaltısını yapıyor sporuna gidiyor.Beni kanser edecek.
Ben de boşanmada çirkefleşeceğini düşünüyorum umarım yapmaz. Resmiyette boşanamadı mı kardeşiniz, çekişmeliye mi döndü

Mesajınız gözümden kaçmış yeni okudum.Kardeşiniz çok iyi yapmış keşke ben de bu kadar yıpranmadan çok önce boşansaydım. Yaptıkları resmen eziyet. Ben aslında çok tahammülü yüksek biri değilim.Buna rağmen yıllarca katlandım ama çok kavgalar ettim. Daha naif davransaydım eminim daha da fazlasını yapardı.
Şu sıralar eve de geç geliyor. Çocukla ilgili konuda whatsapptan yazıyorum hiç bakmıyor.Sorumluluk almıyor.Haziranı bekleyebilecek miyim bilmiyorum. Sabrım tükendi, psikolojim iyi değil. Kendine de o kadar iyi bakıyor ki. Güzel güzel kahvaltısını yapıyor sporuna gidiyor.Beni kanser edecek.
Ben de boşanmada çirkefleşeceğini düşünüyorum umarım yapmaz. Resmiyette boşanamadı mı kardeşiniz, çekişmeliye mi döndü
Konu üzerinden 1 sene geçmiş neredeyse boşandınız mi acaba merak ettim

Merhaba arkadaşlar. Eşimle bir kısır döngü içindeyim.Çok yoruldum, çok tükendim.İçimi dökmek, düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Eşim beni kızdıracak veya kıracak bir şey yaptığında yapıcı hiçbir adım atmaz.Ben trip yaparım o hiç umursamaz bu duvar örme aylarca devam eder.Aylarca konuşmayız.Sonunda ben pes edip mesaj atarım sonra bu telefon konuşmasında tartışmaya dönüşür.Hatasını kabul etmez üste çıkmaya çalışır, manipüle eder 50 kere anlatırdım(anlamadığını düşündüğümden) hatasının ne olduğunu.En sonunda bazen özür dilerdi.Bazen de kendisi bir şeye kızar duvar örer ama konuşup halletmek ona göre değil.Zaten sürekli manipüle ettiği için bende çok öfkeleniyorum kavga ediyoruz
Yine üç aylık küsme ve boşanma gündeminden sonra çift terapisine gitmeye karar verdik.Önce işe yaradığını düşündük.Çift terapini tamamladık.Psikolog ben çok yıprandığım için (eşim beni geçmişte ailesi yüzünden ve kendi tutumlarıyla yıprattığı için) bireysel terapiye benle devam etmek istedi.Hatta ben kendisine söyledim keşke önce eşimi alsaydınız diye çünkü eşimin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyordum
En son iki ay önce nöbetten geldiğimde evin her zamanki gibi berbat olduğunu görünce sinirlendim.Söyledim sen yine koyverdin elini bir şeye sürdüğün yok 3 saat spor yapacak enerjin olduğuna göre işten çıkınca yemekte yaparsın dedim.Ben işten gelip yemek mi yapacağım dedi.Çocuk aç mı kalsın dedim aç kalsın dedi.Hiç yapıcı değildi.Psikolog seansıma gittim ordada onun bana yaptıklarını işlediğimiz için eskiler aklıma geldi.Eve döndüğümde bana yine duvar ördüğünü hissettim.Bak duvar örme benim tahammülüm kalmadı dedim boşanırım dedim.Oralı olmadı.Aradan iki ay geçti küsüz.
Psikolog bunu bireysele çağırdı gitti.Ertesi gün benimle X hanım diye konuşmaya başladı ama yapıcı bir konuşma yok yine üste çıkmaya çalışan sorumluluk almayan bir konuşma.Ben boşanırım demişim onu aşağılamışım o bana küsmemiş ki, hep o mu hatalıymış vs.
Zaten duygusal bir paylaşımımızda yok ev arkadaşı gibiyiz ama iş cinselliğe gelince karıısı olduğumu hatırlar .Ben söylerim bunu ama çaba sarfetmez.
Okullar kapanınca boşanmayı düşünüyorum.Ömrümü boşa heba ediyormuşum gibi geliyor.Hikayemde daha çoook yaşanmışlıklarım var ama onları da yazsam destan olur. Zaten çok uzun oldu kusura bakmayın.Yorumlarınız benim için değerli sabredip okuyanlara teşekkür ederim.
Benimle annemle babam gibisiniz ..gerçi onlar abartıp 7 yıl ayrı uyudular evde hep yabancı hep kavga hep kaos inanın bu ortamda yaşamış biri olarak söylüyorum çocukluğumu hatırlamak bile istemiyorum..maddi gücünüzde varmış ayrılık en cesur en haklı karar

Back
X