Çok bile sabretmişsiniz ki bence hiç sabredip devam ettirmek için çabalamayın zaten iş boşanmaya ciddi bir şekilde varınca aklı başına gelir özürler diler aynı benim fikrim evliliğiniz hep böyle çalkantılı küsmeli geçer. Benim en nefret ettiğim şeydir bir erkeğin trip atması. Birde gün geçtikçe sayıları artıyor tamam bu kadında da iyi değil abartılı olduğu sürece arkadaşta da iyi değil fakat bir sevgili bir eş adayı ailen oluyor artık sürekli çekilmiyor. Cidden çok itici olduğu gibi sen ondan soğudukça bu durum hem sürekli kavgalara sebep oluyor hem de boşanmaya kadar gidiyor ki bu noktada cinsel ilişkiye giremem ki ben bana dün hakaret edip saçma sapan şeylere trip atan kafasına göre uzun süre konuşmayıp iş cinselliğe gelince cilveleşen adam zaten beni öpmesin bile çünkü midem kaldırmaz aklı başka yerde oluyor

Bilmiyorum ben böyleyim en azından soğudum mu sevgi falan kalmaz tabi ufak tefek tartışmalarda değil ama sürekli ve uzun küsmelerden bahsediyorsunuz yardımcı olmamak için bile küsüyor olabilir bence. Gerektiği zaman yemekte yapmalı yardımda etmeli sporunu yine yapsın. Kadın dediğin sadece cinsellikten ibaret değildir evlilik beraber gülüp huzurlu vakit geçirmektir. Sürekli huzur bozuyorsa maalesef sonu iyi olmaz.