- 29 Ocak 2017
- 355
- 77
- 103
- 39
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Böyle yaparak mi unutturacakmis gecmisi .. ilginc..Burda konumu paylamıştim sagolun desteğiniz için tekrar destek almaya karar verdim esimlede bunu paylastim düzgün bir dille yaşadıklarımı ailesinin yaşattıklarını aile boyu bende bıraktıkları travmayı hoş biliyor zatende önce ben ayrılmak istedigimi dile getirdim yaşadığımı yaptıklarını unutamadigimi söyledim çocuklarımin önünde kötü duruma düşmek istemdigimi her tartismada her sorunda bir travma bırakacak dedim bana sen benden ayrılmazsın ya sen öleceksin ya ben ancak öyle çıkarsin bu evden dyr cok seviyormuş buna yaşattıklarını unutturmak hic bir çabası yok şimdi bana dyr geçmişi unut tamam söz veriyorum sana herseyi unutturacagim bir daha aynı şeyleri yapmayacağım bana bunları birkac kez söylemisliği var yalniz böyle dedi gitti beni aldatti benim doktora gitmemide istemiyor bu arada gerek yokmuş nasıl kötü duruma düştüğümu kendi gördü buna rağmen böyle dyr bana unutturacakmis sabah kalkip isi olsada olmasada arkadaşlarıyla takılıyor onlar gel desin kosa kosa gider isi olsa bırakır ben deyince daha aksamdan is sıralar bugun su olacak bugün bu aksam eve geliyo yorgunsa uyuyor degilse ya tv ya telefon face takılıyor ben konuşursam konuşuyor cay getir meyve getir sonra yataga kendi keyfi yerindeyse aramızdaki yakınlık oluyor yoksa yok bu bu sekilde unutturacakmis ben söylemeden hiçbirşey yapmaz düşünmez bilmiyorum ne yapacağım
Ayrılmak istiyorsanız ondan onay almanıza gerek yok ki.Burda konumu paylamıştim sagolun desteğiniz için tekrar destek almaya karar verdim esimlede bunu paylastim düzgün bir dille yaşadıklarımı ailesinin yaşattıklarını aile boyu bende bıraktıkları travmayı hoş biliyor zatende önce ben ayrılmak istedigimi dile getirdim yaşadığımı yaptıklarını unutamadigimi söyledim çocuklarımin önünde kötü duruma düşmek istemdigimi her tartismada her sorunda bir travma bırakacak dedim bana sen benden ayrılmazsın ya sen öleceksin ya ben ancak öyle çıkarsin bu evden dyr cok seviyormuş buna yaşattıklarını unutturmak hic bir çabası yok şimdi bana dyr geçmişi unut tamam söz veriyorum sana herseyi unutturacagim bir daha aynı şeyleri yapmayacağım bana bunları birkac kez söylemisliği var yalniz böyle dedi gitti beni aldatti benim doktora gitmemide istemiyor bu arada gerek yokmuş nasıl kötü duruma düştüğümu kendi gördü buna rağmen böyle dyr bana unutturacakmis sabah kalkip isi olsada olmasada arkadaşlarıyla takılıyor onlar gel desin kosa kosa gider isi olsa bırakır ben deyince daha aksamdan is sıralar bugun su olacak bugün bu aksam eve geliyo yorgunsa uyuyor degilse ya tv ya telefon face takılıyor ben konuşursam konuşuyor cay getir meyve getir sonra yataga kendi keyfi yerindeyse aramızdaki yakınlık oluyor yoksa yok bu bu sekilde unutturacakmis ben söylemeden hiçbirşey yapmaz düşünmez bilmiyorum ne yapacağım
Aynen o kadar konustum okadar anlattim kurduğu tek cümle bunlar bunlarida hep kuruyor zaten simdi çocuklarim evde yok kursa gidiyor kahvaltıyı yaptı cıktı gitti isim var diye ben yine tek hiv bir caba yok konuştuğum hic birseyin cvbi karsiligi yok tek dedigi unut bunları tamam bir daha yapmayacagimBöyle yaparak mi unutturacakmis gecmisi .. ilginc..
Ben onay almak için demedim söyledim ayrilacagim diyeAyrılmak istiyorsanız ondan onay almanıza gerek yok ki.
Adamın yanında mutlu değilseniz,açın davanızı,mutsuz bir evliliği bile bile sürdürmez sanırım hakimler de.
Söyledin noldu arkadaşım?Ben onay almak için demedim söyledim ayrilacagim diye
Siz her konunuzda mutsuzsunuz .. neden yapiyorsunuz ki bunu kendinize ayrilin kurtulun .. görünen o ki düzelme yok hic bi sekilde hersey lafta kaliyor ee böylede bisey düzelmez ki sadece dibe itelenir ..Aynen o kadar konustum okadar anlattim kurduğu tek cümle bunlar bunlarida hep kuruyor zaten simdi çocuklarim evde yok kursa gidiyor kahvaltıyı yaptı cıktı gitti isim var diye ben yine tek hiv bir caba yok konuştuğum hic birseyin cvbi karsiligi yok tek dedigi unut bunları tamam bir daha yapmayacagim
Sanırım öyle yapacak yineYenilerini yaşatınca eskilerini unutacaksın mı demek istedi acaba..
Aynen öyle cnm birlikte kalincada yakınlık kuramıyorum benle alaksiz tavırlar ya ben yakın hissedemiyorum bilmiyorum çocuklar nasıl olacak ailem desen destek degilSiz her konunuzda mutsuzsunuz .. neden yapiyorsunuz ki bunu kendinize ayrilin kurtulun .. görünen o ki düzelme yok hic bi sekilde hersey lafta kaliyor ee böylede bisey düzelmez ki sadece dibe itelenir ..
Sizin mesleginiz var mi ? Cocuklariniz kac yasinda ?Aynen öyle cnm birlikte kalincada yakınlık kuramıyorum benle alaksiz tavırlar ya ben yakın hissedemiyorum bilmiyorum çocuklar nasıl olacak ailem desen destek degil
Ya biliyorum haklisin ama yanımda hiçbir destek yok ben nasil yapacağım bunu dile getirdim söyledigimle düşünüyorum demeyle kaldim işte ailem herkesin esi iyimi sana bakıyor ne yapacaksin görme duyma dyr bir çoğunu anlatmıyorum düşünceleri belli zaten ayni seyi deyip duruyorlarSöyledin noldu arkadaşım?
Dava mı açtın,evi mi ayırdın?
Benim bildiğim boşanma konuşulur,evler ayrılır,sonrasında dava açılıp gün beklenir.
Sen hem boşancam deyip hem aynı evde yaşarsan,adam seni ne kadar ciddiye alır?
Allah yardımcınız olsun....Sanırım öyle yapacak yine
Yok bir isim birisi 11 birisin 6 bu sene ilkokula baslayacakSizin mesleginiz var mi ? Cocuklariniz kac yasinda ?
Sağol cnmAllah yardımcınız olsun....
İşte onu diyorum.Ya biliyorum haklisin ama yanımda hiçbir destek yok ben nasil yapacağım bunu dile getirdim söyledigimle düşünüyorum demeyle kaldim işte ailem herkesin esi iyimi sana bakıyor ne yapacaksin görme duyma dyr bir çoğunu anlatmıyorum düşünceleri belli zaten ayni seyi deyip duruyorlar
çok alakasız ama eski konuları nasıl okuyoruzSiz her konunuzda mutsuzsunuz .. neden yapiyorsunuz ki bunu kendinize ayrilin kurtulun .. görünen o ki düzelme yok hic bi sekilde hersey lafta kaliyor ee böylede bisey düzelmez ki sadece dibe itelenir ..
Aileniz size destek cikmiyor mu ? Ne diyorlar ?Yok bir isim birisi 11 birisin 6 bu sene ilkokula baslayacak
Teşekkür ederim bu gücüde kendimde göremiyorum ben bu ortamı durumu sağlayabilirmiyim çocuklarıma diyeİşte onu diyorum.
Boşanmayacaksan açma konuyu.
Boş yere yüz göz olursun,emin ol daha çok kırılırsın.
Madem boşanmaya gücün yok,ben de ailen gibi düşünüyorum,evet görme,duyma,kendi hayatını yaşa.
Yok ben okurum,ne iş olursa yaparım,nerede olursa yaşarım diyorsan her türlü manevi destek bizden sana.
Sana çocuklarına bakıyor herkes iyimi boşver görme duyma dyrlar bu kadar sene öyle yaptımAileniz size destek cikmiyor mu ? Ne diyorlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?