- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi Beyza _123
-
Evlilik size ve cocuklarina bakmaktan ibaret mi yani ..? Ne enteresan ya hemde insanin kendi ailesinin böyle düsünmesi kizlarinin ne yasadigini önemsememek .. ne bileyim ya bana tuhaf geliyor .. calisip cocuklariniza bakamaz misiniu tek basinaTeşekkür ederim bu gücüde kendimde göremiyorum ben bu ortamı durumu sağlayabilirmiyim çocuklarıma diye
Sana çocuklarına bakıyor herkes iyimi boşver görme duyma dyrlar bu kadar sene öyle yaptım
Evet beni okadar bastirmiski senelerce herseyi kendinden onay alarak yaptirmis şimdi de ben bocaliyorum nasil yapacagim nasil ayakta duracagim bu kadar sene aklım gitmis şimdi de görüyorum.ama nasil yapacağım onu bilmiyorumDoktora gitmek için bile onay bekliyorsanız, boşanma onayı da beklersiniz, mutlu olmayı da. Ilk önce kendi kimliğinizi hatırlayıp başlayın bence
Öyle bir babasi varki beni burda ezerler ailende destek olmazsa korkuyorum inanki benden ayrılırsan anca ölürsun gibj şeyler söyledi bunu yaparmi diye de dusunuyorumEvlilik size ve cocuklarina bakmaktan ibaret mi yani ..? Ne enteresan ya hemde insanin kendi ailesinin böyle düsünmesi kizlarinin ne yasadigini önemsememek .. ne bileyim ya bana tuhaf geliyor .. calisip cocuklariniza bakamaz misiniu tek basina
Ya sen öleceksin ya ben cümlesi bir sevgi cümlesi değil. Bu insanliktan nasibini almamis, zorla guzellik olacagini sanan bir yaratigin bir tehdit cümlesi.Burda konumu paylamıştim sagolun desteğiniz için tekrar destek almaya karar verdim esimlede bunu paylastim düzgün bir dille yaşadıklarımı ailesinin yaşattıklarını aile boyu bende bıraktıkları travmayı hoş biliyor zatende önce ben ayrılmak istedigimi dile getirdim yaşadığımı yaptıklarını unutamadigimi söyledim çocuklarımin önünde kötü duruma düşmek istemdigimi her tartismada her sorunda bir travma bırakacak dedim bana sen benden ayrılmazsın ya sen öleceksin ya ben ancak öyle çıkarsin bu evden dyr cok seviyormuş buna yaşattıklarını unutturmak hic bir çabası yok şimdi bana dyr geçmişi unut tamam söz veriyorum sana herseyi unutturacagim bir daha aynı şeyleri yapmayacağım bana bunları birkac kez söylemisliği var yalniz böyle dedi gitti beni aldatti benim doktora gitmemide istemiyor bu arada gerek yokmuş nasıl kötü duruma düştüğümu kendi gördü buna rağmen böyle dyr bana unutturacakmis sabah kalkip isi olsada olmasada arkadaşlarıyla takılıyor onlar gel desin kosa kosa gider isi olsa bırakır ben deyince daha aksamdan is sıralar bugun su olacak bugün bu aksam eve geliyo yorgunsa uyuyor degilse ya tv ya telefon face takılıyor ben konuşursam konuşuyor cay getir meyve getir sonra yataga kendi keyfi yerindeyse aramızdaki yakınlık oluyor yoksa yok bu bu sekilde unutturacakmis ben söylemeden hiçbirşey yapmaz düşünmez bilmiyorum ne yapacağım
Ya sen öleceksin ya ben cümlesi bir sevgi cümlesi değil. Bu insanliktan nasibini almamis, zorla guzellik olacagini sanan bir yaratigin bir tehdit cümlesi.
Onu demek yerine o sevgiyi yasatsa gosterseydi daha makbuldu işte
Daha önce İntihara kalkıştığınız için öyle demiştir. Biliyor ki vazgeçemiyorsunuz. Ama bence siz bence önce kendinize bi kimlik oluşturun (ısmarlama oluyor mu bilmiyorum ama), doktora gitmek için onun iznine ihtiyacınız yokÖyle bir babasi varki beni burda ezerler ailende destek olmazsa korkuyorum inanki benden ayrılırsan anca ölürsun gibj şeyler söyledi bunu yaparmi diye de dusunuyorum
Bu sizin dediginiz öyle kolay olsaydı işte bu kadar psikolojim bozulmaz çare aramazdim ozamanda ismarlamayla bir kimlik sahibide olurdum iste herkesin olaylara bakis açısı tepkisi farkli o yüzden yazdim buraya zaten sizin bakış acinizda buDaha önce İntihara kalkıştığınız için öyle demiştir. Biliyor ki vazgeçemiyorsunuz. Ama bence siz bence önce kendinize bi kimlik oluşturun (ısmarlama oluyor mu bilmiyorum ama), doktora gitmek için onun iznine ihtiyacınız yokkeza boşanmak için de öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?