- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
- Konu Sahibi Karmasiktt
ya beklentilerinizi yada medeni durumunuzu değiştirmeniz gerekli gibi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boylelerine el iyisi deniliyor. Ellere var da bize yok mu? diye sorun.Son durum şu: hiç gelip konuşma derdinde değildi. Gittim yanına bir özür dilemen gerekmiyor mu sence dedim. Niçin ne yaptım ki dedi. Cinlerimi tepeme çıkardı. Sen bana yalan söyledin dedim. Yalan söylememiş, işi varmış zaten sadece yarım saatliğine inmiş sahile. Sen bana yalan söyledin tamam boş laflara karnım tok dedim. Yeter artık bunca ay bana çektirdiğin ilgisizliğin ama kendime kızıyorum dedim. Hata mı yaptığını düşünüyorsun evlenerek dedi. Sessiz kaldım.Ben ona haber vermeden kafama göre çıkmışım dışarı lafı buna getirdi kendi suçunu örtmek için. Tabii dedim haber verseydim sen de ona göre ayarlardın kendini bana yakalanmazdın dedim. İlgisizliğini söyledim, nedenini sordum cevap yok. Ben de ilgisizmişim. Madem ilgisizim niye tek şikayetçi benim? dedim Karşı suçlamaya geçti her zamanki gibi. Kavga çıkararak gündem yaratıyormuşum ve yaptırmak istediğim ne varsa bu şekilde yaptırmaya çalışıyormuşum. Bu da gerçek değil... İki üç günlüğüne bir yerlere gidelim bunaldım demiştim daha öncesinde. Tamam tamam deyip geçiştirdi hep. Şimdi kavga ile ben o kısa tatili yaptırmaya çalışıyormuşum aslında. İşi maddiyata getirdi iyice sinirlendirdi beni. Tamam dedim bunu da duydum ya daha da konuşmaya gerek yok dedim, gittim odadan. Artık kendime vakit ayıracağım, çıkmak ve gezmek için ona ihtiyacım yok. Gidişata göre de kararımı tam olarak vereceğim.
Sen onun yanına gidip özür dilemen gerekmez mi dedin... çünkü onu seviyorsun.. ama o naptı? Bir düşün bunu. Sevmek sadece dilde midir? Ona kaybetme korkusu yaşat canım. Baktım korkmuyor kaybetmekten sal ipini gitsin... tek taraflı sevmek olmazSon durum şu: hiç gelip konuşma derdinde değildi. Gittim yanına bir özür dilemen gerekmiyor mu sence dedim. Niçin ne yaptım ki dedi. Cinlerimi tepeme çıkardı. Sen bana yalan söyledin dedim. Yalan söylememiş, işi varmış zaten sadece yarım saatliğine inmiş sahile. Sen bana yalan söyledin tamam boş laflara karnım tok dedim. Yeter artık bunca ay bana çektirdiğin ilgisizliğin ama kendime kızıyorum dedim. Hata mı yaptığını düşünüyorsun evlenerek dedi. Sessiz kaldım.Ben ona haber vermeden kafama göre çıkmışım dışarı lafı buna getirdi kendi suçunu örtmek için. Tabii dedim haber verseydim sen de ona göre ayarlardın kendini bana yakalanmazdın dedim. İlgisizliğini söyledim, nedenini sordum cevap yok. Ben de ilgisizmişim. Madem ilgisizim niye tek şikayetçi benim? dedim Karşı suçlamaya geçti her zamanki gibi. Kavga çıkararak gündem yaratıyormuşum ve yaptırmak istediğim ne varsa bu şekilde yaptırmaya çalışıyormuşum. Bu da gerçek değil... İki üç günlüğüne bir yerlere gidelim bunaldım demiştim daha öncesinde. Tamam tamam deyip geçiştirdi hep. Şimdi kavga ile ben o kısa tatili yaptırmaya çalışıyormuşum aslında. İşi maddiyata getirdi iyice sinirlendirdi beni. Tamam dedim bunu da duydum ya daha da konuşmaya gerek yok dedim, gittim odadan. Artık kendime vakit ayıracağım, çıkmak ve gezmek için ona ihtiyacım yok. Gidişata göre de kararımı tam olarak vereceğim.
Sen onun yanına gidip özür dilemen gerekmez mi dedin... çünkü onu seviyorsun.. ama o naptı? Bir düşün bunu. Sevmek sadece dilde midir? Ona kaybetme korkusu yaşat canım. Baktım korkmuyor kaybetmekten sal ipini gitsin... tek taraflı sevmek olmaz
Kimse kimseye mecbur değil. Güçlü ol. Bir kaç gün gitsene evden. Bak canım pişman mısın diye bile sormuş sence bu evlilikten pişman olan ve sıkılan o gibi durmuyor mu sence deEvet baktım bir teşebbüs yok ben gidip bugün için özür dilemen gerekmez mi dedim. Ben içime atamıyorum çünkü anlamamazlığa vuruyor illa söylemem dökmem lazım içimi yoksa ruhum daralıyor
Ben şikayetlerimi sıraladıktan sonra ben sana yalan söylemedim ne özür dilemesi dedi. Bir de "beni denemiş" bakalım eve gelince ne tepki vereceğim diye. Aptal yerine koyunca karşısındakini daha da aptallıkları ortaya çıkıyor. Özür dilemeyi hatasını kabul etmeyi bile acizlik olarak gören bir insana daha ne denilebilir ki? İte kaka gider işte "yeter" diyene kadar.
Kaçarak uzaklaş derim...Artık evlendi nasılsa her gittiğinde evdeyim. Hiçbir şey istemeyeceğim, her şeye göz yumacağım, karışmayacağım, ailesine hürmette kusur etmeyeceğim, yemeklere çaylara çağıracağım ama onlar niye yapmıyor diye sorgulamayacağım, hiçbir kusurlarına ya da bana laf sokmalarına cevap vermeyeceğim, hiçbir şeyden şikayet etmeyip bana verilenle (maddi-manevi) yetineceğim. Benden beklenen bu. Benim yapım hiçbirine uygun değil. Zaten dikbaşlılık yaptığım için hakkımı yedirmek istemediğim için hep tartışma çıkaran taraf oluyorum ilişkide. Gerçekten bıktım. Herkesten, hepsinden, her şeyden...
Bu erkekler neden evlenirlerki ama emin ol hiç bişey düzelmeyecek sadece ara bir kaç gün sonra herşey aynı çocuk yapmadan kararını verDaha önceki konumda bahsetmiştim. 1 yıl bile olmadı evleneli. Ailesiyle keselerimizin ortak olmasından yakınmıştım. Bu konuyu aşamadık ve aşamayacağız da. Ailenin diğer üyeleri de çarşı pazar parasını bile eşimden istiyor. Ölene kadar bütün aileye bakmakla yükümlüyüz velhasıl ve karşı taraf ne isterse alınıyor, yapılıyor. Babasından maaş alan da var, emekli olan da var hala çalışan da var ama eşimi bırakmıyorlar. Manevi durum da böyle. Onlar istedi mi gidiliyor geliniyor hem para hem zaman bulunuyor Eşim onların hatalı hareketlerinde bile ağzınızı açık bırakacak bahanelerle onları korur, şaşarsınız. Ben soğuk ve mesafeliyim çünkü hiç hoş şeyler yaşatmadılar. Biz kiradayız hep de böyle olacak eminim. Eşim ev almayı sokağa para atmak gibi görüyor çünkü. Evimizin ihtiyaçları yerine onların ihtiyaçları gideriliyor. Bilgisayara ihtiyacım varken gidip annesine son model tv aldı. (mutfak hariç eş kişisi alıyor getiriyor hakkını yiyemem o konuda) Eşimin bana ayırdığı zaman yok denecek kadar az. Akşam 8 de anca eve geliyor. Telefon-tv-3 lü koltukta tüm gecesini geçiriyor. Gidip yatıyorum o hala koltukta. Gece 3 ü buluyor yatması. Kaç kere söyledim yok bağımlı mıdır nedir?! Ama arkadaşlarıyla buluşacaksa yemekten sonra zıpkın gibi hop hemen evden çıkayım da gideyim havasında. Evim temiz, yemeklerimi hep yaparım her gün taze pişmiş yemek yer Düzen olan bir ev görsün, aile ruhu hissetsin diye elimden geldiğince çabalıyorum. Beğenilen bir kişiyim akademik anlamda da çok başarılıydım işte puanım da yüksek atanmayı bekliyorum. Belki de ne de olsa evlendim kafasında bilemiyorum. Bir de eşimin çok maddiyatçı olduğunu gördüm evlendikten sonra. Hayatında her şey para ve daha çok kazanmak. Kazansa bile o kadar çok kapı var ki belini 20 sene de geçse doğrultamaz. Balayına bile gitmedik hep geçiştirildi. Ben bir pazar deniz kıyısında yürümek istiyorum diye ona zaman yok. Bugün için çıkmak istedim dışarı. "herkes eşi ile geziyor ben tek başıma yaşıyorum bu hayatı" dedim. "işim var bugün yoğunum" dedi. Allah'ın hikmeti ya sahilde burun buruna geldik. Geziyordu arkadaşlarıyla. Çok işin varmış gerçekten dedim. Suratına bile bakmadan uzaklaştım ordan. Hani bardağı taşıran son damla olur ya bugün o bardak taştı. En çok da kendime öfkeliyim bu insanla neden evlendim diye. 1 yılı tamamlamayı bekleyeceğim. Tüm yaşadıklarımı anlatamıyorum çok uzun olur diye ama ben böyle bir hayatı hak etmedim !!!
Keşke evlenmeseydim...
Ben evliyim 8 yıldır...çocuktan önce bu tarz şeyler oluyor inanın insan eşini yanında istiyor...Ama çocuktan sonra tam bağ kopuyor...Düzelebilir ama bence çok ısrarcı olmadan değiştirebilirsinizDaha önceki konumda bahsetmiştim. 1 yıl bile olmadı evleneli. Ailesiyle keselerimizin ortak olmasından yakınmıştım. Bu konuyu aşamadık ve aşamayacağız da. Ailenin diğer üyeleri de çarşı pazar parasını bile eşimden istiyor. Ölene kadar bütün aileye bakmakla yükümlüyüz velhasıl ve karşı taraf ne isterse alınıyor, yapılıyor. Babasından maaş alan da var, emekli olan da var hala çalışan da var ama eşimi bırakmıyorlar. Manevi durum da böyle. Onlar istedi mi gidiliyor geliniyor hem para hem zaman bulunuyor Eşim onların hatalı hareketlerinde bile ağzınızı açık bırakacak bahanelerle onları korur, şaşarsınız. Ben soğuk ve mesafeliyim çünkü hiç hoş şeyler yaşatmadılar. Biz kiradayız hep de böyle olacak eminim. Eşim ev almayı sokağa para atmak gibi görüyor çünkü. Evimizin ihtiyaçları yerine onların ihtiyaçları gideriliyor. Bilgisayara ihtiyacım varken gidip annesine son model tv aldı. (mutfak hariç eş kişisi alıyor getiriyor hakkını yiyemem o konuda) Eşimin bana ayırdığı zaman yok denecek kadar az. Akşam 8 de anca eve geliyor. Telefon-tv-3 lü koltukta tüm gecesini geçiriyor. Gidip yatıyorum o hala koltukta. Gece 3 ü buluyor yatması. Kaç kere söyledim yok bağımlı mıdır nedir?! Ama arkadaşlarıyla buluşacaksa yemekten sonra zıpkın gibi hop hemen evden çıkayım da gideyim havasında. Evim temiz, yemeklerimi hep yaparım her gün taze pişmiş yemek yer Düzen olan bir ev görsün, aile ruhu hissetsin diye elimden geldiğince çabalıyorum. Beğenilen bir kişiyim akademik anlamda da çok başarılıydım işte puanım da yüksek atanmayı bekliyorum. Belki de ne de olsa evlendim kafasında bilemiyorum. Bir de eşimin çok maddiyatçı olduğunu gördüm evlendikten sonra. Hayatında her şey para ve daha çok kazanmak. Kazansa bile o kadar çok kapı var ki belini 20 sene de geçse doğrultamaz. Balayına bile gitmedik hep geçiştirildi. Ben bir pazar deniz kıyısında yürümek istiyorum diye ona zaman yok. Bugün için çıkmak istedim dışarı. "herkes eşi ile geziyor ben tek başıma yaşıyorum bu hayatı" dedim. "işim var bugün yoğunum" dedi. Allah'ın hikmeti ya sahilde burun buruna geldik. Geziyordu arkadaşlarıyla. Çok işin varmış gerçekten dedim. Suratına bile bakmadan uzaklaştım ordan. Hani bardağı taşıran son damla olur ya bugün o bardak taştı. En çok da kendime öfkeliyim bu insanla neden evlendim diye. 1 yılı tamamlamayı bekleyeceğim. Tüm yaşadıklarımı anlatamıyorum çok uzun olur diye ama ben böyle bir hayatı hak etmedim !!!
Keşke evlenmeseydim...
Bence çok kasmayın gerçekten bu şekilde tartışmalarla adam değişmez...ilişkiniz yıpranır sadece...sessiz kalmak bazen çözümsüz olduğunuz noktalarda daha çok işe yarıyorSon durum şu: hiç gelip konuşma derdinde değildi. Gittim yanına bir özür dilemen gerekmiyor mu sence dedim. Niçin ne yaptım ki dedi. Cinlerimi tepeme çıkardı. Sen bana yalan söyledin dedim. Yalan söylememiş, işi varmış zaten sadece yarım saatliğine inmiş sahile. Sen bana yalan söyledin tamam boş laflara karnım tok dedim. Yeter artık bunca ay bana çektirdiğin ilgisizliğin ama kendime kızıyorum dedim. Hata mı yaptığını düşünüyorsun evlenerek dedi. Sessiz kaldım.Ben ona haber vermeden kafama göre çıkmışım dışarı lafı buna getirdi kendi suçunu örtmek için. Tabii dedim haber verseydim sen de ona göre ayarlardın kendini bana yakalanmazdın dedim. İlgisizliğini söyledim, nedenini sordum cevap yok. Ben de ilgisizmişim. Madem ilgisizim niye tek şikayetçi benim? dedim Karşı suçlamaya geçti her zamanki gibi. Kavga çıkararak gündem yaratıyormuşum ve yaptırmak istediğim ne varsa bu şekilde yaptırmaya çalışıyormuşum. Bu da gerçek değil... İki üç günlüğüne bir yerlere gidelim bunaldım demiştim daha öncesinde. Tamam tamam deyip geçiştirdi hep. Şimdi kavga ile ben o kısa tatili yaptırmaya çalışıyormuşum aslında. İşi maddiyata getirdi iyice sinirlendirdi beni. Tamam dedim bunu da duydum ya daha da konuşmaya gerek yok dedim, gittim odadan. Artık kendime vakit ayıracağım, çıkmak ve gezmek için ona ihtiyacım yok. Gidişata göre de kararımı tam olarak vereceğim.
Atanmayi bekle esine bilem yemek yapma madem bu kadar ailesine cok düskün evlenmeseymis nasil ev alacaksiniz bu sekil cok zor sürekli esinden para istemesi aslinda esin seninle vakit gecirmesi lazim iken cok zor isiniz 1 yilin dolmasini bekle zaten 1 yili dolmadan bosanamazsiniz ve kendi annenle veya babanla konus hanginizi daha cok kendine yakin hissediyosa kendi aranizda kalsin bu sürecte iyice düsünüp kararini verirsin pisman olmadan... bende bi ara ayriliyordun bi yili dolmadan bosanmalari arastiriyodum megerse evliligin 1 yili dolmadan bosanmak imkansizmis onu ögrendim neyse ki bizim sorunumuz haloldu evliligimizi 3 yila giriyoruz bu yüzden bilginiz olsun bosanmak istiyoken bin kez düsün sorunu cözmeye calistin olmuyor mu bakarsin tekmeye basarsin bunun gibilere gecinmek cok zor ana kuzulari ise özellikle dikkat et derimDaha önceki konumda bahsetmiştim. 1 yıl bile olmadı evleneli. Ailesiyle keselerimizin ortak olmasından yakınmıştım. Bu konuyu aşamadık ve aşamayacağız da. Ailenin diğer üyeleri de çarşı pazar parasını bile eşimden istiyor. Ölene kadar bütün aileye bakmakla yükümlüyüz velhasıl ve karşı taraf ne isterse alınıyor, yapılıyor. Babasından maaş alan da var, emekli olan da var hala çalışan da var ama eşimi bırakmıyorlar. Manevi durum da böyle. Onlar istedi mi gidiliyor geliniyor hem para hem zaman bulunuyor Eşim onların hatalı hareketlerinde bile ağzınızı açık bırakacak bahanelerle onları korur, şaşarsınız. Ben soğuk ve mesafeliyim çünkü hiç hoş şeyler yaşatmadılar. Biz kiradayız hep de böyle olacak eminim. Eşim ev almayı sokağa para atmak gibi görüyor çünkü. Evimizin ihtiyaçları yerine onların ihtiyaçları gideriliyor. Bilgisayara ihtiyacım varken gidip annesine son model tv aldı. (mutfak hariç eş kişisi alıyor getiriyor hakkını yiyemem o konuda) Eşimin bana ayırdığı zaman yok denecek kadar az. Akşam 8 de anca eve geliyor. Telefon-tv-3 lü koltukta tüm gecesini geçiriyor. Gidip yatıyorum o hala koltukta. Gece 3 ü buluyor yatması. Kaç kere söyledim yok bağımlı mıdır nedir?! Ama arkadaşlarıyla buluşacaksa yemekten sonra zıpkın gibi hop hemen evden çıkayım da gideyim havasında. Evim temiz, yemeklerimi hep yaparım her gün taze pişmiş yemek yer Düzen olan bir ev görsün, aile ruhu hissetsin diye elimden geldiğince çabalıyorum. Beğenilen bir kişiyim akademik anlamda da çok başarılıydım işte puanım da yüksek atanmayı bekliyorum. Belki de ne de olsa evlendim kafasında bilemiyorum. Bir de eşimin çok maddiyatçı olduğunu gördüm evlendikten sonra. Hayatında her şey para ve daha çok kazanmak. Kazansa bile o kadar çok kapı var ki belini 20 sene de geçse doğrultamaz. Balayına bile gitmedik hep geçiştirildi. Ben bir pazar deniz kıyısında yürümek istiyorum diye ona zaman yok. Bugün için çıkmak istedim dışarı. "herkes eşi ile geziyor ben tek başıma yaşıyorum bu hayatı" dedim. "işim var bugün yoğunum" dedi. Allah'ın hikmeti ya sahilde burun buruna geldik. Geziyordu arkadaşlarıyla. Çok işin varmış gerçekten dedim. Suratına bile bakmadan uzaklaştım ordan. Hani bardağı taşıran son damla olur ya bugün o bardak taştı. En çok da kendime öfkeliyim bu insanla neden evlendim diye. 1 yılı tamamlamayı bekleyeceğim. Tüm yaşadıklarımı anlatamıyorum çok uzun olur diye ama ben böyle bir hayatı hak etmedim !!!
Keşke evlenmeseydim...
Birseyler aklinizda sorular olursa bizimle burada devami paylasabilirsin iyice düsün uyanik ol ailesinden dolayi Allah size kolaylik versin insallah bi yol bulunurBarışmak için ortam yaratmaya çalıştı. Konuşmak için yer arıyor. Geldi sarıldı vs Bunu tam suçlu olduğunda yapar yoksa kendini naza çekerdi. Ah diyorum belki de anneleri gelecek ya da bizi onlara getirecek de ondan barışmaya çalışıyor. Nasıl diyecek onlara gelmeyin müsait değiliz diye?! İçten pazarlıklı geliyor her şeyin altında bir şey arar oldum. Sana çok öfkeliyim lütfen bir süre benden uzak dur dedim. Üzüldü sessizce çıktı gitti işe. Evet çok seviyorum ama iyice düşünmek istiyorum. Barışmak çare değil sorunlar çözülmedikçe. Herkese teşekkürler, konuyu kapatabiliriz.
Böyle hissettiren biriyle hayat geçmezBarışmak için ortam yaratmaya çalıştı. Konuşmak için yer arıyor. Geldi sarıldı vs Bunu tam suçlu olduğunda yapar yoksa kendini naza çekerdi. Ah diyorum belki de anneleri gelecek ya da bizi onlara getirecek de ondan barışmaya çalışıyor. Nasıl diyecek onlara gelmeyin müsait değiliz diye?! İçten pazarlıklı geliyor her şeyin altında bir şey arar oldum. Sana çok öfkeliyim lütfen bir süre benden uzak dur dedim. Üzüldü sessizce çıktı gitti işe. Evet çok seviyorum ama iyice düşünmek istiyorum. Barışmak çare değil sorunlar çözülmedikçe. Herkese teşekkürler, konuyu kapatabiliriz.
gns arkadaşım .burayı genelde okurum pek yorum yazmam.ama senin durumuna dayanamiycam yazicam.biyle bi erkekten bi cacıkolmaz.ya dediklerini kabul ettir yada çocuk falan yokken bitir. Evlilik tek başına yaşanılmaz. Bencil bir adamdan bi halt olmaz.senin akıl sağlığın gider. Yarın çocuk olur oda babanın yüzüne hasret kalır.cunku böyle adamlar çocuklara ilgilenmez.Daha önceki konumda bahsetmiştim. 1 yıl bile olmadı evleneli. Ailesiyle keselerimizin ortak olmasından yakınmıştım. Bu konuyu aşamadık ve aşamayacağız da. Ailenin diğer üyeleri de çarşı pazar parasını bile eşimden istiyor. Ölene kadar bütün aileye bakmakla yükümlüyüz velhasıl ve karşı taraf ne isterse alınıyor, yapılıyor. Babasından maaş alan da var, emekli olan da var hala çalışan da var ama eşimi bırakmıyorlar. Manevi durum da böyle. Onlar istedi mi gidiliyor geliniyor hem para hem zaman bulunuyor Eşim onların hatalı hareketlerinde bile ağzınızı açık bırakacak bahanelerle onları korur, şaşarsınız. Ben soğuk ve mesafeliyim çünkü hiç hoş şeyler yaşatmadılar. Biz kiradayız hep de böyle olacak eminim. Eşim ev almayı sokağa para atmak gibi görüyor çünkü. Evimizin ihtiyaçları yerine onların ihtiyaçları gideriliyor. Bilgisayara ihtiyacım varken gidip annesine son model tv aldı. (mutfak hariç eş kişisi alıyor getiriyor hakkını yiyemem o konuda) Eşimin bana ayırdığı zaman yok denecek kadar az. Akşam 8 de anca eve geliyor. Telefon-tv-3 lü koltukta tüm gecesini geçiriyor. Gidip yatıyorum o hala koltukta. Gece 3 ü buluyor yatması. Kaç kere söyledim yok bağımlı mıdır nedir?! Ama arkadaşlarıyla buluşacaksa yemekten sonra zıpkın gibi hop hemen evden çıkayım da gideyim havasında. Evim temiz, yemeklerimi hep yaparım her gün taze pişmiş yemek yer Düzen olan bir ev görsün, aile ruhu hissetsin diye elimden geldiğince çabalıyorum. Beğenilen bir kişiyim akademik anlamda da çok başarılıydım işte puanım da yüksek atanmayı bekliyorum. Belki de ne de olsa evlendim kafasında bilemiyorum. Bir de eşimin çok maddiyatçı olduğunu gördüm evlendikten sonra. Hayatında her şey para ve daha çok kazanmak. Kazansa bile o kadar çok kapı var ki belini 20 sene de geçse doğrultamaz. Balayına bile gitmedik hep geçiştirildi. Ben bir pazar deniz kıyısında yürümek istiyorum diye ona zaman yok. Bugün için çıkmak istedim dışarı. "herkes eşi ile geziyor ben tek başıma yaşıyorum bu hayatı" dedim. "işim var bugün yoğunum" dedi. Allah'ın hikmeti ya sahilde burun buruna geldik. Geziyordu arkadaşlarıyla. Çok işin varmış gerçekten dedim. Suratına bile bakmadan uzaklaştım ordan. Hani bardağı taşıran son damla olur ya bugün o bardak taştı. En çok da kendime öfkeliyim bu insanla neden evlendim diye. 1 yılı tamamlamayı bekleyeceğim. Tüm yaşadıklarımı anlatamıyorum çok uzun olur diye ama ben böyle bir hayatı hak etmedim !!!
Keşke evlenmeseydim...