Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Fazla çırpınıyorsun ama olmuyor be canım. Kapasiten yok çünkü. Zorlama, zeki değilsin.
Zekayla ne alakası var nerden saldıracağını şaşırdın. Ama seni burada kimse ciddiye alıp da canını sıkmaz. Senin daha kendi hayatını doğru yargılama çapın yok bırak bizim zekamızı kocamızı paramızı.

Zekayla ne alakası var nerden saldıracağını şaşırdın. Ama seni burada kimse ciddiye alıp da canını sıkmaz. Senin daha kendi hayatını doğru yargılama çapın yok bırak bizim zekamızı kocamızı paramızı.
Zekayı da aldıgı ev araba gbi parayla alınan bsey sanıyo heralde.. eğitimli ahlaksz profesör gerceği var psikolojide konu sahibi ve eşi o yani

eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi.

kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor.

Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.

Neyse şaka maka senin için uzun uzun yazıcam öncelikle durumu kabullenmen ve acı çekiyor olmaman eşinin o kadınlara değer vermiyor olması yani tek gecelik bakıyor olması eğer aşk yaşıyor olsaydı içinde yangınlar kopardı ha bu arada saygı duyuyorum sana 3-5 dakikalık zevk için yuvanı yıkmak istemiyorsun anladım ama eşinizin 7 senede bu kadar sıkılması normal mi bilemedim.

Bence eşine cilve yap,kırmızı saten gecelikler giy şöyle güllerle donatılmış odada mumlar eşliğinde güzel bir şarap hazırla ona masanın örtüsü saten kırmızı olsun,ışıklarıda öyle çok yakma sadece mumlar yansın.Arkadan da bir müzik açın slow slow çalsın sizde romantik konuşun.Al sana canlılık.

Adamın kadınlarla görüştüğünü nereden biliyorsunuz ? Konuda cinsiyet ve adamın nasıl bir farklılık yaşamaktan hoşlandığı belirtilmemiş.

Son düzenleme:
Amaaan biz canavarmışız, oymuşuz, buymuşuz ne fark eder ki? Konu sahibi istediği kadar burada hakaret ederek öfkesini çıkarmaya çalışsın, çatır çatır başkalarıyla sevişip paran mı eksik yediğin önünde yemedigin arkanda sus otur diyen, karısına elini sürmek dahi istemeyen, bak şununla yattım bununla duvardan duvara ama kaliteli biriydi iyi sevisiyordu diyen onun kocası sonuçta.

Üç beş gün sonra yirmilik bir çıtıra aşık olup boşanmak istese ne yapabilecek ki? Kaliteli biri için boşadı beni nafakami aksatmıyor diye avutacak kendini. Ne yapacak başka?

Rahatın gayet iyiyse niye konu açtın ki? Yaşa işte muhteşem hayatını. Buraya kendini mutsuz hisseden insanlar gelir çözüm bulmak için. Sen mutlusun zaten.

Kaç tane mantıklı yorum yaptım birine bile cevap vermeden gitti. Kavga etmeye gelmiş belli ki. 😒 Hani bizim çok umrumuzda sanki ukala ukala cevaplar bir şeyler 😅

Konunuzu okuyunca nedense aklıma bu fıkra geldi. Başka yorum yapmaya gerek yok sanırım, böyle devam.

Karı koca yemek yiyor... O sırada masaya yaklaşan heykel gibi güzel bir kadın adamı selamlayıp geçiyor.

Adamın karısı soruyor: Kim bu afet?
Adam: Eğer mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim!
Kadın: Bir de bu kadar pervasızca söylüyorsun. Boşanıyorum senden!
Adam: Yani Etilerdeki apartmanı, İzmirdeki yalıyı, Göcekteki tekneyi ve Nicedeki villayı bırakıyorsun...

Uzun bir sessizlik olur.
Çift yemeğini çatallarken kadın birden sorar: Şu arkada oturan Fuat değil mi? Yanındaki kadın kim?
Adam: Fuatın metresi.
Kadın: Ayy bizimki daha güzel!

Amaaan biz canavarmışız, oymuşuz, buymuşuz ne fark eder ki? Konu sahibi istediği kadar burada hakaret ederek öfkesini çıkarmaya çalışsın, çatır çatır başkalarıyla sevişip paran mı eksik yediğin önünde yemedigin arkanda sus otur diyen, karısına elini sürmek dahi istemeyen, bak şununla yattım bununla duvardan duvara ama kaliteli biriydi iyi sevisiyordu diyen onun kocası sonuçta.

Üç beş gün sonra yirmilik bir çıtıra aşık olup boşanmak istese ne yapabilecek ki? Kaliteli biri için boşadı beni nafakami aksatmıyor diye avutacak kendini. Ne yapacak başka?
önce dürüst olayım ki

bi seviyenin üstünde zengin olup, belli bir kapasitenin üstünde hırslı/kararlı yapıda olup
uzun süre yurtdşında filan yaşayıp ortam görüp (hoş ortam görmemiş yurdum yobazı da ayrı ayrı manyaklıklara sarıyor)
sonra da eşini aldatmayacak adam ben bilmiyorum
hiç yani ay yok aldatmaz ondan beklemem demem kimse için...
ne oluyor mesela iş kurarken aşırı hırsını kapasitesini iş için network için kasıyor, kimi dine kini paraya kimi başka şeylere (ekstrem spor olur, fit olmak olur, araba olur) şehvet duyuyor belki bir süre ama %99 illa bir yerde ya da bir aşamadan sonra kadın/seks şehveti de duyuyor, bir de bunu erkekliğin şanı, ispatı vs olarak görüyorlar

neyse kısacası bu hanım ablamız da çıkarlarken illa ki bunları düşünmüştür bu adam şimdi değilse 10 sene sonra aldatır beni demiştir, bence.
buna hazırdır ki kolayca kabul etmiş zaten

korkusu bundan sonrası...ona dair öngörü bekliyor.
ya da amaaaan o yapıyorsa sen de yap denmesini bekliyor
yoksa durum sıradan zaten.

ilk zamanlarda yapıyorduk böyle şeyler ama artık bende soğudum doğrusu pek içimden gelmiyor. Ancak böyle tatile falan yurt dışına çıkarsak oralarda oluyor işte.

Pardon iğrenç olan nedir? kendimi neden linç ettirme gereği duyayım? Evet gayet lüks bir hayat yaşıyorum ve kocamın da başkasına ev açmadığından gayet eminim. Kocamın emin ol iyi tanıyorum bir gün elbet sıkılıp geri gelecektir çünkü kocam fazlasıyla seçicidir. Rahat olma sebebim de budur. Çok seçici olduğu için önüne gelenle düşüp kalkmadığından eminim
Ne farkediyor? Belli bir yada birden çok kişiye ev açmasıyla bungalova gitmesi arasında ne fark var?
Düşüp kalktığı insanlar konusunda seçici olmasının ne önemi var? Bu adamla ilgili birşey sizde neyi değiştiriyor? X ler ile değilde y ler ile yatıp kalkıyor, eeee? Elit aldatma mı oluyor bu? Sonuçta kocanız başka kadınlarla yatıyor mu yatıyor ister onunla yatmış ister bununla.
Boş boş adamın parasını yiyeceğinize siz bulun ayarlayın bari kocanızın yatacağı kadınları sonuçta tercihlerini zevklerini biliyorsunuzdur yediğiniz paranın karşılığını böyle verin

bi seviyenin üstünde zengin olup, belli bir kapasitenin üstünde hırslı/kararlı yapıda olup
uzun süre yurtdşında filan yaşayıp ortam görüp (hoş ortam görmemiş yurdum yobazı da ayrı ayrı manyaklıklara sarıyor)
sonra da eşini aldatmayacak adam ben bilmiyorum
hiç yani ay yok aldatmaz ondan beklemem demem kimse için...
Kimse için yok bu aldatmaz diyemeyiz ama parası olup ortam gören adam aldatır da diyemeyiz. Karakteri olmayan adam aldatabilir diyebiliriz en fazla.
korkusu bundan sonrası...ona dair öngörü bekliyor.
ya da amaaaan o yapıyorsa sen de yap denmesini bekliyor
Bundan sonrası için öngörülerimizi paylaştık zaten beğenmedi. Ne olacak tabii ki başkasına aşık olup evdekinden bosanacak.
Sen de yap dedik onu da beğenmedi zaten.
Bence derdi benden boşanır mı korkusu.
yoksa durum sıradan zaten.
Durum sıradan değil bana göre. Şunla yatıyorum bunla kalkıyorum, sana para veriyorum işte sus diyen bir adam normal olabilir mi? Aldatmak da sıradan değil. Onu sıradanlastiran aldatılıp evliliğe devam eden insanlar, bizler değiliz. Bizlere göre sıradan değil, olamaz da.

Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.

Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.

Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Ben saying metal ettim sizinde ondan Syria bir dunyaniz var mi?

yine aklı başında bir yorum. teşekkür ederim.

zaten şuanki rahatlığım bu durumun oluşmaması. ilerde ne olur tabi ki bilemeyiz ama zaten o sevgiyi saygıyı hissetmezsem olacağı şey dediğiniz gibi kırmadan krıılmadan yolları ayırmaktır.
Kırılmanız için daha ne olması gerekiyor?
Eşiniz yatacağı kadınlar konusunda seçici, o kadınlar bile sizden daha ahlaklı göründü gözüme sizin gibi kendini parayla malla mülkle satmıyorlar
Ne kocanız ne siz ahlaki değerlere sahip değilsiniz
Ahlaksız ve mutluyum diyorsunuz bizden ne bekliyorsunuz?
Siz ne yapardınız deyip boşardım diyene “kuzum-bebişim”gibi kelimelerle hitap edip bayağı cevaplar veriyorsunuz, gerçekten bukadar bayağılaşmanıza gerek yok zaten rezil durumdasınız, ahlaksız ahlaksız satın kendinizi yaşayın gidin derdiniz ne? Oyum var buyum var bik bik bik…..e ahlakın yok, 40 evin 80 araban olsa ne olur bunlar sizi insan yapmıyor. Kendinize bakmadan acizce aşağıladığınız insanların maddi durumunun sizden kötü olduğunu kim söyledi? Ahlaki açıdan o kadar diptesiniz ki üç beş malla açığınızı kapatabileceğinizi sanıyorsunuz da bize ne? Gerçekten sizin malınızdan mallığınızdan bize ne?

Back
X