Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

😄😄😄😄😄

Ben tatlım.

Sen bizi keriz mi sanıyorsun? Türkiye dağ başında afrika ülkesi mi? Yurtdışında eğitim ve çalışma şartlarını sağlayan herkes gidebilir. Türkiye'den yurtdışına gidip yükseklisans yapmak bebek işi haline geldi son 40 yıldır.

Devlet gönderiyor, vakıflar dernekler gönderiyor, burs programları gönderiyor, tev de gönderiyor belediyeler bile gönderiyor. Ülkelerin kendi çalışma ve burs programları da var. Bir zahmet böyle kolay şeyler için övünme.
Parayla bile gidiliyor ya. Benim liseden arkadaşım turkiyede barajı geçti veya geçemedi parasını verdi viyanada mimarlık okudu. Bundan birkaç yıl önceye kadar yurtdisina devlet bursu ile yüksek lisansa gidenler de genelde fetocuydu bu arada onlar ayarliyordu ingilterede bile evleri varmış o zamanlar. Konu sahibi üzülecek şimdi bir kendisi gitti sanıyordu ama badem bıyıklı abilerimiz de vardı oralarda

Ve emin olun burada o ahkam kesenler var ya, onların kocalarından kat be kat ilgilidir eşim. Onların kocalarından görmediği en romantik en özel şeyleri yaşatmıştır bana. Kocaları el altından yemediği halt kalmayan bunları evde uyutup kırmadığı ceviz kalmayanların eşleri gelmiş burada ahkam kesiyor
Gece başınızı yastığa koyunca bunlar inandırıcı geliyor mu? Sizi avutmaya yetiyor mu? Elalemin kocalarını nereden biliyorsunuz? Hepsiyle siz mi yattınız da bu kadar eminsiniz? Herkes aldatıyor deyince buna inanıp huzurlu uyuyorsanız sorun yok devam edin avunmaya ama kendinize dürüst olmazsanız kendinizle çok uğraşırsınız haberiniz olsun, bugün gençsiniz tolere edebiliyorsunuz ama yarın edemeyecek ve kendinizden iğreneceksiniz. Ve şuna da kendinizi hazırlayın yanınızda kocanız lüks içinde ama yapayalnız öleceksiniz, saygılı sevgili kocanızda ölümünüzü elit kadınlarla sevişerek kutlayacak

Ah canım :) umarım seninki öyle yapmaz :KK66: ve umarım yapmıyordur
Size ne? Milletin kocasından size ne? Biri aldatılıp boşanmazsa size ne? Boşanırsa size ne? Başka karınlar da aldatılınca mutlu olabilecek kadar zavallı durumdasınız bunu da marifet sanıyorsunuz. Kocam beni aldatsa ruhum duysa yada duymasa size ne faydası var? Hmmm benimle de aldatır birgün diye umut mu ediyorsunuz nedir?

Yazılan bazı şeyler çok seviyesizce..
Zaten içinde bulunduğu durum çok normal yada içinde bulunduğu durumdan çok mutlu olsa gelip burda paylaşmaz.
Maşallah herkesin herseyi mükemmel...
Seviyesiz olan yazılanlar değil yaşanılanlar ve bunun savunulması
E benim durumum çok normal diyor, çok mutluyum diyor
Herşeyi mükemmel olan insanlar var neden olmasın

Seviyesiz olan yazılanlar değil yaşanılanlar ve bunun savunulması
E benim durumum çok normal diyor, çok mutluyum diyor
Herşeyi mükemmel olan insanlar var neden olmasın
Her şey mükemmel olmaz elbette ama insanın kalbi beyni evi huzurludur. Bu önemli. Yani kadın kadını desteklesin elbette ama bu öyle bir şey değil. Bir hemcinsini birisi aptal yerine koyup gururunu onurunu kırıyorsa da teselli etmek yerine kendine gel ayrıl demek asıl kadına destektir.

Her şey mükemmel olmaz elbette ama insanın kalbi beyni evi huzurludur. Bu önemli. Yani kadın kadını desteklesin elbette ama bu öyle bir şey değil. Bir hemcinsini birisi aptal yerine koyup gururunu onurunu kırıyorsa da teselli etmek yerine kendine gel ayrıl demek asıl kadına destektir.
Destek de anlayana anlamayı isteyene verilir. Kadın memnun adam memnun metresler memnun, bu kadının teselli edilmeye destek olunmaya gözünü açmaya ihtiyaç yok ki. Kadın hepimize hakaret ediyor iftira ediyor aşağılıyor. Mesela neden böyle bir yaratığa bir faydam olsun ki benim hakeden bunca insan varken
Kadın bile isteye gurur duya duya onursuz yaşıyor ve bunu savunuyor bundan mutluyum diyor, böyle bir insana onuru gururu anlatamazsın. Kocası kadını aptal yerine koymuyor Kadın aptalca yaşamayı seçiyor

Hepinizin aklı fikri insan linçlemekle dolu. Aslında hepinizin içinde birer canavar var farkında değilsiniz.

Ve bir çoğunuzun aklı fikri paradaymış onu dışarı vurmuşsunuz.

Duygu, aşk, bağlılık diye bir şeyden hiçbirinizin haberi yok.

Ben bu adamı yurt dışında tanıdım. En zor anımda en zor süreçlerimde yanımda oldu. Babam oldu, annem oldu. Yeri geldi en yakın dostum, yeri geldi en yakın sırdaşım oldu.

Ben bu adama bu güveni bu sevgiyi 2 günde hissetmedim. 2 günde kazanmadım.

Para demişsiniz bilmem ne demişsiniz. Bugün sadece yatırım için aldığım evlerimden gelen kira gelirim aylık 47 bin lira. Siz neyden bahsediyorsunuz?
Gerçekten üzüldüm yani bunca yoğun duyguya rağmen başka tene dokunabilen bir eş..

Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.

Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.

Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Ee o istemiyor sende isteme ye parasını kenara at boşan sonra çocuk vae mı

Konfor alanınızdan çıkmamak için göz yumuyorsunuz....fakat birgün aşık olup sizden ayrılmak istediğininde canınız çok yanar gururunuz kırılır demedi demeyin

Her şeyiniz var gururunuz yok. Çok sevgili kocanız sizi nikah ile satın almış bu durumda siz mutluysanız neden buraya yazma geregi duydunuz? Mideniz alıyosa devam edin işte.
Birde milletin kocasına sallamişsınız ama anlamadiginiz nokta şu, adam baskasinin koynundan çıkıp size romantik masalarda kursa önünüze dünyalarida serse, şair olsa methiyeler dizse onurlu bi kadın icin bunlar beş para etmez. Fakat sizin kulvarinizdaki kadınlar için bunlar degerlidir, ederi para ve konfor ile bicilir sizinkide biçilmiş , mutluluklar. :)

Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.

Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.

Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Kısasa kısas yapın o zaman :D

Aldatan kocaya seçici demek de ne bileyim 😕
Yarın bir dilbere vurulur, kalırsınız kapı önünde.

Genel olarak, maddi anlamda iyi olduğu için erkeğin her şeyine katlanmak bana "kendini satmak" gibi geliyor.

ilk zamanlarda yapıyorduk böyle şeyler ama artık bende soğudum doğrusu pek içimden gelmiyor. Ancak böyle tatile falan yurt dışına çıkarsak oralarda oluyor işte.

Pardon iğrenç olan nedir? kendimi neden linç ettirme gereği duyayım? Evet gayet lüks bir hayat yaşıyorum ve kocamın da başkasına ev açmadığından gayet eminim. Kocamın emin ol iyi tanıyorum bir gün elbet sıkılıp geri gelecektir çünkü kocam fazlasıyla seçicidir. Rahat olma sebebim de budur. Çok seçici olduğu için önüne gelenle düşüp kalkmadığından eminim
O zaman problem nedir?
Buraya neden konu açtın?

Ben eşinizi sevmediğinizi düşünüyorum. Sevseniz bu duruma katlanamazdınız. Mesela benimde keyfim çok yerindeydi. Altımda arabam param evim herşeyim vardı. Ama ben dayanamadım. Her şeye rağmen boşandım.

Back
X