- 20 Temmuz 2016
- 622
- 31
- 98
- Konu Sahibi lalezar8216
-
Iyi de çoğu kişinin evliliği böyle zaten belli bir süreden sonra rutine biniyor herşey.Eşinizin sevgisinden eminseniz çokta büyütülecek birşey değil.Adam böyle,değiştiremezsiniz.Belki yorucu bir işi var ve enerjisi kalmıyor adamın,bir de bu açıdan düşünün.Zaten bizler de evdeki tüm zamanımızı mic mic dib dibe gecirmiyoruz.Mrb. Arkadaşlar eşimle sohbet manasında hiç paylaşım yapamıyorum. Sürekli son zamanlarda ihtiyaçlar üzerine konuşmak gündelik vs şeyler
Onun disinda işten eve gelmek koştur koştur birlikte alışveriş sonra yemek yapmak hazırlamak sofrayı kurmak toplamak sonra bulaşık yıkamak eşim se yemeğini yer elinde telefon kumanda kanepeye geçer.
Gün içinde pek aramaz beni aradığı sayılıdır yani je yapiyorsun diye eve gelirim susar konuşmaz hiç artik yoruldum sohbet konusu açmaktan yada paylaşım adina birşeyler aramaktan
Kendimi öyle yanlız öyle yanlız hissediyorum ki anlatamam iş yerinde deseniz samimi olduğum arkadaşlarım başka birimde yada başka binada sık sık bir araya gelemiyoruz.
Paylaşma ihtiyacı hissediyorum ama kimseyle birşey paylaşamıyorum.
Sonra kilo aldım Biraz çekmecemde çikolata vs şeyler oluyor bazen iş çok olunca stresten yiyorum bazen de içindeki beni boğan o sikintidan yiyorum birkaç çikolata
Şu an şunun farkındayım ki ben duygusal açlık yaşıyorum
Bu duygusal aclik beni nereye doğru sürükler bilemiyorum kendimi çok çok çok yanlız hissediyorum.
Ortam iş yeri ortamı zaten güvensiz bir ortam herkes birinden laf alsa da açığını yakalasa da kullansa modunda
Samimi olduğunuz kişiler uzakta yeri geliyor kendi sorunları olabiliyor onlarla uğraşıyorlar sana vakit ayılamıyorlar konuşma paylaşma ihtiyacınızı gideremiyorsunuz
Is varda işinizi zaten yapıyorsunuz ama iş olmayınca sarıyorsunuz kk ne oraya yazıyorsunuz
Es deseniz zaten basından beri hep böyleydi ben aramazsam aklına gelip te aramayan bir tipti şimdi de.oyle ben aramaya alıştırırım için ben aramayınca aklına düşersem arar ne yapiyorsun diye
Eşim benimle çok ilgilnene biri degil
Yaa.bazen kanepede yanıma uzan ne bilim bana sevgi göster seçimi olsa diyorum o kadar sevgi ye ihtiyacım var ki o kadar sevilmeye dokunusa sevgi dolu bir dokunusa ihtiyacim var ki eşimden bunu doya doya göremiyorum
Ama yolda kesi görse bütün kedileri çevirir okşar da okşar elinde kucağında karşı ne çıkan bütün kedileri çevirir resmen.
Şu kedilere gösterdiği sevginin 10 da birini bana göstermez
Çabalamaktan yoruldum Gerçekten istiyorum ki artik birileri de benim için çabalasın
Bu duruma ne diyorsunuz
Resmen çikolata yemekten midem bulandı.
Sürekli arayıp sorup herşeyinise karışsa aşırı ilgilense. Bu seferde bunalırsınızEşimden sevgi, ilgi, düşünülmek, sefkat dolu bir dokunuş bekliyorum istiyorum benimle arkadaşım gibi konuşsun beni anlaşın istiyorum.Ama olmuyor Is yerindeki sorunlarımı eskiden dinlerdi şimdi dinlemek bile istemiyor iş yerinden hicbir şeyi ona anlatmamı istemiyor anlatmaya başlasam anında lafı ağzıma tikiyor ya da agresiflesmeye başlıyor. Kendi iş yerinde olan bitenden hiç bahsetmiyor ben diyorum ki anlat sende ben anlatmamı isterim diyorum. Hic benimle paylaşımı yok çok nadir sürekli birşeylere kızınca sinirleniyor yada uzun süreli bozuk sürat kızgın sürat şeklinde geziyor . Hic bir insanın gönlünü hoş eden ne biliyim iyi gelen bir yaklaşımı yok.
Tamam kötü biri degil evcil, aldatma olayı yok sadık biri, ama aileci kök ailesi benden daha önce gelir ben 2. Plândayım daima.
Aklıma geldikçe yazacağım şimdi işten çıkmak ici hazırlanayım
Sizce nasıl.bir evlilik ici deyim ben
Çikolata dişleri,hayat düşleri çürütür..
En azından sagliklisiniz,birliktesiniz..
Değişse iyi olur ancak yapısı bu eşinizin ;hep boyleymis.
Olduğundan farklı davransa,sürekli arasa bunun yapmacık olduğunu fark etmeyecek misiniz ?
Bence biraz fazla hassassiniz bu dönem için,geçecektir diye düşünüyorum.
[/QUOT
Peki siz halen evliliğimiz devam ediyorsunuz değil mi yani ne yapıyorsunuz bu durumda bizim de aynı ne yemek yapalım ne olursa nerde oturalim mesela dışarıda fark etmezBenim eşimde öyleydi bir süre sonra aranızda ne sevgi kalıyor ne başka bişey hadi birlikte bişeyler yapalım diyoruz ee ne yapalım sen bul ee ne yiyelim sen yap ee çocuğa sen bak birliktr yola çıktığın adamı tanıyamıyorsun ve artık bunaldığınız için ya daha çok sıkılıyorsunuz ya da bırakıp gitmek istiyorsunuz. İnşaAllah düzelmek istiyordur sizin eşiniz yoksa böyle nereye kadar gidersiniz bilemiyorum
Yemek kursu gibi şeylere gitmez ortak aktivitemiz yokBirlikte aktivite yapin bence konusacak bir seyiniz olur. Haftada bir gun yemek kursuna gidebilirsiniz.
Baktım düzelmiyor ama baştan böyle değildi asla hep yardım ederdi babası vefat etti değişti daha fazla sahip çıkmak yerine ben ona süre verdim kendimce git dedim destek al kendi başına halledemediğin konular varsa sonuçta hepimizin başına gelebilir gitmedi çocukla ilgilen yok en son geçen hafta bıraktım onu ailemin yanına geldim tamamen soğumuşum ne özlem var bendr ne başka bişey ama o hala kafasında oturtmuş değilPeki siz halen evliliğimiz devam ediyorsunuz değil mi yani ne yapıyorsunuz bu durumda bizim de aynı ne yemek yapalım ne olursa nerde oturalim mesela dışarıda fark etmez
Böyle bizim de onda da bir bunalmislik var
Siz neden ehliyet almayı düşünmediniz?Yemek kursu gibi şeylere gitmez ortak aktivitemiz yok
ama nereye istersem götürür gezdirir
Ama paylastigim başka bir konu daha vardı alkollü yakalandı ve ehliyeti kaptırdı o yüzden bu yaz hicbir yere gidemedik arabayla yaa otobüsle a vapurla felan araba olsaydı pikniğe falan giderdik
Oncelikle esinizin dogru yaptigi birsey var (kesin linc yiyecegim), evde is konusmanizi istemiyor ki, bu konuda ne sizi dinliyor ne kendi bahsediyor. Bence bu konuda cok dogru hareket ediyor. Evlendigimde babam benim surekli is konustugumu farkedip bana "Eger mutlu bir evlilik istiyorsan, is yeri kapisindan ciktigin an, isi iste birakacaksin, esine yansitmayacaksin" demisti. Kendimi tutamayip yine konussam da, kendimi frenlemeye calisiyorum.Eşimden sevgi, ilgi, düşünülmek, sefkat dolu bir dokunuş bekliyorum istiyorum benimle arkadaşım gibi konuşsun beni anlaşın istiyorum.Ama olmuyor Is yerindeki sorunlarımı eskiden dinlerdi şimdi dinlemek bile istemiyor iş yerinden hicbir şeyi ona anlatmamı istemiyor anlatmaya başlasam anında lafı ağzıma tikiyor ya da agresiflesmeye başlıyor. Kendi iş yerinde olan bitenden hiç bahsetmiyor ben diyorum ki anlat sende ben anlatmamı isterim diyorum. Hic benimle paylaşımı yok çok nadir sürekli birşeylere kızınca sinirleniyor yada uzun süreli bozuk sürat kızgın sürat şeklinde geziyor . Hic bir insanın gönlünü hoş eden ne biliyim iyi gelen bir yaklaşımı yok.
Tamam kötü biri degil evcil, aldatma olayı yok sadık biri, ama aileci kök ailesi benden daha önce gelir ben 2. Plândayım daima.
Aklıma geldikçe yazacağım şimdi işten çıkmak ici hazırlanayım
Sizce nasıl.bir evlilik ici deyim ben
İş konuşmak beni de yoruyor.Oncelikle esinizin dogru yaptigi birsey var (kesin linc yiyecegim), evde is konusmanizi istemiyor ki, bu konuda ne sizi dinliyor ne kendi bahsediyor. Bence bu konuda cok dogru hareket ediyor. Evlendigimde babam benim surekli is konustugumu farkedip bana "Eger mutlu bir evlilik istiyorsan, is yeri kapisindan ciktigin an, isi iste birakacaksin, esine yansitmayacaksin" demisti. Kendimi tutamayip yine konussam da, kendimi frenlemeye calisiyorum.
Evlenmeden once de boyle demissiniz. Imza atinca degisir mi sandiniz? Imza ile degisen tek sey, nufus cuzdanindaki soyadiniz.
Ortak hobiniz de mi yok peki? Sevgiliyken ne yapardiniz ki?
Saçma gelecek çoğu insana ama hep işe yarayan bir durum en başta insanın kendisine yarayan bir davranış biçimi var "içe dönüp kendini aydınlatmak".Mrb. Arkadaşlar eşimle sohbet manasında hiç paylaşım yapamıyorum. Sürekli son zamanlarda ihtiyaçlar üzerine konuşmak gündelik vs şeyler
Onun disinda işten eve gelmek koştur koştur birlikte alışveriş sonra yemek yapmak hazırlamak sofrayı kurmak toplamak sonra bulaşık yıkamak eşim se yemeğini yer elinde telefon kumanda kanepeye geçer.
Gün içinde pek aramaz beni aradığı sayılıdır yani je yapiyorsun diye eve gelirim susar konuşmaz hiç artik yoruldum sohbet konusu açmaktan yada paylaşım adina birşeyler aramaktan
Kendimi öyle yanlız öyle yanlız hissediyorum ki anlatamam iş yerinde deseniz samimi olduğum arkadaşlarım başka birimde yada başka binada sık sık bir araya gelemiyoruz.
Paylaşma ihtiyacı hissediyorum ama kimseyle birşey paylaşamıyorum.
Sonra kilo aldım Biraz çekmecemde çikolata vs şeyler oluyor bazen iş çok olunca stresten yiyorum bazen de içindeki beni boğan o sikintidan yiyorum birkaç çikolata
Şu an şunun farkındayım ki ben duygusal açlık yaşıyorum
Bu duygusal aclik beni nereye doğru sürükler bilemiyorum kendimi çok çok çok yanlız hissediyorum.
Ortam iş yeri ortamı zaten güvensiz bir ortam herkes birinden laf alsa da açığını yakalasa da kullansa modunda
Samimi olduğunuz kişiler uzakta yeri geliyor kendi sorunları olabiliyor onlarla uğraşıyorlar sana vakit ayılamıyorlar konuşma paylaşma ihtiyacınızı gideremiyorsunuz
Is varda işinizi zaten yapıyorsunuz ama iş olmayınca sarıyorsunuz kk ne oraya yazıyorsunuz
Es deseniz zaten basından beri hep böyleydi ben aramazsam aklına gelip te aramayan bir tipti şimdi de.oyle ben aramaya alıştırırım için ben aramayınca aklına düşersem arar ne yapiyorsun diye
Eşim benimle çok ilgilnene biri degil
Yaa.bazen kanepede yanıma uzan ne bilim bana sevgi göster seçimi olsa diyorum o kadar sevgi ye ihtiyacım var ki o kadar sevilmeye dokunusa sevgi dolu bir dokunusa ihtiyacim var ki eşimden bunu doya doya göremiyorum
Ama yolda kesi görse bütün kedileri çevirir okşar da okşar elinde kucağında karşı ne çıkan bütün kedileri çevirir resmen.
Şu kedilere gösterdiği sevginin 10 da birini bana göstermez
Çabalamaktan yoruldum Gerçekten istiyorum ki artik birileri de benim için çabalasın
Bu duruma ne diyorsunuz
Resmen çikolata yemekten midem bulandı.
Teşekkür ederim çok doğru söylediniz deneyeceğim kendime döneceğim ama bazen ilgi beklemeyip kendi kendime de birşeyler yaptığım oldu ne bilim odamda kitap okumak bir deftere birşeyler yazmak gibi gelip bakıyor ne yaptığıma sonra gidiyor kendi neyle meskul oluyorsa onunla meşgul oluyorSaçma gelecek çoğu insana ama hep işe yarayan bir durum en başta insanın kendisine yarayan bir davranış biçimi var "içe dönüp kendini aydınlatmak".
Paylaşmak istiyorsunuz ki bu en doğal hakkınızdır. Fakat şöyle düşünün 3 tip insan var 3 üde dağa tırmanmalı.1. kişi yanındaki adım atıp yükseldikçe yakalamak için tırmanmaya yakalamaya çalışır.(Rekabetsever eş.) 2. kişi yanındaki ile aynı seviyede tırmanmaya çalışır fiziksel ve ruhsal uyum sağlar.(İşbirlikci eş Allah herkese nasip etsin.) 3.kisi evlerden ırak kafasına göre takılan yanındaki sağındaki solundaki değil kendi isteğine göre tırmanmaya çalışan.(Bencil eş.) Bunu enerjiniz yada hayat akışı olarak düşünebilirsiniz. Şuan sorsak evet bendeki üç numara dersiniz yüzde doksan.Onun için cevap vermekte acele etmeyin.
Çikolata yemekten zarar gelmez ama çok çikolatadan zarar elbette gelir. Sağlığınız için çekmeceleri züber tarzı şeylerle doldurun biraz en azından yeme atakları yaşarsanız çok zarar vermemiş olursunuz.
Sürekli isteme enerjisinde olmak karşı tarafı itiyor.Soylemeseniz bile..
Bir süre kendinize odaklanın zaten şuanda da kendi başınıza vakit geçiriyor gibi bir seysiniz.
Evet beraber yemek yiyin ama sadece gülümseyin kısa yanıtlar verin.
Bir kaç masaj yağı alın gül yağının frekansı yüksektir edinebilirsiniz bir süre kendiniz kendinize masaj yapın zaten sonradan katılmak isteyecektir..Aynaya bakıp değer çalışmaları yapabilirsiniz.
Farklı yemekler deneyin.Masada bunu yeni keşfettim sence nasıl diye sorun fikrini söylesin sevindim yada teşekkür ederim deyin geçin.
Komik programlar izleyin gülmek insana ciddi anlamda iyi gelen bir şey.
Sormayın herhangi bir şey.
Baktınız yavaş yavaş düzeliyor günlük 1/2 övgü ile aynı düzende devam edin.
Siz kendinize döndükçe o size doğru yönelecek çünkü ona giden ilgi isteyen kimse kalmayacak.Alan açılacak yani kendini göstermesi için yeniden.
Baktınız iyice düzeldi bir ilgili bir normal kendi halinize olun. 1 artı davranış ona 1 artı davranış kendinize.
Bu arada kedi sevmesi gerçekten güzel çoğu karşılaştığım karşı cinsin kedi sevmiyor. Belki bir can edinirsiniz ortak bir paylaşımınız olur. Evcillerin katkısı cidden büyük oluyor ilişkilere.
Dediğim gibi çoğu insana taktik gibi gelebilir saçma gelebilir ama ben ilişkinizden çok size iyi gelecekleri yazmak istedim siz iyi hissederseniz size kendinizi iyi hissettirecek davranışlar etrafinizdan sıklıkla gelecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?