eşimle sorunlar ve fal merakım:(

emirin_annesi

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
1.768
18
16
Eskişehir
arkadaşlar 5. yılında iyi giden bir evliliğim ve 1.5 yaşında bir oğlum var oğlum tedavi ile oldu eşim ve ben sorunluyuz eşim sperm azlığı bende pko+kanda ptt var...şuan yaşım geçmeden 2.bebek olsun diye eşimi tedaviye ikna edemiyorum zaten 1 yılı belki bulucak çocukta 2,5 yaşında olucak ozaman ben yeni hamile kalsam diyorum ama hiç yanaşmıyor...en azından bitkisel şeyler kullanan ve pozitif sonuç alanlar var gel alalım kullan diyorum yok 3 gündür konuşmuyoruz ayrıca bende fal merakı var kahve falına bakan biri duyunca dayanamıyorum hangi şehre gitsem araştırıp buluyrm baktırıyrm en son baktırdığım kişi eşimle tartışıp tyers düşüceğimi söylemişti bukadar çabuk çıkmışmıdır :( kafam allak bullak oldu bu fal merakımı yenemiyorum allaha inancım sonsuz herşeyi o bilir elbet ama şimdi yine birini duydum illaki gitmem lazım kendimi çok mutsuz hissedicem gitmez isem:( ne olucak bu halim bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
esin neden istemiyor acaba ikinci cocuk :/ ama insallah olur ikinci cocugunuz. Ve falcilarin her dedigide dogru degildir bunada dikkat et. o gitigin falcida yaniliyordur ins.

2.çocuk için eşinize baskı yapmanız doğru değil..İsteğiniz anlıyorum ama çocuk iki kişinin ortak kararı ile olmalıdır. Allah size sağlıklı bir evlat nasip etmiş :emir_bebek: :nazar: şükretmelisiniz....

Fal konusunda da, lütfen artık şu üç kağıtçılara çocuğunuzun rızkını vermeyin.. Eşinize ve yuvanızdaki huzuru sağlamaya konsantre olun.. Akşam güzel bir sofra hazırlayın, hoşluk yapın da aranız düzelsin.. :31:

baktırma da bakma da cnm :20: parana yazık... işin dini boyutunu söylemiyorum bile... :18:

2. çocuk için eşinize baskı yapmayın nasıl ki kadınlar kendilerini yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorsa erkeklerde kendilerini hazır hissetmeyebilirler.Falcılara asla gitmeyin çocugunuzun rızkını onlara vermeyin falcıların genel olarak söyledikleri sözlerdir eşinizle kavga edeceksiniz yada sevgilinizle kavga edeceksiniz gibi sözleri herkese söylerler.Gaybı sadece Allah bilir gerisi bilemez.

allaha şükür akşam eşimle konuştuk ve sorunları hallettik bana hak verdi hemen olmasını istemediğimi zaten biliyordu ama sprem yükselişi aylar alan sürek önlem alalım dedim pzt gidicez dr.sonrada kürlere başlıcaz inş..fallara gelince artık zevkine bakltırıcam muhabbetine para vermicem... önceden böyle meraklarım yoktu iş ortaımda çok fazla baktıran var k.k okuyorum baktıranları falan dayanamıyorum:((banada onlardan geçti zaten iş yerim değişicek ortam değişecek bende bu merakımdan vaz geçicem..çok teşekkür ederim

Falı filan boşver de...

Eşin bol bol keçiboynuzu yesin.
Keçiboynuzu pekmezi de olabilir.

daha 1.5 yasındakı oglunuz var
neden bu acele?
tamam cocuk cok guzelde
benım 2.evlılıgım esım ıstemese ben bır daha cocuk yapmam 1 tane yeter
ona maddi manevi kaliteli bir yaşam sunmak isterim bunu yaparken evde bır ayagımda cocuk sırtımda yenı dogan elımde kepçem olsun istemem
kendi hayatımda var .. bu acelenızı anlamıyorum

Son düzenleme:
canım ben hemen olsun zaten asla istemiyorum sadece kendisi için oda adım atsın istiyorum önümüzde daha nerdeyse 1,5 2 sene var zaten oda kürlere başlasın diyorum dr.gidelim artık doktorlarda kürler veriyor deneyenler var diyorum .... doğuya göreve gitme durumumuz olduğu için oralarda dr.gitmem zor olucak doğuya gitmeden 2-3 seneye doğururum orda da büyür inş.oraya gidersek hamilelik kalır her hafta dr.gittiğim oldu bu oğlumda doğu görev sonraası geldiğimdede geç olur artık:( bizim hamilelik hep kontrollü oluyor ben pko+kanda ptt hastasıyım artık allahım oğluma sağlık versin yıpratmıcam kendimi..

arkadaşlar 5. yılında iyi giden bir evliliğim ve 1.5 yaşında bir oğlum var oğlum tedavi ile oldu eşim ve ben sorunluyuz eşim sperm azlığı bende pko+kanda ptt var...şuan yaşım geçmeden 2.bebek olsun diye eşimi tedaviye ikna edemiyorum zaten 1 yılı belki bulucak çocukta 2,5 yaşında olucak ozaman ben yeni hamile kalsam diyorum ama hiç yanaşmıyor...en azından bitkisel şeyler kullanan ve pozitif sonuç alanlar var gel alalım kullan diyorum yok 3 gündür konuşmuyoruz ayrıca bende fal merakı var kahve falına bakan biri duyunca dayanamıyorum hangi şehre gitsem araştırıp buluyrm baktırıyrm en son baktırdığım kişi eşimle tartışıp tyers düşüceğimi söylemişti bukadar çabuk çıkmışmıdır :( kafam allak bullak oldu bu fal merakımı yenemiyorum allaha inancım sonsuz herşeyi o bilir elbet ama şimdi yine birini duydum illaki gitmem lazım kendimi çok mutsuz hissedicem gitmez isem:( ne olucak bu halim bilmiyorum

Para ile baktırma konu komşu ile oturduğunda 2 yalan söyle söylesinler olsun bitsin abartmaya lüzüm yok :) kim geleceği bilir sadece yorum bunlar .Biz yaşarız RABBİM ister olur. ;) sevgiler

canım ben hemen olsun zaten asla istemiyorum sadece kendisi için oda adım atsın istiyorum önümüzde daha nerdeyse 1,5 2 sene var zaten oda kürlere başlasın diyorum dr.gidelim artık doktorlarda kürler veriyor deneyenler var diyorum .... doğuya göreve gitme durumumuz olduğu için oralarda dr.gitmem zor olucak doğuya gitmeden 2-3 seneye doğururum orda da büyür inş.oraya gidersek hamilelik kalır her hafta dr.gittiğim oldu bu oğlumda doğu görev sonraası geldiğimdede geç olur artık:( bizim hamilelik hep kontrollü oluyor ben pko+kanda ptt hastasıyım artık allahım oğluma sağlık versin yıpratmıcam kendimi..

ben daha 1 ytıllık evliyim ama 28 yaşındayım ve çocuk delisiyim bikaç aylık evliyken çocuk konusunu açtıgımda eşim hiç istemiyorum dedi başta
sonra 2-3 seneye yaparız dedi sonra 1 seneye indi şimdi bikaç aya çalışmalara başlıcaz kısmetse
ve ben hiç bişey söylemeden oldu bunlar
bence sıkbogaz etme akışına bırak gerçekten istenmiyosada boşver zaten bi tane yavrunuz var Allah bağışlasın
mesela bende çocuk delisiyim ama ikinci çocuk konusunda çok emin değilim

konuyu açtığım hafta eşimle üroloğa gittik sperm sayısı normal yolla hamile kalmam için yeterli seviye ye gelmiş:)) eşim şuan görevde 4 ay yok gelince inş oğlum 2 yaşını bitiricek ve düşünelim diye karar aldık yaşım 30 olmadan ve doğu görevimiz olmadan 2. doğumu yapmak istiyorum oralarda bebek büyütürken zaman geçer inşallah 2 yıl durup dönücez döndüğümüzde oğlumu okula bebeği anneme vericem bakalım plan yapıldı gerisi takdiri ilahiii fal baktırmıyorum artıkk ama çok baktırdım zamanında yendim bu isteğimii asla baktırmıyorum muhabbetine bilee:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X