Rahatsiz demekki!!! Bir insan durduk yere söver sayarsa annormaldir kanimca.benneyaptımki
Tedavi olmayida kabul etmiyor.....vallaha cok zor bir durum, ne denirki?CADIARZU
Böyle böyle esinden soguman uzaklasmanda cok normal, üstüne birde kisisel temizligne dikkat etmemesi dahada sogutuyordur seni.....tamam sevgi ask ammennah lakin les kokan bir adamin yaninada sokulmak istemez insan.:1no2:
Belki bir müddet uzaklasman bir ise yarar, yani ya kendine ceki düzen verirsin yada ben eve dönmen deyip ailenin veya güvendigin bir yakininin yanina gitsen aklini basina gelir, tedaviye devam eder....ne bileyim canim.....1 cok kisa bir süre, hemen pes etme derim.
Cocuk olayina kesinikle ikna olma, bu durumda hamile kalman dahada cok piskolojini bozar.
Çocuk konusunda kesİnlİkle acele etme...onların dedİĞİnede İnanma bence ÇÜnkÜ Çocuk olunca sen onunla İlgİleneceksİn ve daha da kÖtÜ olacak Önce eŞİnle problemlerİnİ dÜzelt ÇÜnkÜ o ÇocuĞun gÜnahını alırsın..onun yanında kavga eden bİr anne baba olması pİskolojısİnİ bozar.aynı zmanda Örnek olmalı aİle bence Çocuguna onun İÇİn Önce Örnek bİr baba olsun eŞİn..acele etme..
benden istemiyorsun sen git başkasından yap falan gibi saçma laflar söyliyor...evden uzaklaşmam zor çünkü ailem esk.de ben çankırıdaym ve okula gidip geliyorum...öğretmenm...ne yapacağımı şaşrdm iyice..
öncelikle durumun çok zor güzelim fakat aşılmıcak değil...bence eşini al karsına ve ona 'ben senin karsına pis ter yemek kokan ve bakımsız bir kadın olsam ne düşünürsün de ' bu konuda onunda biraz bulunduğu durumu farketmesini sağla ve ona bence anlattığın şekilde yaklaşma daha sıcak ve farklı dille yaklaş..örneğin gel birlikte banyo yapalım falan de eşin değilmi sonuçta?yani şunu demek istiyorum erkeğe sen istediğin için bir iş yaptırmak zordur sırf sen istedin diye yine yapmayabilir..onu tahrik edici yaklaş şikayet etme dahada kötü olur....bilmem yardımcı olabildimmi?evlilik kolay bişey değil en azından çaba sarfet....kendin içinde eminim bu eziyet haline gelmiştir fakat sen kendine yaparsın o bunun farkında bile değildir...onun için bazı şeylerden zevk almaya bak ..onun için saçını boyat güzel bir masa hazırla ve bu şekilde yönetmeye çalış eminim etkisini göreceksinn..ailesinide çok fazla ilişkinin içerisine katma belki sen sadece bu konuda yardım istemiş olabilirsin fakat bu alışkanlık olur ve sanki evinizin içinde onlar varmış gibi her yaşantınıza etkileri olur..allah yardımcın olsun canım..
Tamam....resmen hasta bu arkadasim.akannehir
Normal bir erkek hic karisina bu cümleleri söylermi?:1shok:
Tedavi olmaya ikna olmuyorsa en güzelimi kac kurtar kendini derim.
Bu adam resmen seninde ruh hastasi yapacak, Allah korusun.:1hug:
Al karsina konus, cok ciddiyim, ya tedavi olursun yada bosaniyorum de....ve sakin yumusama....lmaz:
inan bana hiç fark etmedim,kişilik problemimiz de var sanırım.şimdi brşeye evet der 2 dk sonra hayr.sebep soruncada canı öle istiyormuşş.kocam olduğu iiçin herşeye hakkı varmışş.ailesine dedim ama onlarda artık bişey yapamıyorrr.ailesini de dinlemiyorr.
birde çocuk istiyor ama o olgunlukta değil ve daha yeni evli sayılırz henüz düşünmüyorum..ailesi çocuk olursa değiş belllkki diyo yapın diyo sanki kartondan ev yapıyoruzzz bi sinirleniyorummmm..eşim ama değişeceğini sanmıyorum...
birde tartışğımız zamn evimden git burası benim evim gibi sözler söylüyor sürekli.bu sözlerden bıktım artık..gidicem dediğm de de panik oluyor...laf lafa gelince beni çok sevdiğini sylüyor ama sevgisi bana eziyet etmesinimi gerektirir?böyle seveceksen sevme diyorum...çok sıkıntılıyım.
benden istemiyorsun sen git başkasından yap falan gibi saçma laflar söyliyor...evden uzaklaşmam zor çünkü ailem esk.de ben çankırıdaym ve okula gidip geliyorum...öğretmenm...ne yapacağımı şaşrdm iyice..
kendime olan saygımı ve güvenimi yitirmeye başladım sayesinde...ailesi ile konuşmakta işe yaramıyor..he deyip geçicekmişim alışacakmışım...nasıl bi düşünce dir anlamadım...ya bu deveyi güdücekmişim yada bu diyardan gidecekmişim düşünürsem kendime edermişim...ailesi bile oğullarından geçmiş yani.
aslında dediklerini bende düşünmüyor değilim canım yaa...arada tartaklamaları var olmaz mı hiçç...nerde nasl davranacağını nsl konuşacağını bilmiyo kontrl edemiyorr...toplum içine çıkmaktan korkar oldum iyice...o yaşa kadar adam olmamış sanki çocuğu olunca değişecek pehhh -tatlicadiarzu-
küfür var
içki var
kötü söz var
bi sizden esirgediği şiddet var galiba?
yeni evlisiniz diye tüm bunlara katlanmak zorunda mısınız?
gidiyorum dediğinde seviyorum ayaklarına yatmasının sebebi bir daha sizin gibi onu çekecek birisini bulmayacağındandır , sevgisinden değil
kusura bakmayın kafamçokkarıştı
kendime olan saygımı ve güvenimi yitirmeye başladım sayesinde...ailesi ile konuşmakta işe yaramıyor..he deyip geçicekmişim alışacakmışım...nasıl bi düşünce dir anlamadım...ya bu deveyi güdücekmişim yada bu diyardan gidecekmişim düşünürsem kendime edermişim...ailesi bile oğullarından geçmiş yani.
zehracım anlattıklarından eşimi görüyorum. moralini bozma. bu kişikteki insanlar konuşarak sorunları halletmezler. seni sevdiğini söylüyorsa gerçekten seviyordur. çünkü erkekler sevgi dilenmezler. ben de aynı sorunları yaşadım. beni seviyor ama geçinmeyide beceremiyor. ne yaptım biliyor musun konuşmayı bıraktım yani kendi haline bıraktım. 6 yıldır evliyiz. ben de çocuk yapmadım o böyle davranınca. ne yapcak diye bekledim. hergün boşanıyordu. şimdi bir kızımız var. ve evine düşkün. onun sevgi dilini çözmeye çalış. yıllar sonra neyi öğrendim biliyormusun. ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun dedi. ona biraz onun istediği şekilde özen gösterirsen kazanabilirsin.
eşini asla başkasına şikayet etme. daha beter soğur senden. fedakarlık göster demiyorum. sadece eşini tanımaya çalış ama uzaktan bu arada kendine ve evine özen göster ki sana sen bunları yapmıyorsun deme fırsatı verme bir erkeği elde etmenin en iyi yolu onu vicdanıyla başbaşa bırakmaktır. açok verme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?