Eşimle sorunlar yaşıyorum..Evlenmeden önce ki haliden eser kalmadı..

Çocuk konusunda kesınlıkle acele etme...onların dedıĞınede ınanma bence ÇÜnkÜ Çocuk olunca sen onunla ılgıleneceksın ve daha da kÖtÜ olacak Önce eŞınle problemlerını dÜzelt ÇÜnkÜ o ÇocuĞun gÜnahını alırsın..onun yanında kavga eden bır anne baba olması pıskolojısını bozar.aynı zmanda Örnek olmalı aıle bence Çocuguna onun ıÇın Önce Örnek bır baba olsun eŞın..acele etme..

Öyle dedıĞı zman tamam ben hazırlanayım benı sen bırak aılemın evıne.ama onlara verecek cevabın varsa ben hazırım nden getırdın dedıklerınde haklı bır cevabın varsa gÖtÜr de...

benden istemiyorsun sen git başkasından yap falan gibi saçma laflar söyliyor...evden uzaklaşmam zor çünkü ailem esk.de ben çankırıdaym ve okula gidip geliyorum...öğretmenm...ne yapacağımı şaşrdm iyice..

bunları ben düşünüyor ve söylüyorum ama mazeretmiş bunlar..

Tamam....resmen hasta bu arkadasim.akannehir
Normal bir erkek hic karisina bu cümleleri söylermi?:1shok:

Tedavi olmaya ikna olmuyorsa en güzelimi kac kurtar kendini derim.
Bu adam resmen seninde ruh hastasi yapacak, Allah korusun.:1hug:

Al karsina konus, cok ciddiyim, ya tedavi olursun yada bosaniyorum de....ve sakin yumusama....lmaz:

Canım ALLAH kolaylık versin sana çok can sıkıcı bişey.Şahsen ben korktum kendi adıma ya bizim kide böyle çıkarsa diye.Nasıl anlıcaz hiç mi açık vermedi?
Bu arada sakın çocuk yapma kesinlikle adamın psikolojisi daha çok bozulur.Evlilik danışmanına gitmeye ikna et.kendinde ilaç desteği al ama psikiyatriye giderek.Çünkü şu an kendinden ödün veriyorsun.

DedıĞım gıbı onunla ıletıŞımı erkeĞın anlayacaĞı Şekılde kur ama uzaklaŞma bence bu ona ceza olmaz daha fazla dıŞarıya karŞı ıtıcı olur..

Allah yardımcın olsun.cnm benım...
Sakın ama sakın cocuk dusunme tamam
tedavı olrsa ıyı olmazsa fazla yapacak
bısey yok.sende hastalanırsın zamanla...allah sabır versın

defalarca konuştum ama nafile...belki akıllanır düşünür diye beraber olmuyorum zaten içimden gelmiyo ama bunuda yanlış anlıyor kendince farklı düşünüyor.mazeret zaten beraber omuyorum ne gerek varmış yapmya ....yada tamam diyo ama ortada bişey yokk.klava:

kendime olan saygımı ve güvenimi yitirmeye başladım sayesinde...ailesi ile konuşmakta işe yaramıyor..he deyip geçicekmişim alışacakmışım...nasıl bi düşünce dir anlamadım...ya bu deveyi güdücekmişim yada bu diyardan gidecekmişim düşünürsem kendime edermişim...ailesi bile oğullarından geçmiş yani.

ailem istemezken ben eşimin yanında olmak için herşeyi bırakıp onun memleketine gurbete geldim yaptıklarına çektiklerime bakınn.

o yaşa kadar adam olmamış sanki çocuğu olunca değişecek pehhh -tatlicadiarzu-

küfür var
içki var
kötü söz var

bi sizden esirgediği şiddet var galiba?

yeni evlisiniz diye tüm bunlara katlanmak zorunda mısınız?

gidiyorum dediğinde seviyorum ayaklarına yatmasının sebebi bir daha sizin gibi onu çekecek birisini bulmayacağındandır , sevgisinden değil

kusura bakmayın kafamçokkarıştı

zehracım anlattıklarından eşimi görüyorum. moralini bozma. bu kişikteki insanlar konuşarak sorunları halletmezler. seni sevdiğini söylüyorsa gerçekten seviyordur. çünkü erkekler sevgi dilenmezler. ben de aynı sorunları yaşadım. beni seviyor ama geçinmeyide beceremiyor. ne yaptım biliyor musun konuşmayı bıraktım yani kendi haline bıraktım. 6 yıldır evliyiz. ben de çocuk yapmadım o böyle davranınca. ne yapcak diye bekledim. hergün boşanıyordu. şimdi bir kızımız var. ve evine düşkün. onun sevgi dilini çözmeye çalış. yıllar sonra neyi öğrendim biliyormusun. ben seni seviyorum ama sen beni sevmiyorsun dedi. ona biraz onun istediği şekilde özen gösterirsen kazanabilirsin.

aslında dediklerini bende düşünmüyor değilim canım yaa...arada tartaklamaları var olmaz mı hiçç...nerde nasl davranacağını nsl konuşacağını bilmiyo kontrl edemiyorr...toplum içine çıkmaktan korkar oldum iyice...

eşini asla başkasına şikayet etme. daha beter soğur senden. fedakarlık göster demiyorum. sadece eşini tanımaya çalış ama uzaktan bu arada kendine ve evine özen göster ki sana sen bunları yapmıyorsun deme fırsatı verme bir erkeği elde etmenin en iyi yolu onu vicdanıyla başbaşa bırakmaktır. açok verme

konuşmayı bıraktğında kale almadın oluyor...hergün boşanıyor,başkasıyla olacakmış,ondan çocuk yapacakmışş falan yani...susuyorum olmuyor,konuşuyorum dırdır oluyor anlamadım ben..

adam bence hep öyleymiş...
evlilik arefesinde size vazgeçmeyin falan die şirin görünmüş sadece..
allah yardımcınız olsun..başka da birşey diyemiyorum..

kendim baktığımda da sorun oluyor,neden bakımlıymışım?

Güzelim sence ailesi oglullarinin huyunu suyunu bilmiyormu?:hulya:

Bal gibi biliyorlar! Dünden bugüne bu adam böyle olmadi muhtmelen, hep böyleydi kanimca, bakma evlenene kadar sana göstermemis, aileside tabi is bozulmasin diye citini cikarmadi.

Görücü üsülü olarak evlendiysen belkide bir nevi kurban sectiler seni. Yani aman bu olgani evlendirelim belki evlenip coluk cocuk sahibi olursa akillanir degisir hesabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…