Aynı fikirdeyim sen onun annesi değilsin ve bir insaan 7sinde neyse 70indede odur,1,5 senedir uğraşıyormuşsun zaten ama bu adam düzelmez fıtratı bozuk ne konuştuğunu ne yaptığını bilmeyen bir erkek...çok zordur böyle aadamlarla ömür geçirmek çevremde görüyorum asla da düzelmiyorlar...bu arada yaşlarınızı öğrenmek isterim...Allah size ve evlenecek kızlarımıza yardım etsin evlilik gerçekten risk....ona bişeyleri öğretmek zorunda değilsin, emek vererek günbegün öğrettiklerinle övünç duymanı sağlayacak çocuk yok karşında seninle akran bir adam var...sen öğretmeye kalkarsan bu süreçte duygularını kim besleyecek, çözüm arayarak yıllarını,psikolojini heba mı edeceksin belki düzelir umuduyla, sen ne olacaksın? şiddetin her türlüsü var evliliğinde, iyi düşün... ALLAH yardımcın olsun
peki sen seviyormusun eşini?kişisel temizligine dikkat etmeyen bi erkek çok zor olmalı,ekonomik özgürlügünde var seni ezmesine izin verme
birde çocuk istiyor ama o olgunlukta değil ve daha yeni evli sayılırz henüz düşünmüyorum..ailesi çocuk olursa değiş belllkki diyo yapın diyo sanki kartondan ev yapıyoruzzz bi sinirleniyorummmm..eşim ama değişeceğini sanmıyorum...
Eşinizle aranızdaki problemi çözmeden sakın sağdaki soldaki insanların lafına bakarak fikrinizi değiştirmeyin.Çocuk asla ne bir insanı değiştirir ne de bir evlilikteki sorunları çözer..
Tedavi sonucunda da birşeylerin düzeleceğine inanmıyorum.Can çıkar huy çıkmaz
Hoşlanmadığınız bütün hareketlerini bir kağıda yazın eline verin.Eğer şiddet uygulyacak biri değilse,size bağlılığı varsa ve kaybetmek istemiyorsa.Annesinin evine gitmesini ve bu hareketlerini düzeltmeden eve gelmemesini isteyebilirsiniz.Bi süre sizden uzak kalırsa belki aklı başına gelir.
Tabi böyle bir adam anlar mı bunlardan bilemem de benim fikrim de bu tatlım.
Ha baktın hiç bir şekilde yola gelmiyor bence sende kendini heba etme derim.Ömür geçiyor.Gençliğini ömrünü onu değiştirmekle harcayacak değilsin.Anası babası doğru düzgün yetiştirseymişler evlatlarını... Hiç arkana bakma o zaman...Kocan ne iş yapıyor yani hiç mi utanmıyor insan için de..
bazı şeylerden utansın diye hrşeyi söylüyorum ama anyaan kim...haklısın deyip geçiyor,tamam ben hatalıyım herkes haklı ben haksızım diyor.benim dayanacak gücüm kalmadı...vekil öğretmenlik yapıyorum henüz kadrolu değilm anlayacağın canım...memlekete dönmeyi çok düşündüm ama evliliğim ailem bozulmasın isterken yaşamaktan aciz duruma geldim...yaptıklarını kabul edemiyorum...
Senin bu yaşadıklarının üstüne kıskançlık ama hastalık derecesinde kıskançlık ve dayak da koy 3yıldır yaşayan bir arkadaşım var.Tabi onun çenesi de durmaz tetikler,onunda hataları var o ayrı ama..
Evlendiler hep kavga kıskançlık vs. çocuk yaptılar evlilik düzene girsin diye.En son 1 ay içinde 2kere kavga ettiler ve ailelerde işin içine girdi.Saygı sevgi kalmadı,küfürler hava da uçuştu.Şimdi boşanma evresindeler ve 1 haftadır ayrı yaşıyorlar.Yani olan çocuğa olacak her evlilikte olduğu gibi..çocuk yuvayı kurtarmadığı gibi şimdiye kadar boşanmadığına da pişman her iki tarafta.
Yapılanlar,söylenenler hiç bir zaman unutulmuyor.Bilemiyorum Allah senin yardımcın olsun cnm
Pardon çok özele burnumu sokmak istemem ama
Bu adam Müslüman değil mi hiç mi abdest almıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?