bence davranmamalısın kendı halıne bı meraya bırak yayılsın okuz
çok üzülyırsundur sürekli defol falan dedikçe , sevgilimde her sinirlendiğinde bana bitsin der . artık diyorum acaba bırakacak mı beni , küsünce de aynı senınkı gibi küslük uzuyor ne yapacağız kiÖncelikle mesajlariniz icin sağolun. Ben de gittim ailesi ile aramız bozuk degil canı annesine gitmek istiyormuş bu günler. Oraya gittiğini biliyorum. tartıştığımız zaman hep benim alttan almam boyle kaba davranmasina sebeb oldu diye düşünuyorum sizde oyle yazmışsınız ama karakter olarak cok farklıyız
anlıyorum seni bende ne derse onu yapıyorum ama en ufak bir seyde defol lafını bitsin lafını duyuyorum , alttan almazsamda küslük uzuyor sadece , moralim bozuluyor aklıma geldikce bu durum , her istediğini yapıyorum iki etmiyorum , ama ayrılalaım lafını duya duya yer etti kafamda rüyalarıma giriyorBen sadece 2 gundur gitmedim evde kalmak istedim onada erken gelmesini söyledim sadece ama bunu bile rica edemiyorum karışıyor oluyor muşum. Bir tartismamiz yoktu normal bir sekilde rica ettim ama boyle çıkış çıktı ve genelde hep böyle konusuyor hic birşeye karismasam o ne derse o olsa benden iyisi yok ve simdiye kadar o kadar konuda kendimce fedakarlık yaptım ki benim yerimde baska biri olsa inanın cok değerli bir insan olurdu benim hic sansim olmadı
Esin sevmiyo mu acaba seni severekmi evlendiniz.belki sende begenmedigi bi yeri vardirMerhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum. 2 sene olucak evliyim. Eşimle sorunlarım var ve sonuncusu bu ama artık nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Eşim beni ailesine karşı hep 2.planda tutuyor benimle vakit gecirmektense ailesinin yanına gidiyor mesela bugün öğlen gitti gece 12 de gelicek bu 4 gündür böyle bugün ona erken gelebilir misin dedim 8-9 gibi bana sana mı sorucam kes çeneni seninle konuşmak istemiyorum dedi ve biz ne zaman tartışsak bana hep kapa çeneni defol yanımdan gibi kelimeler kullanıyor hiç bir zaman sorun çözücü biri olmadı. Hep ben alttan alıp yanına gidip konuşuyorum haksız olduğumda bile çünkü konusmasam hic yanıma gelmiyor 1 hafta konusmadan durabiliyor ama ben tez canlıyım küs durmak istemiyorum. Bana değer vermesini onemsemesini istedim hep ama olmuyor nasıl davranmalıyım uzun oldu ama şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?