- Konu Sahibi Selinseker95
Konudan hiç bişey anlamadım. Sen ne diyosunda o sen kimsin diyo? Tartışma yokken durup dururken kim der ki bunu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikiniz de çok küçüksünüz. O da böyle konuşarak evin erkeği benim demeye çalışıyor aklınca.Yaşım 22 onunda 23
Sorunun bu eşim beni hiçbir şeye ortak etmiyor sanki onun hayatında sadece yemegini yapan cinsel ihtiyacini karşılayan biriyim bunu ne zaman anlatmaya çalışsam sen ne yapmaya çalışıyorsun diyor sonrada sorun yok di mi gibi şeyler diyor ama bırakmaya boşanmaya kalkıştığım zamanda sende gidiceksin diyir ne yapmam lazım bilmiyorumTamam simdi sen fake degilsen konunu duzenle tam olarak sorunun nedir? Uzun cumleler kur ki biz de anlayalim olur mu.
Dedim ben senle uğraşamam yeter ne yaparsan yap dedimIkiniz de çok küçüksünüz. O da böyle konuşarak evin erkeği benim demeye çalışıyor aklınca.
Üzerine düşüp iyice totosunu kaldırma. Hayatının merkezinde kendin ol, o sana ulaşmaya çalışsın.
Sorunun bu eşim beni hiçbir şeye ortak etmiyor sanki onun hayatında sadece yemegini yapan cinsel ihtiyacini karşılayan biriyim bunu ne zaman anlatmaya çalışsam sen ne yapmaya çalışıyorsun diyor sonrada sorun yok di mi gibi şeyler diyor ama bırakmaya boşanmaya kalkıştığım zamanda sende gidiceksin diyir ne yapmam lazım bilmiyorum
Ya normalde hiç yapmamaya çalışıyorum geliyor yemek diyor yapıyorum hadi diyor tamam diyorum her şeye zaten tamam demeye çalışıyorum sadece bazi davranışların kırıyor beni dedim diye sen ne yapmaya çalışıyorsun diyor sonrada geldi iyisin di mi sorun yok dedi dedim senle uğraşmaktan sıkıldım ne yaparsan yap dedimOncelikle trip yapmayi birak al karsina sakince derdini anlat. Benim senden ve evliligimizden beklentim bu de sen bunu yapinca boyle konusunca ben mutsuz oluyorum de. Sen kimsin diyormus ya sen de sakince esin, sevgilin, dostun, arkadasin can yoldasinim de. Sen bu sekilde davranirsan biz bir yere varamayiz de. Sen konusmazsan o konusmazsa nasil cozeceksiniz sorunlarinizi? Burasi sana fikir verir sorun cozemez! Konusarak asabilirsiniz bir seyleri naz kapris yaparak degil.
Ya normalde hiç yapmamaya çalışıyorum geliyor yemek diyor yapıyorum hadi diyor tamam diyorum her şeye zaten tamam demeye çalışıyorum sadece bazi davranışların kırıyor beni dedim diye sen ne yapmaya çalışıyorsun diyor sonrada geldi iyisin di mi sorun yok dedi dedim senle uğraşmaktan sıkıldım ne yaparsan yap dedim
Uğrasıcanda sen kendine gel gibi laflar söylüyorSen onun bakicisi degilsin yeri gelecek o yapacak yemegi ama seninle ugrasamam bir iletisim sekli degildir.
Uğrasıcanda sen kendine gel gibi laflar söylüyor
Siz olsaniz napardinizIyi sen de onu kendine getir bosaninca akli basina gelir.
Siz olsaniz napardiniz