- 6 Kasım 2007
- 634
- 40
- 118
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi önceden açtığınız konuyu okudumda aynı şeyleri yaşamışsınız yine yine terketmiş yatağı sopnra dönmüş.Sanırım en iyisi sizde onu umursamayın hatta belli edin umuramadığınızı gezin tozun kafanıza göre bakalım nereye kadar dayanacak.
sanmıyorum,ole aklı uckuruna calısan bı adam dedıl.sımdı demeyın kocan dıye ole soluosun am gercekten azda olsa suphelensem solerım ztn.evt belkı evı terketmemı beklıo ama o sundan dolayı,babasından cok cekınır yanı bosanma fln onlar asla kabul etmez.belkı bu sımıd dıyo en azından kendı cıkar gıderse babamlarada derım kendı ıstedı.yanı benım aklıma bu gelıyo senın yorumuna karsılık.Belki bana kızacaksınız ama başka biri olabilirmi hayatında sanki kendi rızanızla evi terketmenizi bekliyor gibi.
arkadaslar sıze olayları nerden anlatsam bılemıyorum.3 yıllık evlıyım nısanlılıkta dahıl olmak uzere sorunlar pesımızı bırakmadı.bıde ustune cocugum olmuyo.okadar yanlızımkı caresızımkı anlatamam.sole orneklerı verım sıze gecengun sabah annem aradı bankaya gıdıcektık.basladı bana surat yapmaya vay efendım annen sabah ben evdeyken nasıl arar.bende dedımkı sen cıkınca cıkıcaktım ztn nıe kızıyosun.nese tartıstı cıktı gıttı.aksma geldı boynuma sarıldı ozur dıledı.sonra ben 1gıbı uyudum.o sırada yatagın ustunde pantolonu vardı bende aldım komıdıne koydum.meger yan koymusum bu geldı gordu bısuru laf soledı nıe bole koydun dıkkat et bılmem ne.bu anlattıgım olay carsamba oluyo ogun bugundur benle konusmuyo yatagını ayırdı yuzuklerını cıkardı.dun aksam bende yuzuklerı cıkardıgını farkettım nıe cıkardın dedım sanane fln dedı sınırlendm bende cıkardım koydum.bugunde kayınpederım aradı gel bıazkonusalım.ne konuscamkı hangı bırını anltacam.gecende kemerını bulamıodu basladı saymaya bu evdekı selerden sen sorumlusun nası kaybolur pazar gunu benı zır zır aglattı sonra sarıldı ozur dıledı.artık napcagımı bılmıyorum..
26 yasındayım.konusmaya calısıom uzamasın bu durum araya sogukluk gırmesın dıye ama yok.aksam ustu aradmgelınce cıgkofte getırırmısın dıye cvp vermeden tamam bıle demeden telefonu yuzume kapadı.oan ole kotu oldumkı anlatamam.msj yazdım sakın bıse getırme sana ınsan gıbı bıse soledım keske sende ınsan gıbı cvp versedyın,galıba hata ettım senı aramakla dedım.oda bana yazmıskılutfen bırbırımızn hayatına hıcbır sekılde gırmeyelım.ben bole mutluyum...
sanmıyorum,ole aklı uckuruna calısan bı adam dedıl.sımdı demeyın kocan dıye ole soluosun am gercekten azda olsa suphelensem solerım ztn.evt belkı evı terketmemı beklıo ama o sundan dolayı,babasından cok cekınır yanı bosanma fln onlar asla kabul etmez.belkı bu sımıd dıyo en azından kendı cıkar gıderse babamlarada derım kendı ıstedı.yanı benım aklıma bu gelıyo senın yorumuna karsılık.
26 yasındayım.konusmaya calısıom uzamasın bu durum araya sogukluk gırmesın dıye ama yok.aksam ustu aradmgelınce cıgkofte getırırmısın dıye cvp vermeden tamam bıle demeden telefonu yuzume kapadı.oan ole kotu oldumkı anlatamam.msj yazdım sakın bıse getırme sana ınsan gıbı bıse soledım keske sende ınsan gıbı cvp versedyın,galıba hata ettım senı aramakla dedım.oda bana yazmıskılutfen bırbırımızn hayatına hıcbır sekılde gırmeyelım.ben bole mutluyum...
Serap, Allah aşkına biraz kendine gel, kafan çok karışmış senin..
Ben sana kalk git, boşan demiyorum.
Ama azıcık kendine saygın olsun, bu adam dünyadaki son erkek ve insan neslinin devamı sizin birlikteliğinize bağlı falan değil.
Adamı dünyanın merkezinden al biraz nolursun..
Adam ayrı yatıyor, seninle konuşmuyor, bak en son "dünyama girme, ben memnunum böyle" demiş..
Sen hala arıyor "çiğ köfte" siparişi veriyorsun. Yüzüne kapatıyor yahu adam!! Hala bir de msj yazıyorsun, yok galiba hata ettim, sakın bişey getirme bilmem ne..
Ya bir dur, sakin ol, birşey yapma.. Bekle yahu, sadece bekle..
Dur bakalım, adamın niyeti ne?
Ne kadar sürdürecek bu durumu, nereye vardıracak..
Adamın içinden gelmiyorsa, sen çay çorba ikram etmekle, msj yazmakla, ha bire didiklemekle bir yere varamazsın. Saygınlığını azaltırsın sadece..
Ve ayrıca tüm bunların sebebi kemer, pantolon mu gerçekten?
Azıcık gözlemlesene, olabilir mi başka sebep..? İlla ki ihanet demiyorum, başka sebepler olabilir mi?
Senin bu evlilikte çocuk yapman doğacak evladının kul hakkıdır, günahtır.
tamammmmmmm bundan sonra ole yapıcamkı dun aksam ole yaptım yuzune bıle bakmadım suratımı doktum.dızım bıtıncedegıttımuyudum kapıyıda kapattım yatak odasının.bakalım bole yapınca nasıolucakk
Bence suratını asma aksine mutlu görün.Varsa samimi bi arkadaşın onu ara bi beş dk.sohbet et ama neşeli bi şekilde.Böyle yaparssan çok zoruna gider emin ol.Bizim hanıma ne oldu böyle der durur içinden: )
Yatak odasının kapısını da kapatma..
valla stersetn hasta bıle olmaıyorum.demın baktım azcık gelmıs dahada olmadı.hem stresten bence.Şu üç günlük dünyada eşiyle iyi olmak varken böyle olmayı seciyolar işte.Sıkma canını.
Bende eskiden çok takardım ufacık şeylere kızdıgında ama artık amaaannnn deyip geçiyorum.Çünkü biliyorum ki o söylüyo ve unutuyo ama ben kafamda büyüttükçe kendime ediyorum.
Allah korusun düşünüp kurup kurup hastalansak daha mı iyi..
Çocuk konusundada ben ewlendikten sonra hemen hamile kaldım cicim ayı falan yaşamadım hiç.
Ama hep diodumki bebegim dogsun onla gezerim konuşurum eglenrim amaöyle olmuyo canım.Yanında eşinide görmek istiyosun. aİle oldugunun farkkına varsın istiyosun ama onun umrunda olmuyo pek.Bebeğim yok diye üzülme yani Allah hayırlıysa inş.Nasip eder sanada.
dogru soluyosun ama ben artık bu sekılde bı evlılık ıstemıyorum.barısmak ıstıyorum.cevremden utanıyorum artık.ayrılmam gıbı bıse soz konusu deıl.aılemın ekonomık ozgurlugu var ama ben aıleme bole bısyı yasatamam.zamanla olgunlasacagını dusunuyorum.bılıyorum bana kızıcaksınz ama bı cocugum olsa benle kussede ayrıda yatsa ınanın umurumda olmaz.kendımı ona verırım onla ılgılenırım.ısterse aylarca konusmasın.bıde cok ınatcı adamdır belkı benden adım beklıyo.yaptıklarından kendı utansın.bole ayrı oldukca araya dahada sogukluk gırıyo.
ya sende zorla kaşın ozaman evdeki bir eşyadan farkın kalmasın ya çocugum olsa bahane bu tarz evlilikleri kurtarmak adına birde çocuk yapılıyo olan o çocuklara oluyo,sen hep alttan alcaksın kocan bagırcak çocuk psikolojik olarak madur bence önce bir evlilik teraptine gidin kocanınılsa niyeti ne onu ortaya çıkarın sonrada çocuk için tedaviye başlayın.Üniden çok samimimi bir arkadasımın 4 sene çuguco olmadı kocasıda seninkinden iyi olmasın aynı karakterdeydi bu gecen sene bir oglu oldu kaçk ez boşanma noktasına geldiler annesigile her gittiğinde sinirini oglundan çıkarıyo aklını başına al derim .......