Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu küslük peki nezamana kadar sürücek yani evliliklerde uzun süreli küslükler ilişkide soğuma aşamasına getirir diye düşünüyorum sen eşinle konuşmayı denesen çözseniz bu mevzuyu canım.. ?
dun mutfaga cay alamaya gıttım bagırdım sanada getırımmı dıye adam cvp bıle vermedı.sımdı burdakı yorum yapan kızlar kızıcak bana.ama artık asla seslenmem.araya ayrılıgı soguklugu sokan o.benmı dıyorum salonda uyu dıye.artık kaynanamla kayınpederımde demısler bız karısmıycaz nası ıstıolarsa ole yapsınlar..
bence de düşün taşın böyle bir adamla bir ömür geçmez.. benim halamın eşi de aaynen senin kocan gibi.. küser haftalarca konuşmaz.. tuhaf tuhaf davranışlar.. teyzem 20 yıllık evli ve hep der ki dönüp arkama baktığımda yaşanmamışlıklarla dolu bir ömrüm var bu adama neden bu kadar tahammül ettim ki der...hep pişmanlığını yaşar... ounun için sende aklını başına al bence arkadaşım.. bu tipleri deiştirmen imkansız çünkü 7 sinde ne ise 70 inde de aynı oluyor insan evladı....
Bu yeni nesil erkeklerinde küsmelerini çok komik, küçük bebek gibi ,anaları amada şımartmış!
bencede. analari duzgun yetistirmez, sonra olan elin kizina olur.Ona ait kemer, pantolon vs gibi eşyaların muhafazasından sen mi sorumluymuşsun yani..
Türk kadınları oğullarını böyle şehzade gibi yetiştirdikçe, işimiz zor gerçekten..
Bu sebepten yüzük çıkartma noktalarına gelmek akıl alır gibi dğeil, başka bir sorun olmasın?
sabah cıkardıgı ve onda olan evlılık yuzugunu komıdıne koymus gıtmıs.ben ona vermıstımya oda bana verdı.nolucak bole kızlarr..
kafam karıştı canım halan mı teyzen mi bunu söyleyen
![]()
kızlaer cok tesekkurler fıkırlerınız yanımda oldugunz ıcın.cesaret edıp konusamıyorumkı.sankı cok agır seler duycakmısım gıbı..
hımmm eeee tabı evde kemerım kaybolsa bende aynı şeyi yaparım demekki yeterınce düzenlı tertipli değilsiniz benım aklıma dırek bu gelır kusura bakmayın![]()