Esımle sorunlarım var

bu küslük peki nezamana kadar sürücek yani evliliklerde uzun süreli küslükler ilişkide soğuma aşamasına getirir diye düşünüyorum sen eşinle konuşmayı denesen çözseniz bu mevzuyu canım.. ?

bu küslük peki nezamana kadar sürücek yani evliliklerde uzun süreli küslükler ilişkide soğuma aşamasına getirir diye düşünüyorum sen eşinle konuşmayı denesen çözseniz bu mevzuyu canım.. ?

dun mutfaga cay alamaya gıttım bagırdım sanada getırımmı dıye adam cvp bıle vermedı.sımdı burdakı yorum yapan kızlar kızıcak bana.ama artık asla seslenmem.araya ayrılıgı soguklugu sokan o.benmı dıyorum salonda uyu dıye.artık kaynanamla kayınpederımde demısler bız karısmıycaz nası ıstıolarsa ole yapsınlar..

dun mutfaga cay alamaya gıttım bagırdım sanada getırımmı dıye adam cvp bıle vermedı.sımdı burdakı yorum yapan kızlar kızıcak bana.ama artık asla seslenmem.araya ayrılıgı soguklugu sokan o.benmı dıyorum salonda uyu dıye.artık kaynanamla kayınpederımde demısler bız karısmıycaz nası ıstıolarsa ole yapsınlar..

anladım canım tabiki yaptığı hoş değil..fazla üstüne gitmemek en iyiside olabilir..ama elbet gelip konuşucaktır diye düşünüyorum

Bu yeni nesil erkeklerinde küsmelerini çok komik, küçük bebek gibi ,anaları amada şımartmış!

bence de düşün taşın böyle bir adamla bir ömür geçmez.. benim halamın eşi de aaynen senin kocan gibi.. küser haftalarca konuşmaz.. tuhaf tuhaf davranışlar.. teyzem 20 yıllık evli ve hep der ki dönüp arkama baktığımda yaşanmamışlıklarla dolu bir ömrüm var bu adama neden bu kadar tahammül ettim ki der...hep pişmanlığını yaşar... ounun için sende aklını başına al bence arkadaşım.. bu tipleri deiştirmen imkansız çünkü 7 sinde ne ise 70 inde de aynı oluyor insan evladı....

:27: kafam karıştı canım halan mı teyzen mi bunu söyleyen :27:

Bu yeni nesil erkeklerinde küsmelerini çok komik, küçük bebek gibi ,anaları amada şımartmış!

Ben de oğlumu çok şımartıcam, hele bi doğsun..
30 yaşına da gelse arkasından dağınıklığını toplıycam, "amaan kadın dediğin elinin kiri, biri gider biri gelir, aslolan anandır yavrum" diye yıkıycam beynini..
Maksat geline gıcıklık olsun şimdiden..:27:

Şaka şaka..:71:

sabah cıkardıgı ve onda olan evlılık yuzugunu komıdıne koymus gıtmıs.ben ona vermıstımya oda bana verdı.nolucak bole kızlarr..

Ona ait kemer, pantolon vs gibi eşyaların muhafazasından sen mi sorumluymuşsun yani..:41:
Türk kadınları oğullarını böyle şehzade gibi yetiştirdikçe, işimiz zor gerçekten..

Bu sebepten yüzük çıkartma noktalarına gelmek akıl alır gibi dğeil, başka bir sorun olmasın?
bencede. analari duzgun yetistirmez, sonra olan elin kizina olur.

esin demekki saman alevi gibi hemen yanip hemen sonuyor. su durumda cocuk istemek ne kadar dogru arkadasim? cocuk olduktan sonra daha beter olmasin?
once esinle olan sorunlarini halletmen lazim. ev icindeki huzursuzluk hic birseye benzemiyor, cok kotu bir durum. ama bu boyle gitmez, gitmemeli. incir cekirdegini doldurmayacak seylerden kavga cikip ustune ustluk birde yuzuk cikarilip yatak ayriliyorsa belkide bir cok sey bitmistirde farkinda degilsindir.

seni seviyorsa senle yasamak istiyorsa insan gibi davranmali, onun kòlesi yok karsisinda. bir an once cozun bu meseleleri cozemiyorsanda bu boyle òmùr boyu cekilmez.

Kızım çek anana git ve olanları annene anlat sonra iş bul çalış aciz,aciz evde oturmaktansa kendini ne sanıyor o?sende artık harekete geç nazlanan sen ol o değil başka kadın,kız ayakları varsa meydana çıkacak!

bencede karşına al ve herşeyi açık açık konuş. ileride keşke dememek için bence daha fazla beklememelisin...

Resmen sabrını ölçüyo senin ya.Umarsız davranman lazım yada tam tersi bağırıp çağırcaksın içinden geçenleri bağıra bağıra söyleyeceksin sonrada cekiliceksin kenara..

Ewi terketme ama sakın dahada zora sokma bazı şeyleri.Yüzük konusuna çok takılmıyorum ben sana inat yaptıgı kesin.Hem senin yanında takıp dışardada çıkarabilir yani o konuda çok canın sıkılmasın..

kızlaer cok tesekkurler fıkırlerınız yanımda oldugunz ıcın.cesaret edıp konusamıyorumkı.sankı cok agır seler duycakmısım gıbı..

kızlaer cok tesekkurler fıkırlerınız yanımda oldugunz ıcın.cesaret edıp konusamıyorumkı.sankı cok agır seler duycakmısım gıbı..

tüm sakinliğinle onunla konuşmayı dene elinden geleni yap sakin kalmak için.şimdi konuşan taraf sen olduğun için şımarıklık yapıp üstüne de gelebilir.ama sen yinede sakinliğini koru.eşini en iyi sen tanıyosun nasıl konuşman gerektiğini konuya nerden girmen gerektiğinide en iyi sen bilirsin.buna rağmen tavrı değişmezse de senin yapabileceğin birşey yok.eğer isterse o çaba sarf etsin artık.

Son düzenleme:
hımmm eeee tabı evde kemerım kaybolsa bende aynı şeyi yaparım demekki yeterınce düzenlı tertipli değilsiniz benım aklıma dırek bu gelır kusura bakmayın :52:

hadi canım
kemerin bekçisi konu sahibi arkadaşmı
sahip olsaydı o da kemerine
demekki o da çok dağınık biriymiş
aldığı şeyi aldığı yere koysa
sonra bulmakta zorluk çekmezdi
ama erkekler işte
hepsi aynı

ya kemer için kavga çıkaran, suyumu içtin diye haftalarca konuşmayan bir adamla aynı evde yaşamak ne derece zordur.. allah sana kolaylık versin ama ezdirme kendini yaaa.. derli toplu olsun haddini bilsin.. allahım yaaa evlendik diye köleliğe imza atmadık ya :(

hımmm eeee tabı evde kemerım kaybolsa bende aynı şeyi yaparım demekki yeterınce düzenlı tertipli değilsiniz benım aklıma dırek bu gelır kusura bakmayın :52:

arkadasım duzenlı olmadıgımıda nerden cıkardınz.ama ınsanlık halı olabılr evde bıseyı o ıstedıgı zaman bulamayabılırım.bende robot deılm dımı.ztn onun bole yapmasının sebebı benım cok dagınık olmam deıl aksıne demekke herseyı okadar duzenlı tertıplı alıstırmısımkı en ufak olumsuzluk ona tuhaf gelıyo kavga cıkarıyo.burda suz yıne benım tabı.

Back
X