arkadaslar sıze olayları nerden anlatsam bılemıyorum.3 yıllık evlıyım nısanlılıkta dahıl olmak uzere sorunlar pesımızı bırakmadı.bıde ustune cocugum olmuyo.okadar yanlızımkı caresızımkı anlatamam.sole orneklerı verım sıze gecengun sabah annem aradı bankaya gıdıcektık.basladı bana surat yapmaya vay efendım annen sabah ben evdeyken nasıl arar.bende dedımkı sen cıkınca cıkıcaktım ztn nıe kızıyosun.nese tartıstı cıktı gıttı.aksma geldı boynuma sarıldı ozur dıledı.sonra ben 1gıbı uyudum.o sırada yatagın ustunde pantolonu vardı bende aldım komıdıne koydum.meger yan koymusum bu geldı gordu bısuru laf soledı nıe bole koydun dıkkat et bılmem ne.bu anlattıgım olay carsamba oluyo ogun bugundur benle konusmuyo yatagını ayırdı yuzuklerını cıkardı.dun aksam bende yuzuklerı cıkardıgını farkettım nıe cıkardın dedım sanane fln dedı sınırlendm bende cıkardım koydum.bugunde kayınpederım aradı gel bıazkonusalım.ne konuscamkı hangı bırını anltacam.gecende kemerını bulamıodu basladı saymaya bu evdekı selerden sen sorumlusun nası kaybolur pazar gunu benı zır zır aglattı sonra sarıldı ozur dıledı.artık napcagımı bılmıyorum..