• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimle Sorunlarım

İçten içe umursamamaya devam etsin o zaman. En azından size böyle bir teklifke gelemesin. Bencilliğin de bir sınırı olması gerek. Böyle şeyleri çok normalmiş gibi karşılayıp bu kadar pasifize olmanıza getek yok.
Aksine o benim bencil oldugumu söylüyor. Sen gidemiyorsun diye beni engellemen bencillik bırak iznimi istediğim gibi kullanayım diyor

Kocanız çok sinir bozucu. Siz de o zaman o yokmuş gibi yaşayın birlikte plan yapmayın onunla. Madem aynı şehirde aileleriniz sizde sadece kendi ailenize gidin madem
Öyle yapıyoruz zaten herkes kendi ailesinde geçiriyor vakit .Memlekette asla ya yana gelemiyoruz akşam çıkmayı teklif ediyorum bazen ailesinin yanındayken benimle akşam çıkmaya sıcak bakmıyor.

Öyle yapıyoruz zaten herkes kendi ailesinde geçiriyor vakit .Memlekette asla ya yana gelemiyoruz akşam çıkmayı teklif ediyorum bazen ailesinin yanındayken benimle akşam çıkmaya sıcak bakmıyor.
Ayy çok saçma ya. Tamam ailenizle vakit geçirmek güzel ama ne bu bekar gbii. Bilemedim. Hani öneriyi ben verdim ama eşiniz bundan hoşnut olmaz diye düşünerek söylemiştğmm garip

Aksine o benim bencil oldugumu söylüyor. Sen gidemiyorsun diye beni engellemen bencillik bırak iznimi istediğim gibi kullanayım diyor
Eee ne desin ben yol yordam bilmeyen beraber gitme imkanımız olmasına rağmen kendim arabayla gidip karıma sen de trenle gel yeaaa ne olcak diyen …. tekiyim nasıl desin?

Boşluğu sen doldur bacım ne de olsa koca senin 😃

Anlattığım herkes çok tuhaf buluyor.Ama o bir şekilde bu yaptıklarını normalleştiriyor gözümde. Ayrı gitme önden gitme vs.Ne yapayım bilemiyorum hiç siz napardınız .Her ilişkinin dinamiği farklı evet ama insan fikir almak ister bazen

Herkese merhabalar .Eşim ve ben 4 yıllık evliyiz .Çeşitli problemler yaşıyoruz. Son yaşadığım olaydan sonra patladım. Yakin zamanda memlekete gideceğiz .İzinlerimizi önceden ayarladık. Esimin erken başlıyor izni .Hafta içi benden iki gün önce gidecek memlekete .Beni bekle iki gün sonra beraber gidelim dedim. Napayim tatili boş mu degerlendireyim 2 gün sen çalışacaksın ben giderim sen de trenle gel dedi tamam dedim çaresiz.Bayramlarda da tatil on gün ise hepsini ailesiyle geçirmek ister .Ben o kadar kalamam benimde ailem var düzenim var dedim .Eşime inat iki kez erken döndüm bayramdan tek başıma. Neden böyle yapıyor. Tuhaf geliyor artık bana .Eşler ayrılmamali birbirinden beraber hareket etmeliler değil mi ?
Tek diyeceğim çok tuhaf gerçekten..iki gün beklesin dinlensin sonra beraber gidin,ya da izinler aynı güne denk gelecek şekilde alınır

Benim arabayı alma gibi durumum pek yok şu an .yeni öğreniyorum araba kullanmayı ve bir kaç ufak kazam oldu yakin zamanda .Konuştum tabiibencr bu gayet normal sen de sonra gel nolacakki ailemi göreceğim özledim diyor
Valla ben olsam ya hiç gitmem ya da gideceksem kendi ailemin evine gider onun ailesini bir kere bile ziyaret etmem. Yahu erkeklerin kimyasını bozdular. Böyle erkek mi olur? Ben arabayla gideyim sen trenle tek başına gel... Saçmalığın bu kadarı pesss

Back
X