Eşimle 10 yıldır birlikteyiz 8 yıldır da evliyiz. Benim eşimle tanışmadan önce 2 buçuk senelik bir ilişkim vardı ve baya aileler falan da biliyordu. Bizim onunla cinsel yakınlaşmalarımız olmuştu. Ve ben bunu eşimden evlenemeden önce saklamak yerine ona söylemeyi tercih ettim. Ama bana çok özel sorular sordu işte kaç kere oldu zevk aldın mı vs vs. Tabi bu sorulara tüm açık yürekliliğimle cevap veremedim o an. Ama biz bi şekilde bunu aştığımızı düşünüp evlendik. Ama biliyordum ki ilerleyen zamanlarda anladım yani eşim bunu asla unutmamış ve her seferinde içinde büyütmüş. Bir kaç gün önce bunun için kavga ettik ilk defa evlendikten sonra bunu karşılıklı konuştuk bana sen bana yalan söyledin bu evlilik yalanlar üzerine kuruldu zevk almadım dedin almışsın 3 dedim 5 miş senden iğreniyorum onu öptüğün ağzınla beni çocuğu öpüyorsun sen kötü birisin falan. Böyle şeyler söyledi bana. Ben ondan önce yaşadığım şey yüzünden şuan evliliğimizi çıkmaza sürüklüyor beni seviyor ve belki hazmedemiyor ama ben geçmişi değiştiremem ne yapabilrim. Evliliğimizi kurtarmak istiyorum onu çok seviyorum