Esimle sorunum var aileme gitme konusunda yardimci olurmusunuz fikir verirmisiniz

gulsam2015

bebegimi sabirsizlikla bekliyoruumm :) :)
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2017
33
16
3
30
Merhaba arkadaslar. Ben 1 senelik evliyim esimin ailesiyle ayni bahcede oturuyoruz koyde oturuyorum kendi ailemle de aramizda 15 dk var arabayla baska koyde onlar. Esim hep gidecegimzde surat yapiyo laf yapiyo cogu zaman kavgayla gidiyoruz aglayarak gidiyorm. Bilmiyorm nye boyle oluyo onsuz gitmiyorum hafta sonu oldgunda gidebiliyoruz sadece oda 2. 3 saat otrup gelioruz oraya gitmeye bi bahanesi olmasa iki haftada bir gideriz ki oyle oldguda oldu. Kalmiyoruz mesela hic bn surekli kalalim da demiyorm normalde o gelene kdar bi yere gitmiyorum evden cikmiorum zaten kiskancta. O aksm geldgnde gideriz oyle bi yere ama aksma kdrda skiliyorm. Kayinvalideme de gidiyorm ama ben gitmyince onlr hic sormuo aramiolar hamileyim 31 haftalik bide. Annem boyle olmaz bi omur gitmez dyo blmiyorm napicam napmam gerekio nasl esimi ikna edicem blmiyorm fkir verin lutfen

neden onsuz gitmiyorsunuz? haftaiçi gidip gelin 15 dk ne ki, büyük şehirlerde evden çıkıp pazara gitmemiz 15 dk sürüyor.

Gidemiyorum skinti yapiyo bilmiyorm oraya gidince bsey oldugu bisey yPtgim da yok yegenlerm var onlarla vakit geciriyorm iyi geliyor

neden hamile kaldın dakka bir gol bir dicem olan olmuş artık.
kimse kimsenin ailesi ile görüşmesine karışamaz. ben kıskancım diye seni evden çıkarmama hakkı da yok.
bu şekilde yaşamayı seviyorsan devam et yoksa al karşına neyse derdin söyle kabul etmiyorsa da kararını kendin ver..

Annenin evine gitmek için mi eşini ikna edeceksin?

Yapmayın kendinize bunu...

O senin annen...

Biliyorm iyice salaklastim napicam ona nasl anlaticam blmiorm skiliyorm zatn aksma kdr biyere cikmiyorm dyorm ama o iste sen annensz duramiosna getirio knuyu kac ay oldu mesela hic demiyorm kalalim edelim dye belki demeyince kendi der dusunur dyorm ama yok yani

Bir kıskançlık konusu daha
Neden mi? Çünkü siz onun namusu ona ait birisiniz o sizi korumak zorunda ya onsun birine bakarsanız ya daha kötüsü biri size bakarsa eyvah! Namusu gitti demektir
Aile konusunda ailende alınmış başka bir aileye mensup olmuşsun yeni aileni daha çok benimsemeli sevmelisin
Ne yapabileceğine gelince dik dur izin verme ağlamakta neymiş haklı bir durumda ağlamak acizliktir

Annenize tek başınıza gitmekle başlayın eşinizi düzeltmeye... Kıskançlıktan çatlasa da patlasa da gideceksiniz ailenize...

Konustum ben hep knustum ben sensiz olmak istedgm icin degil sendn skildgm icin degil ama insan annesnede ihtiyac duyuyo dedim sabah sen ise giderken gotur aksm geldgnde yine gelelim veya bi gun gidelim ordn ise git ertesi gun gelelim dye kac kere soyledm ilk baslarda dha cok kavga ediyodm surekli aciklamaya calistm hep ama blmiorm. Ben skildm deyince hadi gzmeye gidelm dio hic agzna almio kac ay oldu agzmi acmadm oyle deneyeyim dedim hani ustune dusmeyeyim kendi de anlar dye dusundm ama yok demio bgun yine actim knuyu bakalm aksm ne olck yne

Aynen oyle ya bende kiskaniyorm evet ama ben onu ailesine kisitlamiorm ki bana dyo sanki benmkilerle cok mu gidiyoz dyo ama zaten her gun her an seslerni duyup gorebiliyoruz ama benm ole bi durumum yok oraya buraya giden biride degilim ki pazara bile tek gitmem beraber gideriz hep tmm bundan sikayetci degilim ama aileye gitme gelme knusunda nasil basederm blmiorm

haftada bir gitmek anormal değil. ayrica 15 dk lik mesafede yatiya kalmak da neyin nesi.

Kendi kendinize düşünüp kurmak yerine neden eşinizle 'neden böyle' diye konuşmuyorsunuz.
Evli çiftsiniz ama iletişim kurmadan sadece surat eğiyorsunuz.
Konuşun ve bu konuşmada kesinlikle ailenize geliş gidişine müdahale edemeyeceğini, sizin ağaç kavuğundan çıkmadığınızı, onunkisi aileyse sizin de bjr aileniz olduğunu belirtin.
Ayrıca böyle yapmaya devam ederse hep tek gideceğinizi de ekleyin.

Keşke böyle şeyleri başkasına sorana kadar kendisinin farkında olacağı yaşa kadar evlenmese kızlarımız..

En güzel anlatma yöntemi bu tarz herifler için misilleme ... Sende onun anasına gitme aynı bahçede olsanda görme yüzlerini ,anlamazsada konuş al karşına anlat .. bu ne biçim iş ya anneye gitmek için kırk takla atmak ,böyle adamları ıslak odunla doveceksin

haftada bir gitmek anormal değil. ayrica 15 dk lik mesafede yatiya kalmak da neyin nesi.
Ben hep yatiya kalalim demiyorm ki biz hususi hadi bgun annemlere gidelim demedk ki ek is yapio hafta sonlari o bahaneyle o isini yParken bende ailemle oturuyorm kac aydir bu boyle 2 yada 3 saat yani oda mesela aksam oluo aksam yemegine bile kaldgmzda surat asiyo

Pazara bile tek gitmiyorsun aillesi ile iç içesin bunun bilemuhasebesini yapıyorken ailen ile olan ilişkileride benim ailem diyebilmen onları sahiplebe bilmen zor gibi izin verme bağamsız ol
Basiti pazara kendin git

Haklisniz once acele ediyoruz snrda boyle iste.
Ama knustum knusmadim degil guzellikle de knustum bagira cagirada knustum. Bgunlerde agrim olmaya basladi hamileligimden dolayi onuda annemle paylasmistm bn bayagdr agzmi acmiodm ondan bekliodm bsey annemle knusunca bgun tkrr knusmak istedm annemde iste gel bi iki gun agrin acin coksa falan dedi ondn bide burda yazayim dedm. Esimede dedm agrm acim var ddm allah var o bu knuda ustume duser. Ama insan bekliyo yani ben ona boyle soyleyince oda annesni aramis yoksa gelecegi yok kadinin da sonra geldi iste durum bu.

Pazara bile tek gitmiyorsun aillesi ile iç içesin bunun bilemuhasebesini yapıyorken ailen ile olan ilişkileride benim ailem diyebilmen onları sahiplebe bilmen zor gibi izin verme bağamsız ol
Basiti pazara kendin git

Bu biyerlere gtme knusu aramazda inatlasmayla oldu o istemiodu bende bu sefer o beni tek biyere gondermeynce snde gidemezsn ozman ddm boyle oldu yani aramzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…