Esimle sorunum var aileme gitme konusunda yardimci olurmusunuz fikir verirmisiniz

Peki oyle deyince aramzda sgukluk olmz mi ne bilim sen rest cekiosan bende cekerm gibisinden
Ana babaya gittiğiniz için soğuyacaksa bir zahmet soğusun...hem sizi göndermiyor hem kendisi gelince burnunuzdan getiriyor... Sizin burnunuzdan geleceğine onunkinden gelsin.. akıllı bir insan ise " karımı çok sıkıyorum kendime gelmem lazım " der..

kusura bakmayın ama pek anlaşılamıyor yazdiklarin. biraz daha kalmak istediği söylediniz mi ? Yahut ailen size gelmiyor mu ?

kusura bakmayın ama pek anlaşılamıyor yazdiklarin. biraz daha kalmak istediği söylediniz mi ? Yahut ailen size gelmiyor mu ?
Esim normald fabrikada calisiyo ama hafta sonlari sebzecilik manavcilik yapiyor ek is yapiyo arabayla. O bizim koye gidecegi zman goturuo beni oyle gidiyorm annemlere . Normal bi hafta sonu hadi annemlere gidelim demedik ozel olarak dyirum. Hani o satis yaparken oturabiliyorm ailemle 2.3 saat bunu belirttim hani aksama kdar surebiliyo mesela satisi ozamanda aksam yemegede kalalim oyle gidelim dyorum bu sefer surat yapio evde yeriz dyo . Ailem ilk zmanlar sik sik gelirdi smdi oyle degil.

Tamam anladim bugun konuscm tekrar sakin sakin anlamazsda bastiricm ozaman

bu adamdan ne köy olur ne kasaba. otur sakince konuş son kez hem hamilesin belki anlar halinden. Bu hafta gidelim de direk. Hamilelikte kırdın kırdın, yoksa bebekle bir daha zor...

Kıskaclık mı bu gercekten
Senı doguran annenden mı buyuten babandan mı kıskanıyor
?
Annenız haklı bır omur boyle gecmez
Insanlar kıtalar arası yolculuk yapıyor gorusmek ıcın
15 dk lık yol için esınızden ızın mı alıyorsunuz

Yapmayın bunu kendınıze

Aıleye gıdılmek ıcın ızın alınmaz haber verılır

bu adamdan ne köy olur ne kasaba. otur sakince konuş son kez hem hamilesin belki anlar halinden. Bu hafta gidelim de direk. Hamilelikte kırdın kırdın, yoksa bebekle bir daha zor...
Tamam tesekkur ederim knuscm bgun oyle yda boyle artik

Bilmiyirm ya ne niyetle yaptgni uzaklastrmaya mi calisio napio amaci ne blmiyorum

Bir hafta sonu canim bugun annemde kalmak istiyorum beni birakabilir misin yoksa kendim mi gideyim gelmek istemezsen sen donuste gelir alirsin de.
Ne demek kiskaniyorum diye evden cikamamak
Ne demek annene gidememek
O da gitmesin annesine o da cikmasin disariya madem

Gidersinde kalırsında.ora senin ailenin evi.ayrıca 15 dk lık yolmuş.kocanız sorunlu biri sanırım.

Böyle hırbolarla evlenip bi de bebek yapıyosunuz ya aşırı kızıyorum.Matah bi şey gibi zaten onsuz gitmem tek başıma pazara bile gitmem diyosun bi de.Gitmen değil gitmemen sorun zaten.Kıskanç da değil kocan hasta kıskançlık böyle bi sey değil.Nasıl bi zihniyeti varsa seni de kendi gibi sanıyor ışte.Seviyor da kıskanıyor sanma yani.

Hamilesin bi şey de demek istemiyorum ama aç gözünü biraz aç

Yarın öbür gün kızın/oğlun doğduğunda o da bir hanzo/yelloz tarafından bizi yani ailesini ziyaret edilmesi engellendiğinde ne hissedersin de.

Kirici olmadan yorum yparsaniz sevinirim. Insan bi an dusunmeden olabilio bazi seyler

Hacet namazı kıl Allah tan yardım iste canım bosanmak cözüm değıl

Kölemisin ya sen sinir oluyorum su adamlara . Mahvederim bana öyle desin . İyiki gaddarım iyimi kocayı başımın üstünde tutmuyorum . Yoksa bunlar zıvanadan iyice çıkar

Ben yalniz gidiyorum anneme. Esimle gitsem rahat rahat konusamam dedikodu yapamam saatlerce oturamam. Böyle güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…