- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi gulsam2015
-
Ana babaya gittiğiniz için soğuyacaksa bir zahmet soğusun...hem sizi göndermiyor hem kendisi gelince burnunuzdan getiriyor... Sizin burnunuzdan geleceğine onunkinden gelsin.. akıllı bir insan ise " karımı çok sıkıyorum kendime gelmem lazım " der..Peki oyle deyince aramzda sgukluk olmz mi ne bilim sen rest cekiosan bende cekerm gibisinden
kusura bakmayın ama pek anlaşılamıyor yazdiklarin. biraz daha kalmak istediği söylediniz mi ? Yahut ailen size gelmiyor mu ?Ben hep yatiya kalalim demiyorm ki biz hususi hadi bgun annemlere gidelim demedk ki ek is yapio hafta sonlari o bahaneyle o isini yParken bende ailemle oturuyorm kac aydir bu boyle 2 yada 3 saat yani oda mesela aksam oluo aksam yemegine bile kaldgmzda surat asiyo
Esim normald fabrikada calisiyo ama hafta sonlari sebzecilik manavcilik yapiyor ek is yapiyo arabayla. O bizim koye gidecegi zman goturuo beni oyle gidiyorm annemlere . Normal bi hafta sonu hadi annemlere gidelim demedik ozel olarak dyirum. Hani o satis yaparken oturabiliyorm ailemle 2.3 saat bunu belirttim hani aksama kdar surebiliyo mesela satisi ozamanda aksam yemegede kalalim oyle gidelim dyorum bu sefer surat yapio evde yeriz dyo . Ailem ilk zmanlar sik sik gelirdi smdi oyle degil.kusura bakmayın ama pek anlaşılamıyor yazdiklarin. biraz daha kalmak istediği söylediniz mi ? Yahut ailen size gelmiyor mu ?
Tamam anladim bugun konuscm tekrar sakin sakin anlamazsda bastiricm ozamanAna babaya gittiğiniz için soğuyacaksa bir zahmet soğusun...hem sizi göndermiyor hem kendisi gelince burnunuzdan getiriyor... Sizin burnunuzdan geleceğine onunkinden gelsin.. akıllı bir insan ise " karımı çok sıkıyorum kendime gelmem lazım " der..
bu adamdan ne köy olur ne kasaba. otur sakince konuş son kez hem hamilesin belki anlar halinden. Bu hafta gidelim de direk. Hamilelikte kırdın kırdın, yoksa bebekle bir daha zor...Esim normald fabrikada calisiyo ama hafta sonlari sebzecilik manavcilik yapiyor ek is yapiyo arabayla. O bizim koye gidecegi zman goturuo beni oyle gidiyorm annemlere . Normal bi hafta sonu hadi annemlere gidelim demedik ozel olarak dyirum. Hani o satis yaparken oturabiliyorm ailemle 2.3 saat bunu belirttim hani aksama kdar surebiliyo mesela satisi ozamanda aksam yemegede kalalim oyle gidelim dyorum bu sefer surat yapio evde yeriz dyo . Ailem ilk zmanlar sik sik gelirdi smdi oyle degil.
Tamam tesekkur ederim knuscm bgun oyle yda boyle artikbu adamdan ne köy olur ne kasaba. otur sakince konuş son kez hem hamilesin belki anlar halinden. Bu hafta gidelim de direk. Hamilelikte kırdın kırdın, yoksa bebekle bir daha zor...
Bilmiyirm ya ne niyetle yaptgni uzaklastrmaya mi calisio napio amaci ne blmiyorumKıskaclık mı bu gercekten
Senı doguran annenden mı buyuten babandan mı kıskanıyor
?
Annenız haklı bır omur boyle gecmez
Insanlar kıtalar arası yolculuk yapıyor gorusmek ıcın
15 dk lık yol için esınızden ızın mı alıyorsunuz
Yapmayın bunu kendınıze
Aıleye gıdılmek ıcın ızın alınmaz haber verılır
Nden pekievlenmek için belli bir olgunluk gerekiyor fakat böyle bir olgunluk göremiyorum ikinizde de...
Gidersinde kalırsında.ora senin ailenin evi.ayrıca 15 dk lık yolmuş.kocanız sorunlu biri sanırım.Biliyorm iyice salaklastim napicam ona nasl anlaticam blmiorm skiliyorm zatn aksma kdr biyere cikmiyorm dyorm ama o iste sen annensz duramiosna getirio knuyu kac ay oldu mesela hic demiyorm kalalim edelim dye belki demeyince kendi der dusunur dyorm ama yok yani
Böyle hırbolarla evlenip bi de bebek yapıyosunuz ya aşırı kızıyorum.Matah bi şey gibi zaten onsuz gitmem tek başıma pazara bile gitmem diyosun bi de.Gitmen değil gitmemen sorun zaten.Kıskanç da değil kocan hasta kıskançlık böyle bi sey değil.Nasıl bi zihniyeti varsa seni de kendi gibi sanıyor ışte.Seviyor da kıskanıyor sanma yani.
Hamilesin bi şey de demek istemiyorum ama aç gözünü biraz aç
Böyle hırbolarla evlenip bi de bebek yapıyosunuz ya aşırı kızıyorum.Matah bi şey gibi zaten onsuz gitmem tek başıma pazara bile gitmem diyosun bi de.Gitmen değil gitmemen sorun zaten.Kıskanç da değil kocan hasta kıskançlık böyle bi sey değil.Nasıl bi zihniyeti varsa seni de kendi gibi sanıyor ışte.Seviyor da kıskanıyor sanma yani.
Hamilesin bi şey de demek istemiyorum ama aç gözünü biraz aç
Tamam canim knustum braz insallah faydasi olur ☺Yarın öbür gün kızın/oğlun doğduğunda o da bir hanzo/yelloz tarafından bizi yani ailesini ziyaret edilmesi engellendiğinde ne hissedersin de.
Hacet namazı kıl Allah tan yardım iste canım bosanmak cözüm değılMerhaba arkadaslar. Ben 1 senelik evliyim esimin ailesiyle ayni bahcede oturuyoruz koyde oturuyorum kendi ailemle de aramizda 15 dk var arabayla baska koyde onlar. Esim hep gidecegimzde surat yapiyo laf yapiyo cogu zaman kavgayla gidiyoruz aglayarak gidiyorm. Bilmiyorm nye boyle oluyo onsuz gitmiyorum hafta sonu oldgunda gidebiliyoruz sadece oda 2. 3 saat otrup gelioruz oraya gitmeye bi bahanesi olmasa iki haftada bir gideriz ki oyle oldguda oldu. Kalmiyoruz mesela hic bn surekli kalalim da demiyorm normalde o gelene kdar bi yere gitmiyorum evden cikmiorum zaten kiskancta. O aksm geldgnde gideriz oyle bi yere ama aksma kdrda skiliyorm. Kayinvalideme de gidiyorm ama ben gitmyince onlr hic sormuo aramiolar hamileyim 31 haftalik bide. Annem boyle olmaz bi omur gitmez dyo blmiyorm napicam napmam gerekio nasl esimi ikna edicem blmiyorm fkir verin lutfen
Yok bosanmayi dusunmuyorum zatenHacet namazı kıl Allah tan yardım iste canım bosanmak cözüm değıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?