esimle sorunum var

enny

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2009
396
50
298
İstanbul
Arkadaslar merhaba! 33 yasında 10 senedir evliyim suanda bir otel odasında yazıyorum bunu . İki gündür esimle kavgaliyim barıştık akşamında yemeğe gittik . Daha önce benim yanımda baskalarına bakma diye çok uyardığım halde karşımızda olan bir kıza bakarken yakaladım . Ve evet çok güzelmiş dedim ve hemen toparlandı iki gözüm önüme aksın dalmısim dedi başka birsey düşünüyordum . Yanyana oturduğumuz için esimle oda bana dönmüştü kızda o taraftadi esimle konuşurken bir dondüm . Dalmış sonra çok şiddetli kavga ettik gece boyu bunun böyle gitmeyeceğini söyledi . Kızı görse tanimayacagini ama karşımızda oturan erkeklerin tüm ozellliklerini anlayabileceğini söyledi. Niye beni uyarmadin orada kız var diye dedi . Ben kötü bir niyetle bakmadığım için daldım gittim dedi tabi oncedende gormuştum anlık bakışlarını ama böyle uzun hiç görmedim . Bende dedimki sen kendin toparlicaksin benmi Soylicem dedi . Bana güvenmiyorsan bitsin ben yoruldum sana yemin ediyorum farkında olarak bakmad dedi ama ben bunu kabullenemedim . Sabah evden çıktım arabama atladım biraz dolaştım .onada msj attım öğleden sonra eşyalarımı alicam dedim . Sonra eve geldim oda geldi . Yine yemin bakiden olsam sen yokken bakarım, üstelik yanında erkek olan bir kıza niye bakiyim, Guzel olsa ne olur bana ne faydası olucak. Falan filan yine ben idda ett im ve gidiyorum bitti dedim Sapanca'da bir otele rezervasyon yaptırdım perşembeye kadar . Beni bıraktı bırakırken ağladı bana haksızlık yapıyorsun evlilik bitermi bu yüzden dedi için rahat edinende baktım diyim ama bakmadım dedi . Biz beraber yola çıktık bir arayışım yok dedi. Bikacgun kal çok istiyosan dedi . Of ne yapıdan ben sarıldı giderken kapatalım bu konuyu dedi iki gün sonra geliyim beraber donelim dedi . Bilmiyorum dedim. Ben ahlaksız bir insan değilim sen varkende yokkende kimseye kötü ve art niyetle bakmam dedi . Ama ben halen gözümü kapadigimda onun o kıza doğru bakışını hatırlıyorum . Israrla kabul durustce diyorum doğru söylüyorum kabul etmiyosun dedi .bende birkaç gün ayrı kalalım diye düşündüm. Sizce ne yapıyim.

başka masadaki kıza bakması dalıp gitmesi hoş değil ama eşinden ayrılıp bir otele gidecek kadar büyük bir problem gibi gelmedi bana. acaba yıllar içinde biriken bir durum mu bu?
dışarı çıktığınız zamanlarda bakar mı çevredeki bayanlara?

inşallah doğru kararı verirsiniz. uzaklaşmak ikinize de iyi gelir umarım.

daha önce bir vukuatı var mı ki bu kadar tepki gösterdiniz?

biraz güven olmalı eşler arasında diye düşünüyorum.

bence sakince düşünün,eğer daha önce bir yanlışı olmadıysa arayın ve gelip sizi alsın!

OFFFFFFF seni o kadar iyi anlıyabiliyorum ki o kadar olsun..aynı şeylerı yaşayan biri olaraktan ne diyeceğimi bile bilmiyorum..bende yediremiyorum kendime sindiremiyorum ..hep gozumu kapatsam senın de dedıgın gıbı o sahneler gelıyor gozumun onune :((((((((

e söylemiş işte eşiniz bakmadım diye.dalmış olabilir ne var ki bunda?biraz fazla kıskançlık yapmış ve durumu büyütmüşsünüz gibi geldi bana.hem sorunun bakıp bakmaması da değil bence siz eşinize inanmak istemiyosunuz gib?güven sorununuz mu var acaba?

ay yarabbim ya
pamuk gibi kocan var neden üzüyorsun ikinizi de ?
kocanın işi yopun mu onu söyle bakiyim?
kafası işe gidince dalıp gidiyordur anlayış göster kıyamam bi de ağlamış ya :))

büyütmüşsün cnm terkedecek kadar bişe yok ortada gözü dalmış yapacak olan insan karısı yokken yapar sen bukadar usteleyıpte ılgısını o tarafa yoğunlaştırma hem ole bıse olsa senden okadar ozur dıleyıp evımıze gıdelım dıe ısrar etmez büyütme kafası dalgındır kıza baktının kendısı bıle farkında deildir bence haksızsın cnm kocanı seviosan evıne don bence

Arkadaslar merhaba! 33 yasında 10 senedir evliyim suanda bir otel odasında yazıyorum bunu . İki gündür esimle kavgaliyim barıştık akşamında yemeğe gittik . Daha önce benim yanımda baskalarına bakma diye çok uyardığım halde karşımızda olan bir kıza bakarken yakaladım . Ve evet çok güzelmiş dedim ve hemen toparlandı iki gözüm önüme aksın dalmısim dedi başka birsey düşünüyordum . Yanyana oturduğumuz için esimle oda bana dönmüştü kızda o taraftadi esimle konuşurken bir dondüm . Dalmış sonra çok şiddetli kavga ettik gece boyu bunun böyle gitmeyeceğini söyledi . Kızı görse tanimayacagini ama karşımızda oturan erkeklerin tüm ozellliklerini anlayabileceğini söyledi. Niye beni uyarmadin orada kız var diye dedi . Ben kötü bir niyetle bakmadığım için daldım gittim dedi tabi oncedende gormuştum anlık bakışlarını ama böyle uzun hiç görmedim . Bende dedimki sen kendin toparlicaksin benmi Soylicem dedi . Bana güvenmiyorsan bitsin ben yoruldum sana yemin ediyorum farkında olarak bakmad dedi ama ben bunu kabullenemedim . Sabah evden çıktım arabama atladım biraz dolaştım .onada msj attım öğleden sonra eşyalarımı alicam dedim . Sonra eve geldim oda geldi . Yine yemin bakiden olsam sen yokken bakarım, üstelik yanında erkek olan bir kıza niye bakiyim, Guzel olsa ne olur bana ne faydası olucak. Falan filan yine ben idda ett im ve gidiyorum bitti dedim Sapanca'da bir otele rezervasyon yaptırdım perşembeye kadar . Beni bıraktı bırakırken ağladı bana haksızlık yapıyorsun evlilik bitermi bu yüzden dedi için rahat edinende baktım diyim ama bakmadım dedi . Biz beraber yola çıktık bir arayışım yok dedi. Bikacgun kal çok istiyosan dedi . Of ne yapıdan ben sarıldı giderken kapatalım bu konuyu dedi iki gün sonra geliyim beraber donelim dedi . Bilmiyorum dedim. Ben ahlaksız bir insan değilim sen varkende yokkende kimseye kötü ve art niyetle bakmam dedi . Ama ben halen gözümü kapadigimda onun o kıza doğru bakışını hatırlıyorum . Israrla kabul durustce diyorum doğru söylüyorum kabul etmiyosun dedi .bende birkaç gün ayrı kalalım diye düşündüm. Sizce ne yapıyim.
abrtmışın be güzelim hoş deil ama çok abartmışsın.......
sapanca çok güzel yerdir çagır eşini ikinci balayı yapın unutun gitsin ....
başka kadınlara bakıyomu di e dikizleyecegine kadınlıgını kullanda bakmaya fırsat verme .....
ben mesela oram açılıyo mu buram açılıyomu die dikkatsiz davranırım kocamda böle olduğumu bilir ..... benm bi yerim açılıyomu die beni gözlemekten başkalarına bakmaya fırsatı bile olmuyo kamilin ..... hahayyyy:37::37::37::37:

abrtmışın be güzelim hoş deil ama çok abartmışsın.......
sapanca çok güzel yerdir çagır eşini ikinci balayı yapın unutun gitsin ....
başka kadınlara bakıyomu di e dikizleyecegine kadınlıgını kullanda bakmaya fırsat verme .....
ben mesela oram açılıyo mu buram açılıyomu die dikkatsiz davranırım kocamda böle olduğumu bilir ..... benm bi yerim açılıyomu die beni gözlemekten başkalarına bakmaya fırsatı bile olmuyo kamilin ..... hahayyyy:37::37::37::37:

aynı taktiği bana kayınvalidem vermişti :)) bırak o seni gözlemekten etrafı göremesin demişti :))

Nedir bu asirilik?
Adamin gözüne mil cektirin olsun bitsin.
Bakan adam sen yokkende bakar.
Evlikliklerde ki saygi, sevgi, düzey, anlayis bu tür davranislar nedeni ile bitiyor ve birgün kocalar artik tahammül edemeyip " hadi herkes yoluna" deyincede, " aman bu adam bana sarilir aglardi, birakma derdi, simdi ne oldu buna" deniliyor.
Yapmayin lütfen, kendinizi bu derece kücük düsürmeyin, bu derece özgüvensiz olmayin.
Adam dalmista olabilir, bakmista olabilir ama bu kadar asirilik, böyle kücük seyler icin bu kadar büyük kavgalar bitirir evliliginizi.

Vukuat derken aldatma gibi birsey görmedim . Daha önce önünden gecene yolda durana baktığını gördüm hatta bu konuda uyardım bunlar anlık bakislardi yani dikkat çeker ya bazı insanlar renk , boy öyle bakışlarını gördüm aynı insanlar benimde dikkatimi cektiki baktım. Ama uyardım lütfen dikkat et dedim . Bir süre ettigini gördüm en azından yanimdayken , yokken bilemiyorum. Dün akşamki mevzuda ben doyduğumuz ve yemeği yiyemecegimi söyledim oda sonra iste dalmıştı benimde dikkatimi çekince . Paket yaptırıp annenemi götürsek diye düşünüyordum dalmısim dedi . Ama niye kızın oraya dalıyor dikkat etmesi gerekmiyormu? Madem bir hassasiyet var.

bana biraz abartmıssınız gibi geldi,bu yüzden ev terkedilmez,ya da bardağı tasıran son damlaydı bilemeyiz..ama eşiniz sizden ayrılmak istemiyor..unutun gitsin derim ben

aynı taktiği bana kayınvalidem vermişti :)) bırak o seni gözlemekten etrafı göremesin demişti :))

Millette ne kayinvalideler var nesanslisiniz hanimlar benimki mumkun olsa eliyle bulur getirir valla
tabiiii mumkun degil o ayri:)))))
Bu arada arkadasim dramatize etmeyelim luzum yok yapan adami kimse tutamaz buda ona agir bir Ders olmus fazla uzatma derim

Aldatma illaki fiziken bir şeyler yaşamakla olmaz,insan bakışla bile aldatabilir eşini.

Siz çok uyarmışsınız eşinizi ve yine aynı hareketleri sergileyince,dolmuş ve çok kızmışsınız.Aslında bu kadar tepki vermeyebilirdiniz ama artık sinirinizin sınırına gelmişsiniz sanırım.Evinizi terketmeseydiniz daha iyi olurdu,belkide eşiniz gerçekten gayri ihtiyari bakmıştır.Konuşarak çözülemeyecek bir sorun değil diye düşünüyorum.

10 yıllık evlilikten sonra baktın-bakmadım kavgası oluyorsa,altında daha büyük başka sorunlar vardır gibi geliyor bana...

Bence de eşin gelsin,Sapanca'da başbaşa biraz zaman geçirip,konunun üstünü örtmeden yapıcı konuşmalar yapın.

daha önceden de çok büyük bir şey yaşamadıysan şahsen bence de abartmışsın yani

hangi erkeğe güvenilir ki bana söylermsnz ...... var mı ki öle bi adam ... kimseye bakmayan hiç sanmam

Back
X