esimle sorunum var

bence kesinlikle yılların birikimi vardır... hep bakışlarını yakalaya yakalaya artık kaldıramaz olmuşsunuzdur...size hak veriyorum... ben de çok kıskancım ve bende aynı bakışları yakalasam sinirlenirdim... ya elbette ki her erkek güzel bir kadın gördü mü bakar ama bu dalarcasına bakmak olmamalı ve eşinin yanında olmamalı...eşini rencide etmemeye dikkat etmeli... yanlızken yolda gördüğü güzel kadına baksın geçsin buna zaten kimse engel olamaz ama karısının yanında bakmayacak! özellikle de dalmayacak!

10 yıllık evlilikten sonra baktın-bakmadım kavgası oluyorsa,altında daha büyük başka sorunlar vardır gibi geliyor bana...

Bence de eşin gelsin,Sapanca'da başbaşa biraz zaman geçirip,konunun üstünü örtmeden yapıcı konuşmalar yapın.

Meleknaz'a katılıyorum. Umarım düzelir her şey yoluna girer kısa sürede:16:

Esiniz huyunuzu biliyor. Sizin yaninizda baskasina neden baksin? Neden disardaki anlarinizi zehir etsin 10 saniye bakmak ugruna? Bazi kisiler bakar ama bos bakar. Daha sonra tanissa o kisiyle, simasini bile tanimaz emin olun.

Ama yine de bakislarini kontrol edebilmesi icin ders vermek istiyorsaniz yarin aksama kadar konusmayin. Daha sonra size dahil olsun ve romantik saatler yasayin ve sohbet edin bol bol.

Unutmayin, siz 24 saat beraber degilsiniz. Adamin yapacagi varsa siz yaninizda degilken yapar, yaninizda sadik esi oynar, bitti gitti.

Fazla buyutmeyin.

ARkadaslar ben suandakiloluyum kilolarımın nedenide 1 sene icinde iki bebek kaybettim 4.5 aylık dogum yaptım aslında oldukcada guzelimdir sadece hormon ilaçları yüzünden çok kiloluyum. Ve kendime olan güvenimde eksildi tabii . Eşimde çok yakışıklı değildir. Evlendiğimizde cogu insandan yakistirmamalarida duydum . Ama ben esimin beni çok sevmesi benden başka birine bakmamasi , bana kiymetvermesine asık oldum . Ama son bir senedir . Nedense başka insanlara bakması dikkatimi çekti . Yani onceden guven im tamdı. Ama birseyler oldu demekki dikkatimi çekti ! Ben böyle birsey rica ettim dikkat etmesi gerekmezmi? 1 inde tamam 2 şinde tam 3 tede artık inandırıcı gelmiyor . Ben buzamana kadar hiç onu yanlız bırakmadım bu ilk . Sanırım sürekli kavgalarda ben baristig için beni kaybetme korkusuda gitti . Biz okadar zorlu yollardan geçtik rahatsız oluyorsam dikkat etmeli . Herzaman derki ben elimdeki güzelliğe bakarım , güzellik ahlak , iç güzelliği olmadıkça onemsizdir. Sadece bir cocuk nasıl Guzel diye bakarsam başkasınada öyle bakarım gecerim aklımda kalmaz der . Ama tabi allah bilir . Ama yimese karşısında bir kız varsa toparlanmalı bakmamali

arkadaşım bence sen kilonu kendine problem ettiğinden dolayı resmen gelin güvey olmuşsun.sanırım seni beğenmediğini düşünüyorsun artık.adam seni sevmese niye arkandan ağlasın?bence biran önce bir araya gelip bunu konuşmalısınız

cok saçma geldi! göze yasak mı olur, güzel olan herşeye biz bayanlar dahi bakıyoruz,üstelik eşin daldığını söylemiş,33 yaşındasın sizden daha olgun davranışlar beklerdim,birşeye ne kadar yasak koyarsanız o kadar cazip gelir, bence abartmayın,üstelik otelde kalmalar benim eşim asla böyle birşeye izin vermezdi...

valla erkekler bakıyo ama ne niyetle bakıyo onu anca allah bilir.Biz bile yakışııklı erkek gördüğümüzde bakıyoruz dalıp gitmesekte bakıyoruz yani belki dediği gibi o an o tarafa bakarak daldı gitti baska bisiyi dusundu 10 yıllık evliliğin bitmesi icin bence gerçekten arada bi aldatılma söz konusu olabilir kıza bakmak değil :S

ARkadaslar ben suandakiloluyum kilolarımın nedenide 1 sene icinde iki bebek kaybettim 4.5 aylık dogum yaptım aslında oldukcada guzelimdir sadece hormon ilaçları yüzünden çok kiloluyum. Ve kendime olan güvenimde eksildi tabii . Eşimde çok yakışıklı değildir. Evlendiğimizde cogu insandan yakistirmamalarida duydum . Ama ben esimin beni çok sevmesi benden başka birine bakmamasi , bana kiymetvermesine asık oldum . Ama son bir senedir . Nedense başka insanlara bakması dikkatimi çekti . Yani onceden guven im tamdı. Ama birseyler oldu demekki dikkatimi çekti ! Ben böyle birsey rica ettim dikkat etmesi gerekmezmi? 1 inde tamam 2 şinde tam 3 tede artık inandırıcı gelmiyor . Ben buzamana kadar hiç onu yanlız bırakmadım bu ilk . Sanırım sürekli kavgalarda ben baristig için beni kaybetme korkusuda gitti . Biz okadar zorlu yollardan geçtik rahatsız oluyorsam dikkat etmeli . Herzaman derki ben elimdeki güzelliğe bakarım , güzellik ahlak , iç güzelliği olmadıkça onemsizdir. Sadece bir cocuk nasıl Guzel diye bakarsam başkasınada öyle bakarım gecerim aklımda kalmaz der . Ama tabi allah bilir . Ama yimese karşısında bir kız varsa toparlanmalı bakmamali

hmm bu msjını okumamıştım,canım zor günler geçirmişsiniz,erkekler dışa vuramaz iclerine atarlar,eşin senı sevmezse tahammul etmezdi ınan,üstelık yakışıklı değil diyorsun belki senin dıkkatını cekmeye calışıyordur,belkıde alışkanlık olmustur boş boşta bakabılır,bırdaha boyle davranısta bulunursa hıc aldırış etme hatta cok mutlu ve güleryuzlu ol ,bu sefer ne yapacak...

Valla kusura bakmayın ama ....
Adam o kadar dil dökmüş. Daha önce aldatma ile ilgili bir vukuatı yokmuş.
Göz bu, dalar dalar. Bana da oluyor yani. Kalkıp otele gitmeler nedir ?
Eşiniz sizi seviyor diye evlenmişsiniz, seviyorum diye evlendim demiyorsunuz.
Bence sanki, sizin o yıllar yılı sahip olduğunuz özgüveniniz, yaşadığınız iki gebelik yüzünden düşmüş.
Bu yüzden eşinizin yaptıkları gözünüze batıyor, yoksa eşiniz bir şey yapmış değil.

Hiçbir kadın bir bakış yüzünden otele gitmez...kimbilir ne kadar kötü hissettirdi sizi ve kimbilir neler var ne birikimler var? çok uyardım bakışları için diyorsun o anı yaşayan bilir... ve bu bir bakış değil birikimler...

Bebeğinizi kaybetmişsiniz bu mesajı az önce okudum...Güzelim ben de yaşadım bunu ki sen iki bebek kaybetmişsin... senin psikolojin kötü haklı olarak ve kendini kilolu çirkin hissediyorsun... alınganlık yapıyorsun gibi geliyor ki hangi erkek bakmıyor ki? karılarının yanında yada yalnızkn inan hepsi bakıyor. sen hassas bir dönemdesin sakin ol canım..

BeN esime önce beni sevdiği için asık oldum ama yıllar geçtikçe okadar asık oldumki . Onun çocuğunu doğurmak istedim. Tüp bebek yapmak zorunda kaldım ondaki problemden dolayı , 9 ayım yatakta kanamalarla gecti . Gikim çıkmadı 2 kere normal dogum yaptım kaybettim bebeklerimi . Guven , huzur , sadakat hersey di benim için . Güzellik vücut gelip geçici güvense herseyden önemli . Bakıp gecmek ayrı onları büyütmedim ama baktığımda o kıza dalmış gitmiş halı canımı yaktı . Ne niyetle baktığını ne söylese bilemem burda guven devreye girer oda bende kalmamış galiba .Offf offf ağlamaktan gözlerim görmüyor artık

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım; kadın gözüyle bakınca yerden göğe kadar hak da veriyorum.

Ama işte bu adamların kafaları bizimkinden farklı işliyor.

Lütfen harap etme kendini; diyeceğini demiş, tepkini koymuşsun zaten ortaya.

Adam yoktu kötü niyetim diyorsa güven güzel kardeşim. Güven ki rahat edesin.

Gerisi onun sütüne kalmış; her dakika başında bekçi olamayacağına göre yiyip bitirme kendini lütfen.

Bebekleriniz için çok üzüldüm..Çok geçmiş olsun diyorum size.Psikolojinizin bu sebeple bozuk olduğunu düşündüm ben.Oldukça zorlu bir süreç geçirmişsiniz muhtemelen tek şeye kanalize olmaktan eşinizle olan ilişkiniz oldukça sekteye uğramıştır ; bu da sizi istemesenizde birbirinizden uzaklaştırmıştır.
Ancak bahsettiğiniz sebeple ne kendinizi ne de eşinizi üzmeyin daha fazla.Değil eşim ben bile güzel bir kadın ya da yakışıklı bir erkek gördüğümde bakıyorum ; güzel olan herşeye baktığım gibi..Eşim de içine düşer gibi davranmıyorsa bakması benim için sorun teşkil etmez ; çünkü dediğim gibi güzel şeylere bakılması normal bence..

Siz bir kaç gün dinlenin kafanızı toplayın hazır bahane olmuşken minik bir tatil yapın.Yaşınız genç daha tekrar bebeğiniz de olabilir ; sonrasında kilo verip eskisi gibi iyi de hissedebilirsiniz kendinizi.Yeter ki ruh haliniz düzelsin ; böyle ufak tefek problemler kendiliğinden çözülecektir diye düşünüyorum..

haklısın ama tepkini abartmışsın canım.eşine güveniyorsan daha önce bir vukuatı olmamışsa bu kadar büyütme belki de gerçekten gözü dalmıştır insanlık hali olabilir senden özür de dilemiş bence daha sakin ol fevri davanma eşini sakin bir şekilde uyar.bu şekilde sen yıpranırsın evliliğin de kötü etkilenebilir:31:

Of siz olmasaydınız ne yapardım hiç tanımadığım ama her sıkıntımda koştuğum bu yerde hep çok yakın dost oldunuz çok tesekkurederim. Hepinize :...(

arkadaşım bayağı abartmışsın.
insan gözünün dalacağı yeri seçemiyor ki.
sen dalarken dur şöyle deniz manzaralı yere dalayım orman manzaralı yere dalayım diye seçim mi yapıyorsun.
anlık birşey bu.
kontrolü bizim elimizde olmuyorki.
bir bakıyorsun dalıp gitmişsin.
psikolojin bozulmuş yakın zamanda yaşadıklarından.
eşine patlamışsın.
öyle insanlar oluyorki dışarda bırak eşimi ben bile bakıyorum.
dikkat çekiyor bazı insanlar giyimleriyle boylarıyla poslarıyla vs.
o zaman benim de mi gözüm dışarıda oluyor :D
eşini ara gereksiz abarttığını söyle gelsin güzel bir tatil yapın yenilenin kendinize gelin.
iyi tatiller.

arkadasım basın fena halde dertte!esının baska bır bayana baktıgını dusundugun ıcın ayrılık kararı alıp evı terketmıssın esının baska bır hatasını gordugunde verdıgın tepkı daha buyuk olmazsa onemını yıtırırsın bır daha goz dahı vermek ıstedıgınde onemsenmezsın :31: sanırım cok yenı evlısın :1:yaptıgın hareketlerden bellı abartılı buldum tepkılerını ama valla taktır ettım kac cocuklu bayanlan neler neler yasıyo evı terketmıyo sen terketmıssın:9:

Son düzenleme:
BeN esime önce beni sevdiği için asık oldum ama yıllar geçtikçe okadar asık oldumki . Onun çocuğunu doğurmak istedim. Tüp bebek yapmak zorunda kaldım ondaki problemden dolayı , 9 ayım yatakta kanamalarla gecti . Gikim çıkmadı 2 kere normal dogum yaptım kaybettim bebeklerimi . Guven , huzur , sadakat hersey di benim için . Güzellik vücut gelip geçici güvense herseyden önemli . Bakıp gecmek ayrı onları büyütmedim ama baktığımda o kıza dalmış gitmiş halı canımı yaktı . Ne niyetle baktığını ne söylese bilemem burda guven devreye girer oda bende kalmamış galiba .Offf offf ağlamaktan gözlerim görmüyor artık

canım ben senı yenı evlı cahıl kız sandıgım ıcın az oncekı yorumumu yaptım bunları sımdı okuyunca anladımkı olaylar farklıymıs cok pardon sen bay bı dolmussun

canım tam olarak sımdı anladım senı bebeklerını kaybetmısın cok uzuldum allah sabır versın bıkere senın pıskolojın cok yıpranmıs zaten bu sebeple e bıde kılo almıssın hamılelıklerınden dolayı kendıne olan guvenın gıtmıs kendını begenmıyosun esının bır baskasına bakmıs olmasıda cok canını yakmıstır anlıyorum senı sen o kılolarını ver yuzunde guzelmıs zaten bak ozaman nasıl mutlu oluyorsun bende bır ara cok kılo almıstım esımın guzel fızıklı bır bayana kazaylada olsa bakısı cok canımı yakardı ama naptım azmettım fıstık gıbı oldum kendıme guvenım tam hatta esım dogru duzgun gıyın herkez sana bakıyo dıye kıyafetlerıme karısıyor artık:27:sen kendını eksık kusurlu goruyosun esın kotu nıyetle bakmasada sana ole gelır zayıflamaya calıs bak hersey gecıcek

Back
X