ARkadaslar ben suandakiloluyum kilolarımın nedenide 1 sene icinde iki bebek kaybettim 4.5 aylık dogum yaptım aslında oldukcada guzelimdir sadece hormon ilaçları yüzünden çok kiloluyum. Ve kendime olan güvenimde eksildi tabii . Eşimde çok yakışıklı değildir. Evlendiğimizde cogu insandan yakistirmamalarida duydum . Ama ben esimin beni çok sevmesi benden başka birine bakmamasi , bana kiymetvermesine asık oldum . Ama son bir senedir . Nedense başka insanlara bakması dikkatimi çekti . Yani onceden guven im tamdı. Ama birseyler oldu demekki dikkatimi çekti ! Ben böyle birsey rica ettim dikkat etmesi gerekmezmi? 1 inde tamam 2 şinde tam 3 tede artık inandırıcı gelmiyor . Ben buzamana kadar hiç onu yanlız bırakmadım bu ilk . Sanırım sürekli kavgalarda ben baristig için beni kaybetme korkusuda gitti . Biz okadar zorlu yollardan geçtik rahatsız oluyorsam dikkat etmeli . Herzaman derki ben elimdeki güzelliğe bakarım , güzellik ahlak , iç güzelliği olmadıkça onemsizdir. Sadece bir cocuk nasıl Guzel diye bakarsam başkasınada öyle bakarım gecerim aklımda kalmaz der . Ama tabi allah bilir . Ama yimese karşısında bir kız varsa toparlanmalı bakmamali