- 15 Ekim 2016
- 516
- 259
- 18
- Konu Sahibi meryemim40
Boyle devam et biraz canm.bak.nasil sevnp mutlu oldjn sende gordunmu canm.ya biraz boyle davran bakalimOwwww supermis hadi hazrlan sen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boyle devam et biraz canm.bak.nasil sevnp mutlu oldjn sende gordunmu canm.ya biraz boyle davran bakalimOwwww supermis hadi hazrlan sen
Hanımefendi ben yaşadıklarımı ve muhtemelende bir kaç yıla arkadaşın yaşayacaklarını anlattım. Başta eşiminde bize bir zararı yoktu. Ama o lanet alkol şişedeki gibi durmuyor. Benim eşim bir şişe bira içse bir hafta mide ağrısından duramazdı. Kaldı ki arkadaşın anlattıkları yani olayın başı fotokopi gibi birbirine benziyor. Değil surat asmak bir müddet sonra ağzınızla kuş tutsanız nafile. Arkadaş daha da iş zora girmeden tedbirini almalı.NE YANI illa cinnet noktasina mi gelsin ki cinnet hali oyle saglam cikilan bi durum deildir uzuldum adiniza ama her alkol icen ayni mantikla icmioki esinin bir zarari yok bi kere sadece arkads ortami cekiyo hepsi bu butun evliliklerde var bu ne yazikki bizde cozum olarak surat asip kaciracgina kendine cek dedik
Büyük tartışma son aşamaydı. Sizinki daha başlarda. O yüzden temkinli davranın derim.Bendemi yapsm ama oyle buyuk bi tartisma yasamayorm
Ne diyim Allah yardimcisi olsun herkesin o zamn uzuluyorum boyle seylere zittina bastrmakta olmuyo sonrasini hesap edemedigimiz seylerde olabilirHanımefendi ben yaşadıklarımı ve muhtemelende bir kaç yıla arkadaşın yaşayacaklarını anlattım. Başta eşiminde bize bir zararı yoktu. Ama o lanet alkol şişedeki gibi durmuyor. Benim eşim bir şişe bira içse bir hafta mide ağrısından duramazdı. Kaldı ki arkadaşın anlattıkları yani olayın başı fotokopi gibi birbirine benziyor. Değil surat asmak bir müddet sonra ağzınızla kuş tutsanız nafile. Arkadaş daha da iş zora girmeden tedbirini almalı.
Yani damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar.
Ayrıca cinnet derken mecazi anlamda söyledim.
Azalma varBüyük tartışma son aşamaydı. Sizinki daha başlarda. O yüzden temkinli davranın derim.
Evlendikten sora içme grafiğine bakın, artmamı var, azalmamı veya aynı mı gidiyor.
Buyuk bi tartismamiz yok cok sukr aysenanin dedg gibi yaptm gayet iyidi ve sabhda cok mutluydk dedgm gibi bi alkol alnca snrleniyorm ama artk kendime dur dicemHanımefendi ben yaşadıklarımı ve muhtemelende bir kaç yıla arkadaşın yaşayacaklarını anlattım. Başta eşiminde bize bir zararı yoktu. Ama o lanet alkol şişedeki gibi durmuyor. Benim eşim bir şişe bira içse bir hafta mide ağrısından duramazdı. Kaldı ki arkadaşın anlattıkları yani olayın başı fotokopi gibi birbirine benziyor. Değil surat asmak bir müddet sonra ağzınızla kuş tutsanız nafile. Arkadaş daha da iş zora girmeden tedbirini almalı.
Yani damdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar.
Ayrıca cinnet derken mecazi anlamda söyledim.
Tm cnm bn anlmsms olym snde ayn byle yzmya dvm et.umrm brgn kndni dzeltrsn.
Benim derdim "ergen dili edebiyati" degil hanimefendi benim bi sorunum var siz dile takmis durumdasiniz allah baska dert vermesin ne deyimErgen dili edebiyati :)
Ayni seye takilmisiz.Yazik cidden.140 karakter sinirlamasi da yok halbuki kisaltsinlar.Uzuluyorum boyle gordukce dili katledenleri.
Benim derdim "ergen dili edebiyati" degil hanimefendi benim bi sorunum var siz dile takmis durumdasiniz allah baska dert vermesin ne deyim
Benim derdim degil canim skintida yok sen bana yada rahatsiz olanlar "uyarici mahiyetinde" bulunmasinlarEn azindan yorumum uyarici mahiyetinde oldu ki cevabinda bir nebze olsun duzeldi yazin.Buna sevindim.Dert degil bu ayrica.Konusma,yazi tarzi,uslup,hitap vs bunlar her yerde ve her zaman onemlidir.Dikkate almani tavsiye ederim.
Evlenmeden bilmiyor muydunuz alkol alidigini sormadiniz mi hicKizlar iyi aksamlar esim alkol alan biri ama zarar vermz ama ben hic icmesn istyorm oda haftada 3 gun icio icnce sinrleniorm surat yapiorm onu oyle gormek istemiyorum ama o ickime karisma lutfen alkolluyken kirmak istemiyorum dio bugn ertesi pazar oldugu icn gene gitcek moralim bozuluyo artk
Canimmmm cok sevndm senin adina biraz keyifli bir gun gecrmissinzBiliyordm ama daha cok icerdi ayrilmayi soyledim devam ettiremicegmi soyledim so verdi azaltti uc gun icio hak veriyorum sitresli bi isi var arkads ortamida oyle olunca cekemiyorum ordan ama azaltti
Evet ya birde soyleyince suçlu biz oluyoruz şaka gibi:)Ergen dili edebiyati :)
Ayni seye takilmisiz.Yazik cidden.140 karakter sinirlamasi da yok halbuki kisaltsinlar.Uzuluyorum boyle gordukce dili katledenleri.