Bir senelik evliyim iyi giden bi ilşkimiz var ama eşimin iş yerinde sıkıntılı günler geçiriyor ve bu ister istemez bana yansıyo bn de çok sabırlı bir insan deilim bazen alttan alıp susuyorum. Bazen agzıma geleni söylüyorum bu durumdan hoşnut deilim aslında eşim çok iyi bir insan ama sıkıntıları yüzünden ister istemez bizi etkiliyo Sizce be yapmalıyım yoruldum artık gücüm kalmadı lütfen bana fikir verin
Bir senelik evliyim iyi giden bi ilşkimiz var ama eşimin iş yerinde sıkıntılı günler geçiriyor ve bu ister istemez bana yansıyo bn de çok sabırlı bir insan deilim bazen alttan alıp susuyorum. Bazen agzıma geleni söylüyorum bu durumdan hoşnut deilim aslında eşim çok iyi bir insan ama sıkıntıları yüzünden ister istemez bizi etkiliyo Sizce be yapmalıyım yoruldum artık gücüm kalmadı lütfen bana fikir verin
kimse annesinin karnında sabırlı doğmuyor . biz burada size bir sürü sabırlı olmakla ilgili tenkit verelim işe yaramaz . İç güdümsel olarak sabırlı olmanız gerektiğine inanmalısınız
Sabırlı olun ve destek olun . Aynı durumda siz olsanız ve o aynısını yapsa ? Bunlar 2gün sonra basınıza kakılır ve o zaman destek bekleme hakkınız olmaz
sabırlı olman gerek bu şekilde onu daha fazla üzersin adamın stresine stres katmanın alemi yok elbet bugünler geçecek eski güzel zamanlarınıza geri döneceksiniz ve o zaman eşinizin zor zamanımda hiç yanımda olmadın bana hiç anlayış göstermedin demesini istemezsiniz değil mi?
Aman ne çabuk yoruldun bismillah..iyi günde kötü günde dedin bikere.belki zorlaniyordur eşin onun psikolojisinide dusunmen lazim.birde sen soylenirsen ne anlamı kaldi evliliğin