Eşimle sürüp giden küsmelerimiz.

Yani objektif bakacak olursak ben ortada esinden kaynakli bir sorun goremedim babasini kaybetmis kardesleri hasta onun psikolojisini dusunup destek oldun mu?Esin bubdurumdayken kendine ilgi beklemek bana garip geldi onu anlamaya calisip sorunlarina merhem olsan o da sana yaklsir eminim biraz empati kur

Doğru haklisin ben bunlari da çok düşündüm zaten evlendiğimizden beri hatta daha öncesinden beri hastaliklari var,esim de biraz alisti artik bu duruma.Ben de destek olmaya çalistim hep ama esime bazen evde şunu şöyle yapma desem bana kiziyor,hep onu kendi haline birakmami istiyor.Ben de evi temizlemisim dikkat etsin istiyorum mesela ama cogu zaman önemsemiyor benim söylediklerimi,ben de kiziyorum.Beni de düşünsün yardimci olsun istiyorum.

zor eşlerden.
agız tadıyla kavga bile edilmez.kendileri bağırır cağırır.rahatlarlar.haksızdırlar .olayın üstüne konuşulup tartışılmaz.küser çağırılan yere gelmezler .seni zorda bırakır.
o senin gönlünü edeceğine sen uğraşırsın.
noormal zamanlarda oturur sadece tv izlerler rahatlarına bakarlar.

bütün erkeklermi böyle sanmıyorum.
ne var ekmeği unutmussan dimi gül geç.
ne salalığın kalır ne mallığın.
ama kendi hatalarını hiç görmezler

bütün erkeklermi böyle sanmıyorum.
ne var ekmeği unutmussan dimi gül geç.
ne salalığın kalır ne mallığın.
ama kendi hatalarını hiç görmezler
O ekmegi kendi unutsaydi tuh der iyi gideyim alip geleyim der o kadar ben de artik onun puruzlerinde kizacagim ben olsam olsun canini sıkma hallederiz ben alip geleyim derdim ben se salagim yani

Ne kadar da doğru bilmişsin ya aynen öyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…