Şu raddeye gelince toparlaması zor olur. Saygı bitmiş çünkü.Eşim bana hakaretler etti ben ona vurdum vs böyle şeyler yaşadık
Birbirinizi dövüyorsunuz?Eşimle 8 aydır evliliğimizi otutamadık .
Benım takıntılarım onun tahammülsüzlüğü
Benim onu narsist sanmam fakat doktorların bu tanıyı koymaması sadece travmaları var demesi
Benim geçmişe takılı kalıp önüme bakamam
Eşimin uğraşıyorum unutturmak için ama sürekli geçmişi açıyorsun demesi
Geçmişteki üzüntülerimi hiç bir zaman kolay kapatabilen biri olmadım , çok zaman alıyor, sürekli aklıma geliyor …
Eşim bana hakaretler etti ben ona vurdum vs böyle şeyler yaşadık
Çok yorgun hissediyorum kendimi
Ama aynı zaman da çok dertleşen çok konuşan birbirimize yine de iyi gelmeye çalışan ayrılmak istemeyen bir çiftiz . Yurt dışı dahi geziyoruz ediyoruz . Eşim ev işlerinde çok yardımcı kafama bir şey takılsa 1 saat dinler yol gösterir yanımda olur . Yorulmamı asla istemez . İyi tarafları da var . Ailesine laf söyletmez beni şımartır onların yanında . Bir şey alayım desem yok demez .
ama bazı konularda birbirimizi yıprattık sanki eski hevesim yok gibi ne yapmalıyım
Alıyorum o da başlayacak bu haftaşu geçen gün bir konu vardı eşime tokat attım diye o siz misiniz? psikolojik yardım alıyor musunuz?
Evet saygı kalmadı bence de dün kartını bana verecekti artık . Dedim yine lafını edeceksen bir şeylerin sakın verme dedim diye küfür hakaret herşeyi yedim nedeni de geçmişte hata yapmış yine yüzüne vurmuş olmuşum nedeni buymuş8 ayda hakaret,küfür itme vurma varsa bir ilişki de,sevgi saygı kavramı kalmamıştır.
Yol yakınken ayrılın hiç sağlıklı bir ilişki değil.
başlasın canım biraz birbirinizden ayrı vakit geçirinAlıyorum o da başlayacak bu hafta
Evetçalışıyormusunuz
İşte ayrılmakta istemiyoruz terapiye başlıyor o da bu hafta ama ne bileyim hiç içimde eski hisler yok8 ayda hakaret,küfür itme vurma varsa bir ilişki de,sevgi saygı kavramı kalmamıştır.
Yol yakınken ayrılın hiç sağlıklı bir ilişki değil.
Terapiye başlayınca sihirli değnek değmiyor emin olun ki,iki tarafında cidden istemesi ve kendini süzüp evet benimde hatalarım var diye kabullenmesi ve herşeyi karşı tarafa atmaması gerekli.Ama sen şöyle dedin,yaptın ettin diyerek bir sonuç alınmaz.İşte ayrılmakta istemiyoruz terapiye başlıyor o da bu hafta ama ne bileyim hiç içimde eski hisler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?