Eşimle tartışınca gözümde çok kötü oluyor

İkimiz de çok istediğimiz için şans vermek istiyorum çünkü bunca olan bitene rağmen birbirimizi hala çok seviyoruz ama yorgunuz . Bakalım nasıl olacak …

Toparlanma ihtimali var çift terapisi ayrı ayrı terapi d neyin ama bı kere gittim değil en az 6 ay sırf aile yanında seni savunmasu için bile biraz daha cabalamaya değer
Evet çünkü hatalarımı biliyorum diyip kabul ediyor o da ben de çok çabalıyor . Evinde işinde biri . Onca şiddetime sinir krizlerime rağmen beni terketmedi o da yoruldu ama . Ben baya toparladım o ben de başlıcam kendimi düzelticem fırsat ver diyor . InşaAllah çaba ve dua. İle düzelir

Evet kötü biri değil evet sürekli birbirimize ağır konuştuğumuz için hatırlatma ve unutamama oluyor o önümüze bakalım diyor ben yine geçmişe gidiyorum ara ara

Sizin saygınız bitmiş. Saygı bitince sevgi tutunamaz.

Güzel. Hafta içleri İşine yoğunlaş haftasonları mutlaka arkadaş ortamını ihmal etme kahve günü yapın dışarda çay saatleri sabah kahvaltıları yapın hiç bulamazsanız giyin spor ayakkabınızı yürüyüş yapın avm ye gidin kendinize bir kahve ısmarlayın kafanızı dağıtın eski konularla sürekli yormayın beynınızı çünkü daha yolun çok başındasınız ilerleyen zamanlarda hamilelik doğum loğusalık çocuk bakımı ev iş bayanı daha zor günler beklıyor . Aşılamayacak şeyler değil gibi geldi bana

Evliliğin ilk bir kaç yılı çok zordur. Özellikle insanlar evlenmeden çok hayaller kurar ama gerçekleri görünce yıkılırlar. Fakat zaman geçtikçe olgunlaşırsınız. Birbirinizi daha iyi tanır ona göre davranırsınız. Hayallerle değil gerçeklerle yaşamayı öğrenirsiniz. Sadece sabretmeniz gerektiğini düşünüyorum. Bırakın bir kaç sene geçsin

Benim onu narsist sanmam fakat doktorların bu tanıyı koymaması sadece travmaları var demesi

Benim geçmişe takılı kalıp önüme bakamam

Eşimin uğraşıyorum unutturmak için ama sürekli geçmişi açıyorsun demesi

Eşim bana hakaretler etti ben ona vurdum vs böyle şeyler yaşadık
Buradan bakınca konuyu eşinizin açması gerektiğini düşündüm

Ne yaptı geçmişte? Aldattı affettiniz ama sürekli konuyu mu açıyorsunuz olay nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…