merhaba arkadaşlar bir yılı geçti evleneli ve ben kıskanç bir insanım. Kıskançlıklarım yüzünden eşimle defalarca tartıştık ve son kıskanclığımda gitti annesine bugune kadar yaptıgım bütün kıskanclıklarımı anlattı. Haklı olarak kıskandıgım zamanlarda oldu haksız yere kıskanclık yapdıgım seylerde oldu. Fakat annesının benım kıskanclıgımı öğrenmıs olması benı cok rahatsız ettı. Eşimle annesıne anlattıklarını gıdıp toparlamasını istedim annesının benım hakkımda kıskanc oğlumu üzüyor dıye dusunmesını bana oyle bakmasından rahatsızlık duydugum ıcın. Esım kabul etmedı. Ve sanırım esım benden sogudu. Artık ıstemıyor gıbı cunkı bır daha kıskanclık yapar kavga edersek benden ayrılacagını cok net bır sekılde soyluyor. Sizce artık benden vazgectıgıne ınandıgım bır ınsanla devam etmek dogru mu ?
Benden uzaklastıgını artık bıktıgını görmek inanın çok üzüyor beni. Aynı evin içinde pamuk ipliğine bağlı bir evliliği beklemek doğrumu arkadaşlar.
merhaba arkadaşlar bir yılı geçti evleneli ve ben kıskanç bir insanım. Kıskançlıklarım yüzünden eşimle defalarca tartıştık ve son kıskanclığımda gitti annesine bugune kadar yaptıgım bütün kıskanclıklarımı anlattı. Haklı olarak kıskandıgım zamanlarda oldu haksız yere kıskanclık yapdıgım seylerde oldu. Fakat annesının benım kıskanclıgımı öğrenmıs olması benı cok rahatsız ettı. Eşimle annesıne anlattıklarını gıdıp toparlamasını istedim annesının benım hakkımda kıskanc oğlumu üzüyor dıye dusunmesını bana oyle bakmasından rahatsızlık duydugum ıcın. Esım kabul etmedı. Ve sanırım esım benden sogudu. Artık ıstemıyor gıbı cunkı bır daha kıskanclık yapar kavga edersek benden ayrılacagını cok net bır sekılde soyluyor. Sizce artık benden vazgectıgıne ınandıgım bır ınsanla devam etmek dogru mu ?
Benden uzaklastıgını artık bıktıgını görmek inanın çok üzüyor beni. Aynı evin içinde pamuk ipliğine bağlı bir evliliği beklemek doğrumu arkadaşlar.
Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla sorun eşinizde değil sizin onu kıskançlığınızla fazla bunaltmış olmanızda. Fakat her ne olursa olsun eşinizin bunu bir çocuk gibi gidip annesine anlatmış olması çok yanlış. Tabi tekrar gidip aslında öyle değildi anne diye konutunda kapatamaz. Evlilikte yaşananlar keşke eşler arasında kalsa ama maalesef böyle olamıyor. Size vereceğim tavsiye gereksiz kıskançlıklarla eşinizi bunalttığınızı düşünüyorsanız güzelce oturun konuşun hatta kırdıysanız özür dileyin ( bir erdemliktir) Kısacası kırdıklarınız onarılmayacak şeyler değil. Siz bu şekilde yaklaşırsanız eşinizde yumuşar diye düşünüyorum. Annesine anlatması konusunun şuan üzerine gitmeyin. İyi olduğunuz bir zamanda da bunu konuşursunuz zaten o da anlar sanıyorum hatasını. Hakkınızda hayırlısı olsun. Eşinizle güven probleminiz yoksa da şu kıskançlık huyunuzdan vazgeçinmerhaba arkadaşlar bir yılı geçti evleneli ve ben kıskanç bir insanım. Kıskançlıklarım yüzünden eşimle defalarca tartıştık ve son kıskanclığımda gitti annesine bugune kadar yaptıgım bütün kıskanclıklarımı anlattı. Haklı olarak kıskandıgım zamanlarda oldu haksız yere kıskanclık yapdıgım seylerde oldu. Fakat annesının benım kıskanclıgımı öğrenmıs olması benı cok rahatsız ettı. Eşimle annesıne anlattıklarını gıdıp toparlamasını istedim annesının benım hakkımda kıskanc oğlumu üzüyor dıye dusunmesını bana oyle bakmasından rahatsızlık duydugum ıcın. Esım kabul etmedı. Ve sanırım esım benden sogudu. Artık ıstemıyor gıbı cunkı bır daha kıskanclık yapar kavga edersek benden ayrılacagını cok net bır sekılde soyluyor. Sizce artık benden vazgectıgıne ınandıgım bır ınsanla devam etmek dogru mu ?
Eşimden uzakmı durayım arkadaslar merak edıyorum arayıp soruyorum bu bıle sorun oluyor calısmıyorumda sıkılıyorum evde belkıde buyuzden bu kadar abarttım bılmıyorum.
Gunde bı kac defa ben bı kac defa da esım arar . Goruntulu konusuyoruz ıster ıstemez kadın sesıdır falan duydugum oluyor soruyorum o kadın kım falan sonuc ıtıbarı ıle bıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?