- 31 Mart 2016
- 686
- 146
- 33
- Konu Sahibi sensizlink
-
Sakin oldugunuz bir aninizda tartisma kurallari koyabilirsiniz. Asla ayri uyumak istediğinizi, konuyu çözmeden uyuyamadiginizi anlatabilirsiniz.
Bende sinirlenince uzulunce hemen uyuyanlardanim müstakbel esimde asla gözüne uyku girmez. Ben uyudugumda kendisini değersiz hissettiginiz ifade ettigi günden beri daha dikkat ediyorum. Konusmadan olmaz.
Saydiginiz laflardan dolayi adim atmiyosunuz.o anda sakin kalmak lazim zor olsada.oda sende isittiginiz laflardan dolayi geri donus yapilamiyor.
2.5 ayda neyin kavgasını yapıyorsunuz anlamıyorum. Cicim ayları daha.
Ayrı odalara gitmek mantıklı. Sakinleştikten sonra oturup konuşmalısınız ama.
Ufak tefek tartışmalar olabiliyor..
Ayrı odalara gidiliyor ama bir daha konuşmak için o da çıkmıyor ben de o gün.. Sadece ben yatak odasına gittiğim Zaman o da geliyor arkamdan..
Ama konuşmuyoruz..
daha 2.5 aylık evlisiniz. zamanla olgunlaşacak sorunlarının çözmeye başlayacaksınız. ama öncelikle iletişim kurmaya çalışın mutlaka iletişim. baştan bunu yapmazsanız zamanla her tartışmada evde 2 yabancı gibi olursunuzKızlar eşimle evleneli 2.5 ay oldu.. Genel itibari ile eşim uyumlu, uysal biri.. Bana olan sevgisini hissettirir, ev içinde devamlı benle ilgilenir, bana ev işlerinde yardımcı olan biri..
Ama şöyle bir sorun varki eşinle tartıştığımız Zaman birbirimize lafı sayıp sayıp o başka odaya gidiyor, ben başka odaya.. Bir daha bir araya gelip konuşmuyoruz, o genelde uyuyor oluyo..
Bende çıldırıyorum bu duruma ben canım sıkkınken asla uyuyamam.. Sonra uykum gelince gidip yatıyorum yerime o da gelip yatıyor yanıma ..
Ama tartıştığımızda birbirimizle asla iletişim halinde olmuyoruz..
Konuşmak için ikimizde adım atmıyoruz..
Bunu Nasıl çözebiliriz??
Peki sonra nasıl barışıyorsunuz
yani geldi yattı hop barıştık mı
bak 10 yılı aşkın süredir evliyim
yani öyle tamam sen haklıydın özür dilerimli sorun çözen kavgamız çok da fazla değildir zira kimse zaten haksız olduğu konuda çok diretmez susar
ama bir aşamada da adım atılıp barışmak lazım kim nasıl adım atıyor
Adım atan hep o oluyor, bir şeyi bahane edip konuşmaya çalışır ya da akşam işten dönüşte marketten benim sevdiğim şeyleri alıp gelir, bu şekilde yani
Gurur yapmaya ne gerek var. Bir çay koyup gidin yanına.Kızlar eşimle evleneli 2.5 ay oldu.. Genel itibari ile eşim uyumlu, uysal biri.. Bana olan sevgisini hissettirir, ev içinde devamlı benle ilgilenir, bana ev işlerinde yardımcı olan biri..
Ama şöyle bir sorun varki eşinle tartıştığımız Zaman birbirimize lafı sayıp sayıp o başka odaya gidiyor, ben başka odaya.. Bir daha bir araya gelip konuşmuyoruz, o genelde uyuyor oluyo..
Bende çıldırıyorum bu duruma ben canım sıkkınken asla uyuyamam.. Sonra uykum gelince gidip yatıyorum yerime o da gelip yatıyor yanıma ..
Ama tartıştığımızda birbirimizle asla iletişim halinde olmuyoruz..
Konuşmak için ikimizde adım atmıyoruz..
Bunu Nasıl çözebiliriz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?