Eşimle tartışmamız.

Kimin ne dediğinin önemi var mı, önemli olan sizin ve eşinizin ne dedigi, ben zaten hasta olan çocugu dışarı çıkarıp hastanede falan beklemezdim. Haftaya gidersiniz olur biter çok büyütülecek bir konu görmedim açıkçası.
Kayınvalidenin olası söyleyeceği sözler için de bu kadar sıkmayın canınızı.

Evet bide hasta olursa eşimin çenesi zaten 10 yıl durmaz.. Bide ciddi salgın var diyince korktum. Galiba fazla ısrarcı olmayacağım bu seferde. Ay geçen seferde aynı böyle hafif hastalandı götüremedim. Kendimde gitmedim sırf annemler getirmediniz getirmediniz torunumu diyecek diye..

Bir dahakine iyi olur inşallah. Torun görmek istiyor insanlar haklı olur. Her defasında sadece sizin gidip torunu goturmemeniz bir garip olur, üzülürler. Ama şu an durum müsait değil maalesef.

Bir dahakine iyi olur inşallah. Torun görmek istiyor insanlar haklı olur. Her defasında sadece sizin gidip torunu goturmemeniz bir garip olur, üzülürler. Ama şu an durum müsait değil maalesef.
Haklısınız cok tesekkür ederim en iyisi bidahakine götürmek:)

Tsk ederim yorumunuz için. Evet geri tepiyor. Bide kendi ailem sıkıştırıyor anneme dedim ki getiremiycez kızım hasta biz tek gelicez ama üsteliyor dayanamyorum bende :KK43:

Valla cok doğru. Bide hastalanirsa kızım 10 yıl dillerinden kurtulamam ki kv kendi kızına bile 6 yaşındaki torunu hasta olunca geze geze hasta ettin diye yapmadığını bırakmadı. Ha başederim bende lafımı söylerim ama bide bütün yük bana kalıcak dediginiz gibi kaldı ki eşimin inadı karnm burnumdayken eminim cocugu hastanede bile başıma bırakır bi işe yaramaz kendisi. ::KK43: eve ocak felan alıcaz ve bebek için bikac bişey eşim onlarida rahatca alırsın bidahakne cocukla oturmaya gideriz diyor simdide. Bidakine ne bahane bulcak acaba merak ediyorum..
Baska yerlere de bakacaksaniz cidden zor kucuk cocukla. Aglar durmaz bilmem ne.. sinir krizi gecirmeye gerek yok. Esiniz de cunku psikolojik baski yapcak.. Baska zaman goturun cidden. Hem bi de hastaneye de goturcekmissiniz. Salgin hastalik falan vardir kapar. Yazik..

Back
X