Eşimle tartıştık, aklınıza ihtiyacım var.

Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazım :KK43: üstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Çocuk yapmayın o zaman.

Tam net aktaramadım ağlayarak yazıyorum.. ilk başta lütfen içme bugün yumurtlama günüm dedim ve sabah tabi ki içmem, bizim için önemli bir süreç dedi. Ben akşam gitmeden önce tekrar sordum o da tekrardan sorduğum için " bira içerim " dedi. Mesaj atmış kendisi o kadar bilinçsiz değilim sadece üzerime çok gelince öyle ağzımdan çıktı dedi :KK43: lütfen direkt bir olayla yargılamayın ben eksik anlattım
Haaa tamam o zaman yaa.

Bu kadar üstüne düşer bu kadar kafaya takarsanız olacağı varsa bile olmaz.Ömrünüzde bir kere yumurtlama gününüz olmayacak biraz akışına bırakın.Ne olursa olsun eşinizle düğüne gitmeliydiniz orada onu yalnız bıraktınız ki düğünler bir kere oluyor.

Bu konular kimseyle paylaşılmıyor o yüzden içimi buraya dökmek istiyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var..
Eşimin en yakın arkadaşının düğünü vardı bugün ve akşam için düğüne katılacaktık. Gebelik düşünüyorum o yüzden ovülasyon testi yapıyorum ve bugün yumurtlama günümdeyim. Eşime dedim ki arkadaşların şimdi içmek ister lütfen sen içme yumurtlama günümdeyim sperm kalitesini vs etkiler dedim. O da bana " bir tane bira içerim bir şey olmaz dedi" o an başımdan kaynar sular döküldü. Bu kadar bilinçsiz birisi değildi.. Ben bu kadar dikkat ve özen gösterirken onun bilinçli olmaması canımı çok sıktı. Tartışmaya başladık ve düğüne kendin gidersin hiçbir yere gelmiyorum dedim. Birlikte gideceğiz hazırlan bekliyorum dedi. Geçtim içeri oturdum ve gelmeyeceğimi söyledim. Baktım gitmiyor bekliyor, sırf yalnız gitmesin diye bak güzelce konuşup öyle gidelim dedim ama oralı olmadı üstelik bana karışamazsına getirdi olayı. Ben de inat ettim ve gitmedim. Kendisi tek başına gitti. Şimdi aramız çok kötü ve kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Yorumlarınıza ihtiyacım var napmam lazım :KK43: üstelik yumurtlama günüm ve yaşadığımız olaya bak..
Ohooo en yakin arkadasinin da dugunun de icersin yaaa, omrunde 1 kez olan bir sey ama bebek gelecek aya da olur sonraki aya da olur. Adami onun icin bu kadar onemli bir gunde yalniz biraktiginiz icin de sizi uzun bir sure affetmeyecek maalesef

Sizin için hassas bir durum olduğu için fazla hassas davranmissiniz, ama eşiniz de sabah içmem diyip, akşam içerim diyince kandırmış gibi olmuş biraz. Eşinizi, ilişkinizi en iyi siz tanırsınız, fazla uzattığınız için gönlünü alabilirsiniz. Bu konulara daha dikkat edersiniz artık, tecrübe olmuştur size de. Doğru zamanda, sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur inşallah.

Ay ben asssla yalnız göndermezdim. Hem de en yakın arkadaşının düğünü. Bence bu tarz planlanan ve beklenen gebeliklerde stres faktörü çok oluyor. Tek amaç buymuş gibi hissetmek ve hissettirmek hayat akışınızı bozar. O da buna sinirlenmekte haklı. Keşke uzatmasaydınız.

Alkol alinca noluyor anlamadim, sizin kuruntunuz mu bu?
Hic alkol alip cocuk yapmayin diye bir şey duymamistim hayatimda. 😬
Bu arada ben adama hak verdim ve adamin yerinde olsam cocuk mocuk yapmazdim ama yine de yapar kesin. 😄

Bugün içme içeceğim gitmeyeceğim gideceksin kavgası verene kadar işi hallederdiniz valla.

Sizin için hassas bir durum olduğu için fazla hassas davranmissiniz, ama eşiniz de sabah içmem diyip, akşam içerim diyince kandırmış gibi olmuş biraz. Eşinizi, ilişkinizi en iyi siz tanırsınız, fazla uzattığınız için gönlünü alabilirsiniz. Bu konulara daha dikkat edersiniz artık, tecrübe olmuştur size de. Doğru zamanda, sağlıklı ve hayırlı bir evladınız olur inşallah.
Çok teşekkür ederim evet oldu malesef.. İnşallah diyelim 🌸🙏

Tam net aktaramadım ağlayarak yazıyorum.. ilk başta lütfen içme bugün yumurtlama günüm dedim ve sabah tabi ki içmem, bizim için önemli bir süreç dedi. Ben akşam gitmeden önce tekrar sordum o da tekrardan sorduğum için " bira içerim " dedi. Mesaj atmış kendisi o kadar bilinçsiz değilim sadece üzerime çok gelince öyle ağzımdan çıktı dedi :KK43: lütfen direkt bir olayla yargılamayın ben eksik anlattım
ablam gerçekten bir tane bira içmesi etkilemez ya, siz bu kadar abartmayın bu süreci. içmese de olmayacağı varsa olmaz yani. şimdi başka sebepten olmazsa, stresten vs tutmazsa adamı gidip bi tane bira içti diye suçlamayın.

Bu çocuk işleriyle çok fazla uğraşmış bi insan olarak söylüyorum; öncelikle herşey kısmet arkadaşım, İnşallah hayırlı sağlıklı bi bebeğiniz olur :dua: Bugün alınan bir alkolun de sperm kalitesine bir etkisi olmayacağını bimeniz lazım (sürekli ve aşırı alkol tüketimi yoksa). Eşinizin en yakın arkadaşı evleniyormuş bu hayatta her gün olan bişey değil keşke bıraksaydınız da gönlünce eğlenseydi siz de yanında olsaydınız. Bir de küçük bi hatırlatma daha yapayım; her ovulasyonda eşinize bunu söylemeyin, görev gibi hissedebiliyor erkekler böyle durumlarda ve inanın stres bahsettiğiniz sperm kalitesini alkolden daha fazla etkileyen bişey ;)

çocuk için bu kadar streslere girme gerek yok.ben 8 yıldır deniyorum ölümler,düşükler yaşadım .gecen sene ovulasyon testiyle hamile kalmıştım eşimde alkol almıştı.ama oldu işte kaybetsemde oldu.geçen ayda aşılama yaptık eşim alkol almadı ama tutmadı.yani olacağı varsa oluyor kasma çok tecrübeli biri olarak söylüyorum.

Bu çocuk işleriyle çok fazla uğraşmış bi insan olarak söylüyorum; öncelikle herşey kısmet arkadaşım, İnşallah hayırlı sağlıklı bi bebeğiniz olur :dua: Bugün alınan bir alkolun de sperm kalitesine bir etkisi olmayacağını bimeniz lazım (sürekli ve aşırı alkol tüketimi yoksa). Eşinizin en yakın arkadaşı evleniyormuş bu hayatta her gün olan bişey değil keşke bıraksaydınız da gönlünce eğlenseydi siz de yanında olsaydınız. Bir de küçük bi hatırlatma daha yapayım; her ovulasyonda eşinize bunu söylemeyin, görev gibi hissedebiliyor erkekler böyle durumlarda ve inanın stres bahsettiğiniz sperm kalitesini alkolden daha fazla etkileyen bişey :KK66:
Ah inşallah 🙏 Sürekli alkol tüketmiyor sadece böyle düğün, tatilde vs oluyor. Evet haklısınız ben test yaptığımı söylüyorum ve o da merak edip çizgilere bakmak istiyor zaten🥺😂 ama daha söylemem gerçekten stresli olunuyor. Ovulasyonda çift çizgi görünce değerlendirmiştik ve ertesi günü bu olaylar oldu zaten. Çatlamayı falan değerlendiremedik. Tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum ama artık hevesimde kalmadı . Aşırı stresli oluyorum ve çocuk kafasıyla ilişki yaşar oldum. Akışta yaşayacağım artık.

ablam gerçekten bir tane bira içmesi etkilemez ya, siz bu kadar abartmayın bu süreci. içmese de olmayacağı varsa olmaz yani. şimdi başka sebepten olmazsa, stresten vs tutmazsa adamı gidip bi tane bira içti diye suçlamayın.
Yok suçlamam zaten geçti gitti. Yumurtlama dönemi de bitti 😊

Belli ki evli bile değilsiniz, ovülasyon testinin önemini bilmediğiniz de aşikar. Ama merak ettim saçınız yok mu? Banyoya gir çık saçını kurut şimdiki topla ya da topuz yap tertemiz git. Alkol için kavga etmemiş olursun düğünü kaçırmamış olursun. Ama herkes anlamaz mesela konu sahibi şakkkk diye anladı size bin defadır anlatıyorum yoruldum yahu
Ya hayatım beni bir sal sen Allah aşkına😂 Şimdi sen sırf şu saç muhabbetini kapat diye sana kendimi mi ıspatlayayım.. Tamam güldük eğlendik ama hala açıklama yapıyorsun üstelik kurutma ile detaya girerek 🙄😂😂
Sen hala anlamadın mı benim aslında ne demek istediğimi... 😃😃
Konu kapandı kapandı sakin ol..

Back
X