Eşimle tartıştık bana bir akıl verin lütfen

snowflakeee___

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-24
Puanlar
18
Eşimin ailesi uzakta ve ilk torunlarını doğurdum. Her akşam görüntülü arayıp gösteriyoruz ama kayınbabama yetmiyor günde 3-4 defa aramamızı istiyor ben de desteksiz şekilde büyütüyorum herkesten uzaktayız gündüz eşim işte oluyor ben de bebekten dolayı bazen kahvaltıyı bile saat 2'de anca yapabiliyorum. Bunu on defalarca söyledim yani günde 3-4 defa arayamayacağımı ama asla laftan anlamıyor 2 aydır istisnasız her gün aynı lafı duyuyorum torunumuzu bize göstermiyorsun diyor eşime söyledim ara 2 dk göster eline mi yapışacak dedi kavga ettik babasını savundu tek torunu seviyor günde 3-4 defa görmek istiyor arayıp 2 dk göstersen ne olur dedi. Ben de sinirlendim kalk eşyalarını topla defol git evden yoksa ben giderim dedim kalktı yatak odasına gitmiş orada uzanıyor sizce ne yapsam? Ben gideyim desem de gidecek yerim de yok akşam akşam of güzel evliliğimizi bozdu o kayınbaba olacak adam

Hiç kimse için kendi annen bile olsa eşinle arana sokma huzurunu bozma. Gün içinde yoğun oluyorum babacım aramaya çalışırım haklısın da senin bu yaramaz torunun fırsat vermiyor gibi gibi tatlı konuş eşinin yanında. Sonra 1 2 gün ara gün içinde 2 3 kez. Sonra aramayı kes. Tekrar eşinin yanında laf edecektir mutlaka. Ee eşin de o zaman der ki baba kız kaç gündür arıyor demek ki bugün yoğundu aramayamadı. Bırak onların lafı eşine batsın. Sen kendi kendini sıkıntıya sokuyorsun. Eşlere aileleri net kötülemek olmuyor anlamıyorlar. Büyükler çok politik davranır bu durumlarda sende politik ol. Kazanırsın.

Yani tamam haklısın da bu sebepten dolayı evden adam kovmak ya da evi terk etmeyi düşünmek sence de çok büyük bir tepki değil mi? Sakin ol.

Ortada o kadar ciddi bir şey yok. Eşinle düzgünce konuşursun, bir yol bulunur. Gidecek yerim yok diyor bi de ha olsa gideceksin yani .... zgxggxjsnshhs.

Kayınbabanız da sizi kendi gibi boş beleş oturuyor sanıyor galiba. Çocuk bakmaktan bihaberler. Oldu olacak bebek kamerasına erişsinler de izlesinler sizi gün boyu. Ayrıca bu adam için eşinizle kavga etmenize evden kovmanıza gerek var mıydı? Fazla tepki vermişsiniz sakin olun lütfen.

Bu olay insanı gerçekten çok yoruyor ya. Ben bebeyi ekrandan ne kadar uzak tutarsam gün içinde o kadar telefonum susmuyor. Annemle kardeşim uzakta onlar 2-3 kez arar. Halalar günde 2-3 kez arar. Ki halalarla aynı sokakta oturuyoruz. Bazen söyleniyorum özel hayat bırakmadınız bende diye .. çok zor allah yardımcınız olsun gerçekten

Valla benimkine annemle kardeşimin erişimi var. Eşim işe giderken kamerayı açar, eşim işten geldiği an kamerayı kapatırız yoksa 7/24 telefonum çalıyo

Aynısı yaşandı. Hatta biz yakın oturduğumuz için hergün görmek istiyordu. Ben de desteksiz büyütüyordum ve gün içinde gerçekten çok yorgun oluyordum bir de hergün onu ağırlayacak gücüm kalmıyordu. Bu da ister istemez suratıma yansıyordu. Birgün kavga kıyamet kopardı evde. Defolup gitti 1 hafta sonra geri geldi tıpış tıpış. İlk torun tamam evet ama bazı büyüklerin şımarıklıkları çocuklarla kıyaslanmaz gerçekten. Ama bunlar için evliliğini huzurunu düzenini bozmaya değmez. O ısrar ettikçe sen de aynı şeyi söyle fırsatım olmuyor de, telefona hiç bakamıyorum gün içinde de. O uyuyunca ben de uyuyakalıyorum yorgunluktan de. Akşam eşin gelince o arasın gerekirse. Bir de zaten el kadar çocuğu görüntülü arayıp günde 3-4 kere telefona maruz bırakmak da faydalı bişey değil sırf büyükler kendini tatmin edecek diye

Valla benimkine annemle kardeşimin erişimi var. Eşim işe giderken kamerayı açar, eşim işten geldiği an kamerayı kapatırız yoksa 7/24 telefonum çalıyo
Bu kadarı da tacize girer ama artık. Ya kapatmayı unutursanız

Yok unutmuyoruz o konuda dikkatliyiz, zaten çok net uyardım onları akşam sizi kamerada yakalarsam fişini çekerim diye
Ne kadar annem de olsa izin veremezdim sanırım böyle bir şeye. Sürekli görüntülü görüşmek de o kadar vakit alan bir şey ki artık çocuğa veriyorum anneannesiyle odasında evcilik oynuyorlar

Ne saçma bişey nefret ederim biriyle telefonda görüşmekten hele ki görüntülü konuşmaktan.bana çok saçma geliyor insan günde 2_3 kez arayıp görse ne geçecek eline.ben olsam o yolu hiç vermezdim baştan alistirmissiniz.cok istiyorlarsa akşamı beklesinler eşinizden konuşsunlar.esimin ailesi de her akşam arar ki biz yakınız.

yapsın kendisine baksın bi tane. bu ne ya. faydası yok zararı var

Es tarafı bunu yapsa kıyamet kopardı.cok ilginç bişey insan niye böyle bişeye izin verir ki.
Çünkü annem kocamı değil beni izliyor, çalışan ben evde kalan eşim olsaydı eşimin ailesi de gayet onu izleyebilirdi. Benim donla gezişimi annem görse ne görmese ne ama niye görümcem görsün kardeşim böyle bi mantık mı var? Eşimde rahatsız değil bende rahatsız değilim. Hatta aksine duş almam vs gerekiyorsa kamera önüne yatırıyorum kızımı, annem yâda kardeşim hangisi müsaitse kameradan oyalıyorlar. Biz memnunuz halimizden

Ne kadar annem de olsa izin veremezdim sanırım böyle bir şeye. Sürekli görüntülü görüşmek de o kadar vakit alan bir şey ki artık çocuğa veriyorum anneannesiyle odasında evcilik oynuyorlar
Annemde kardeşimde çalışan insanlar zaten, öyle saatlerce de izleme fırsatları da olmuyo açıkçası. Gün içinde beni aradıklarında ben müsait değilim telefonla işim var vs dersem gidip kameraya bakın derim öyle girer izlerler. Ki kamera beşiğin içinde zaten gün içinde odayı vs görmüyolar kızımda gündüz bazen beşikte oynuyo o ara denk getirebiliyorlarsa izlerler napsınlar 2-3 ayda bi görebiliyolar çocuğuda

Yok bana yine mantıklı gelmedi. Ne annem izlesin ne de kayınvalidem. Bana ters şahsi fikrim

Konu sahibinin konusunu böldüğüm ve farklı bir soru sorduğum için özür dilerim. Merak ettiğim şey şu var çocuklar +3 ay sonrasında ekranı baya anlıyorlar ve takip ediyorlar uzaktaki büyükler ile görüntülü konuşurken gösterirken kucağınızda vs her gün olunca bu da ekran maruziyeti oluyor mu? Yani zararı var mıdır çünkü arayan bir dakikada hop gördüm kapatayım demiyordur en az beş on dakika görüşüyorsunuzdur. Olumsuz etkisi olur mu çocuğa bunun?
Bizim de aile büyüklerimiz uzakta illaki görmek isteyeceklerdir ama bu konudan cekincem var doğduğunda ne yapacağımı bilmiyorum.

bu meseleden adami evdem kovuyorsun ama gidecek yerin bile yok. isin yok, gücün yok.. gercekten evden gitse barismaya calismaktan baska yapabilecegin birsey yok...
ama güzel evliligini bozan kayinbaba.
peki

`