- Emoji Skoru
- 16.502
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi snowflakeee___
-
Bir de bayil istersen ferihaEşimin ailesi uzakta ve ilk torunlarını doğurdum. Her akşam görüntülü arayıp gösteriyoruz ama kayınbabama yetmiyor günde 3-4 defa aramamızı istiyor ben de desteksiz şekilde büyütüyorum herkesten uzaktayız gündüz eşim işte oluyor ben de bebekten dolayı bazen kahvaltıyı bile saat 2'de anca yapabiliyorum. Bunu on defalarca söyledim yani günde 3-4 defa arayamayacağımı ama asla laftan anlamıyor 2 aydır istisnasız her gün aynı lafı duyuyorum torunumuzu bize göstermiyorsun diyor eşime söyledim ara 2 dk göster eline mi yapışacak dedi kavga ettik babasını savundu tek torunu seviyor günde 3-4 defa görmek istiyor arayıp 2 dk göstersen ne olur dedi. Ben de sinirlendim kalk eşyalarını topla defol git evden yoksa ben giderim dedim kalktı yatak odasına gitmiş orada uzanıyor sizce ne yapsam? Ben gideyim desem de gidecek yerim de yok akşam akşam of güzel evliliğimizi bozdu o kayınbaba olacak adam
Abartmışsın kavga ederek eşinin evden kovacak.Bide bazı kadınları anlamıyorum madem gidecek yerin yok neden yalan dahi olsa giderim diyorsun eşin bir susar iki susar üçüncüde kapının önüne koyar o zaman gerçekten gitmek zorunda kalırsınEşimin ailesi uzakta ve ilk torunlarını doğurdum. Her akşam görüntülü arayıp gösteriyoruz ama kayınbabama yetmiyor günde 3-4 defa aramamızı istiyor ben de desteksiz şekilde büyütüyorum herkesten uzaktayız gündüz eşim işte oluyor ben de bebekten dolayı bazen kahvaltıyı bile saat 2'de anca yapabiliyorum. Bunu on defalarca söyledim yani günde 3-4 defa arayamayacağımı ama asla laftan anlamıyor 2 aydır istisnasız her gün aynı lafı duyuyorum torunumuzu bize göstermiyorsun diyor eşime söyledim ara 2 dk göster eline mi yapışacak dedi kavga ettik babasını savundu tek torunu seviyor günde 3-4 defa görmek istiyor arayıp 2 dk göstersen ne olur dedi. Ben de sinirlendim kalk eşyalarını topla defol git evden yoksa ben giderim dedim kalktı yatak odasına gitmiş orada uzanıyor sizce ne yapsam? Ben gideyim desem de gidecek yerim de yok akşam akşam of güzel evliliğimizi bozdu o kayınbaba olacak adam
Ay çok iyi demişsin yaEşimin ailesi uzakta ve ilk torunlarını doğurdum. Her akşam görüntülü arayıp gösteriyoruz ama kayınbabama yetmiyor günde 3-4 defa aramamızı istiyor ben de desteksiz şekilde büyütüyorum herkesten uzaktayız gündüz eşim işte oluyor ben de bebekten dolayı bazen kahvaltıyı bile saat 2'de anca yapabiliyorum. Bunu on defalarca söyledim yani günde 3-4 defa arayamayacağımı ama asla laftan anlamıyor 2 aydır istisnasız her gün aynı lafı duyuyorum torunumuzu bize göstermiyorsun diyor eşime söyledim ara 2 dk göster eline mi yapışacak dedi kavga ettik babasını savundu tek torunu seviyor günde 3-4 defa görmek istiyor arayıp 2 dk göstersen ne olur dedi. Ben de sinirlendim kalk eşyalarını topla defol git evden yoksa ben giderim dedim kalktı yatak odasına gitmiş orada uzanıyor sizce ne yapsam? Ben gideyim desem de gidecek yerim de yok akşam akşam of güzel evliliğimizi bozdu o kayınbaba olacak adam
kayınbabanız çok tuhafmış gerçekten, insan bi halden anlar.Eşimin ailesi uzakta ve ilk torunlarını doğurdum. Her akşam görüntülü arayıp gösteriyoruz ama kayınbabama yetmiyor günde 3-4 defa aramamızı istiyor ben de desteksiz şekilde büyütüyorum herkesten uzaktayız gündüz eşim işte oluyor ben de bebekten dolayı bazen kahvaltıyı bile saat 2'de anca yapabiliyorum. Bunu on defalarca söyledim yani günde 3-4 defa arayamayacağımı ama asla laftan anlamıyor 2 aydır istisnasız her gün aynı lafı duyuyorum torunumuzu bize göstermiyorsun diyor eşime söyledim ara 2 dk göster eline mi yapışacak dedi kavga ettik babasını savundu tek torunu seviyor günde 3-4 defa görmek istiyor arayıp 2 dk göstersen ne olur dedi. Ben de sinirlendim kalk eşyalarını topla defol git evden yoksa ben giderim dedim kalktı yatak odasına gitmiş orada uzanıyor sizce ne yapsam? Ben gideyim desem de gidecek yerim de yok akşam akşam of güzel evliliğimizi bozdu o kayınbaba olacak adam
Arayamıycam sizi gün de on kere ben gidiyorumYani tamam haklısın da bu sebepten dolayı evden adam kovmak ya da evi terk etmeyi düşünmek sence de çok büyük bir tepki değil mi? Sakin ol.
Ortada o kadar ciddi bir şey yok. Eşinle düzgünce konuşursun, bir yol bulunur. Gidecek yerim yok diyor bi deha olsa gideceksin yani .... zgxggxjsnshhs.