Eşimle tartıştık işin içinden çıkamıyorum

Eşiniz o kişiye dikkat et diye defalarca uyarmış sizde sanki bunu yasak gibi görüp inadına yapmışsınız. Yahu adam size seni seviyorum nasıl diyebiliyor diyeceğim ama o yüzü sizden bulmuş çünkü siz terslemek yerine seviliyorsun yazmışsınız bir de cevap olarak. Eşiniz sizi affeder mi bilemiyorum ama kendimi eşinizin yerine koydum bir an hiç sanmıyorum.

Söylenecek hiç bı söz yok hiç biseyi haketmiyorsunuz A Azadeatacan

Yavrumuz var yazmışsınız bir de
Hadi canım yeni mi aklınıza geldi
Ne sandınız bu devran böyle sürer gider benim mal uyanana kadar hevesimi alırım mi sandınız
Egomu tatmin ederm başkası tarafından beğenilmek ve seni seviyorum denmesi bana kendimi iyi hissettirir mi dediniz
Lan zaten arkadaşça dahi yazisamazsiniz!!!!!! Ben kabul etmiyorum ya zi sa maz siniz.ustune birde seviyorum seviliyorsunlar

Bana bekarken seni seviyorum yazan arkadaşlarıma yada flört etmeye çalışanlara eyvallah gardaş demisimdir hep.
Çünkü dusunmuyorsan istemiyorsan seviliyorsun! Diye cevap verilmez
Üstelik ben BEKARKEN bu tepkiyi vermisim sizinki bok yemek! Sonra da yakalanınca boku yemek

Kibar mi olayım ? Üslup mu duzelteyim hangi üslubu hakediyosuniz da düzgün konuşayım ben sizinle

Düşünemedim ....diyemezsiniz ne demek dusunemediniz

Bosasin bende olsam bosarim
Erkek olsam daha yerlerde sürüye sürüye de sopalarim
yeter ya yok şiddete hayır mayir diyecekler de gelmesin .bazen şiddete evet
Oha. Boşanmak haktır şiddet hak değildir. Kafaya bak. Bomboş

İş arkadaşınız size seni seviyorum diyor bu sizin için gayet normal ve açıklanası bir durum. Eşiniz haklı empati kuruyorum karşımda bu durumu normalmiş gibi lanse eden birine asla güvenmezdim

Söylenecek hiç bı söz yok hiç biseyi haketmiyorsunuz A Azadeatacan

Yavrumuz var yazmışsınız bir de
Hadi canım yeni mi aklınıza geldi
Ne sandınız bu devran böyle sürer gider benim mal uyanana kadar hevesimi alırım mi sandınız
Egomu tatmin ederm başkası tarafından beğenilmek ve seni seviyorum denmesi bana kendimi iyi hissettirir mi dediniz
Lan zaten arkadaşça dahi yazisamazsiniz!!!!!! Ben kabul etmiyorum ya zi sa maz siniz.ustune birde seviyorum seviliyorsunlar

Bana bekarken seni seviyorum yazan arkadaşlarıma yada flört etmeye çalışanlara eyvallah gardaş demisimdir hep.
Çünkü dusunmuyorsan istemiyorsan seviliyorsun! Diye cevap verilmez
Üstelik ben BEKARKEN bu tepkiyi vermisim sizinki bok yemek! Sonra da yakalanınca boku yemek

Kibar mi olayım ? Üslup mu duzelteyim hangi üslubu hakediyosuniz da düzgün konuşayım ben sizinle

Düşünemedim ....diyemezsiniz ne demek dusunemediniz

Bosasin bende olsam bosarim
Erkek olsam daha yerlerde sürüye sürüye de sopalarim
yeter ya yok şiddete hayır mayir diyecekler de gelmesin .bazen şiddete evet

Allahım asalet akıyor cidden.
Oğlum 2 yaşında, duygu aktarımı ve duygu tanımlaması yapıyoruz. Tavsiye ederim. Mesela daha önce çok sinirlenince vurma atma huyu vardı şimdi sinirini göstermenin ve dahası BUNUNLA BAŞEDEBİLMENİN yollarını öğrenmeye başladı.
Bilemiyorum 2 yaşında bir bebede ilerleme varsa sizde de olur herhalde.

Boyle şeyler ilişkilerde ve evliliklerde bişeyleri kırar ve tamir olmaz...
Eşiniz aynı şeyi yapsaydı sizin içinizde de bişeyler tuzla buz olurdu, bir başka kadına seviliyorsun dediğini mesajlaştığını düşünsene...
Bence artık bu evlilik bozulmuş...erkek kafasıyla düşünüyorum bu saatten sonra aldatsa hakediyor diyecek

Kimse sordu mu merak ettim... hadi yedin bir halt, sadece yılışık bir konuşmaydı seviyorum, seviliyorsun muhabbeti diyelim...

Mesajları tutmak neyin kafası? Evde o adamdan uzak dur diyen kocaya rağmen.

Bayaa fake bi konu gibi.

Allahım asalet akıyor cidden.
Oğlum 2 yaşında, duygu aktarımı ve duygu tanımlaması yapıyoruz. Tavsiye ederim. Mesela daha önce çok sinirlenince vurma atma huyu vardı şimdi sinirini göstermenin ve dahası BUNUNLA BAŞEDEBİLMENİN yollarını öğrenmeye başladı.
Bilemiyorum 2 yaşında bir bebede ilerleme varsa sizde de olur herhalde.
Merhaba, ozel mesaj atamadim. Nasil yapiyorsunuz duygu aktarimini? Ben de bebegimle yapmak isterim yardimci olursaniz 🤗

Merhaba,
Eşimle yaklaşık 20 gün önce tartıştık ve eşim sürekli şüphe duyar hale geldi kısaca özet geçeyim eşim beni iş yerindeki bir erkek için uyardı dikkat et diye yıllarca ama işim icabı görüşmemiz gerektiğini belirttim o da dikkatli ol dedi ( uyardığı kişi dul ) 20 gün öncw telefonumu istedi ve konuşmalarımızı okuyama başladı seni seviyorum demiş bende seviliyorsun demişim ama hep böyle konuşur canımlı cicimli eşimde haliyle deliye döndü sizce ne yapmam gerek işin içinden çıkamıyorum nasıl eşimin şüphelerini giderebilirim :KK43: yuvamız dagılmak üzere

Burada kocasıyla ilgili böyle konu açan biri olsa herkes boşan yazardı.. Seni seviyorum diyor sizde bende seni seviyorum diyorsunuz üstelik Eşiniz uyarmış sizi.. Hiç masum değil hiç hemde.

Bak ben masumca dusunuyordum kafasınj kanıtlamak için mı buraya konu actınız. Bunu bırının yemesı ıcın saf oglu saf olması lazım.olmadı bence baska yol bulun

Back
X