Eşinizin canı kavga istemiş ve etmiď. Kimsenin sizin halkımızda fesat vs dediği yok önce o konuda rahat olun derim. Eğer olsaydı söylerdi diye düşünüyorum kendisini haklı çıkarmaya çalışmış. Ağlamayın güçlı görünün ve o hiç yokmuş gibi davranınÜç dört gündür hastayım üsütmüsüm atesler icersindeyim.rapor aldim isede gitmiyorum. Kayinvalidem ve gorumcemlerle yakin oturuyoruz onlar böyle seylerde aranip aranilmadiklarini takip ederler ama kendileri beni aramadilar. Bende bugün esime kırıldığımı söyledim oda hiç bişey söylemedi.sonra gorumcemle telde konuşurken o bana slm yolladı bende camasor katliodum yollamak icimden gelmedi aramiosun bari telde bi sor nasilim die. Esimde konuyu aldi yürüdü ben hemen tavır mi koymak zorundaymisim filan derken konu yine annemlere geldi ordan burdan basladik tartismaya. Oda bana art niyetli planci fesat felen olduğumu söyledi hatta baskalarida benim için böyle soyluomus kim onlar diorum söyleyemem dio. Benimde tepem attı biz aileler için kavga ederken meğer kendimiz sorunmusuz benimle ilgili madem böyle dusunuosun konuşma o zaman benle dedim.basladim hüngür hüngür aglamaya tutamiorum kendimi.simdi o bi odada ben bi odadayim ama bana bu kadar rahat hakaret edebiliosa konusmuycam onunla yaninda da yatmiycam.. icim yanio resmen engel olamiorum gozumdeki yaşlara
Yaa bende ozellikle söyledim çünkü onlar iclerinde bişey birakmiolar olk firsatta yüz yüze olmadi trlde de olsa soyluolar bende kendimce bekledim ararlarmi die aramayinca eşime soylesim herşey tek taraflı olmuo insan karsisindanda bisiler beklio die. Çünkü esime kalsa onlar çok iyiler ama ben soğuk davraniorumEn iyisi kimseden bir beklentin olmamasi. Keske demeseydin bise. Onlari araman gereken zamanda aramazdin. Laf edincede siz aramamistiniz derdin
Kayinvalidem damadinim arkasindan acaip atar bende sordum kimmis o söyle dedim annen sürekli enistene atip tutuo benim arkamdanda atiodur eminim ki söyle o mu diorum böyle bi garip davranio hayir onlar degiller baskalari dio. Annem senin gakkinda hiç bisi soylemio dio ama kesin annesi ben biliyorum. Ha bide diodu ki senin annen sanki bana hiç mi atip tutmuo arkamdan dio hayir diorum yemin ediorum ama adam sabit fikirli on yargili inanmio. Annem cidden de onun arkasından atmaz aksine eşimi çok sever ama eşim nedense bi onları sevemedi batti resmen bisiler onaEşinizin canı kavga istemiş ve etmiď. Kimsenin sizin halkımızda fesat vs dediği yok önce o konuda rahat olun derim. Eğer olsaydı söylerdi diye düşünüyorum kendisini haklı çıkarmaya çalışmış. Ağlamayın güçlı görünün ve o hiç yokmuş gibi davranın
Eşiniz herkesi kendi ailesi gibi sanıyor galiba. Yemin de etmeyin boşverin. Kendize inandırmak zorunda değilsiniz, o daha kimin arkanızdan konuştuğunu söylemiyor bile. Dediğim gibi bırakın konuşsunlar Rabbim biliyor günahınızı alsınlar, o hiç yokmuş gibi davranın. Kimse susan birini yenemezKayinvalidem damadinim arkasindan acaip atar bende sordum kimmis o söyle dedim annen sürekli enistene atip tutuo benim arkamdanda atiodur eminim ki söyle o mu diorum böyle bi garip davranio hayir onlar degiller baskalari dio. Annem senin gakkinda hiç bisi soylemio dio ama kesin annesi ben biliyorum. Ha bide diodu ki senin annen sanki bana hiç mi atip tutmuo arkamdan dio hayir diorum yemin ediorum ama adam sabit fikirli on yargili inanmio. Annem cidden de onun arkasından atmaz aksine eşimi çok sever ama eşim nedense bi onları sevemedi batti resmen bisiler ona
Hayir yani aklimin almadığı eşimle ilgili kim olumsuz bişey soylese öyle bile olsa laf soyletmem ben zamaninda annesini babasini bile karsima aldim eşime kiziolar die. Biri cikipta bana planci diycek esimde onu dinliycek hak vercek ve sonra zaten senin için de böyle soyluolardi haklilarmis diycek. Ben kadin basimla sana laf soyletmedim de sen erkek halinle bana planci dediler sende dinledin mi yazıklar olsun içim almior aklima geldikceLaflardan etkilenmiş ve böyle bir tartışmada da size kusmuş içindekileri. Bu erkeklerin kendi iradeleriyle kullanabildikleri bir beyinleri olmadığı düşüncem pekişiyor.
Yaa bende ozellikle söyledim çünkü onlar iclerinde bişey birakmiolar olk firsatta yüz yüze olmadi trlde de olsa soyluolar bende kendimce bekledim ararlarmi die aramayinca eşime soylesim herşey tek taraflı olmuo insan karsisindanda bisiler beklio die. Çünkü esime kalsa onlar çok iyiler ama ben soğuk davraniorum
Ne acı değil mi?Hayir yani aklimin almadığı eşimle ilgili kim olumsuz bişey soylese öyle bile olsa laf soyletmem ben zamaninda annesini babasini bile karsima aldim eşime kiziolar die. Biri cikipta bana planci diycek esimde onu dinliycek hak vercek ve sonra zaten senin için de böyle soyluolardi haklilarmis diycek. Ben kadin basimla sana laf soyletmedim de sen erkek halinle bana planci dediler sende dinledin mi yazıklar olsun içim almior aklima geldikce
Konuyu ben aileme getirmiorum ki onun ailemle takintisi var bu sorunu cozemiyorum oda her firsatta lafi döndürüp dolastirip aileme getirio. Ama zaten asil sorun ikimiziz. Adamin resmen benim karakterime güven sorunu varmış. . Diger konudada zaten her türlü ailesine toz kondurmaz gelinim ya hep ben bisiler yapmak sicak davranmak zorundayım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?