eşimle tartıştık ve bana art niyetli planci gibi hakaretler etti :( :(

Erkekler tartisma aninda boyle adilik yapabiliyorlar.
Cunku seni inciticegini biliyorlar.
Haha hahaaa de gec gitsin.

Allah çok büyük canım sen Ona bırak bi zamanlar bizde eşimle hep kayınvalidemler yüzünden tartışırdık hatta onlar yüzünden boşanıyorduk bize yapmadıklarını bırakmadılar eşimde benim aileme gereksiz düşmanlık besliyordu ve sonunda ne oldu biliyormusun akla kara çıktı ortaya tabi bizide mahvettiler ama eşim ailesinin gerçek yüzlerini gördü tavrını koydu benim ailemonse ne kadar iyi olfuklarını anladı hala kayınvalidemlerle görüşüyorum ama mrsafeli inş.eşinde en kısa zamanda hatasını anlar

Sıfır beklenti çok huzur.
Hiç değer miydi şunları yaşamanıza.
Sormazlarsa sormasınlar nolcak.
Boşveeerr.. Senden değerli mi.
Sen kendini üzdüğünle kalırsın.

Hayatta kırılmayan kalp gerek.
İyilik görürsen mutlu ol
Görmezsen boşver.

Sanırım yeni evlisin geçer zamanla..

Evet canım yeni evliyim ama duramiyorum napiyim. Amaann bosver sende diyemiyorum ve her seferinde nasıl oluoyasa oluo ve ben suçlu durumuna düşüyorum

Benim galiba bu konular açılınca biraz susmam lazım ama bende susamiyorum. Konustukca anlio mu peki desen koca bi hayir iice suçlu oldugumla kalıyorum. Tamam artık aileleri bi kenara bırakıp kendimize bakalım diorum çünkü asil sorun karsimda duruomus esim daha önce de bi kac sefer bunları demişti ama ilk zamanlara vurmustum ama bi buçuk yıl olmuş hala benim icin böyle dusunebiliosa o zaman bize yazikalr olsun. Aileler şöyle dursun kendi ailemizin içi saglam değilmiş meğer buda beni kahretti... esim yatakta uyudu bi güzel ben yaninda yatmak istemiyorum oturma odasında yaticam ama biliyorum buda suç olucak ve ben yine onun nazarinda yanlış yapmış olucam.. off ne yapsam olmuo yurutemiorum ben bu isi

Zamanla geçer alışırsın ama şimdiden alışsan senin için daha az yıpratıcı olur tabi.
Kendi annen gibi düşün, aramada annen hastalandığında kırılır mısın.
Hele ki bu annen de değil.
Sen iyiliğini yap iyilik bekleme. Yani sadece Allah için yap. Şu an onlar da sana yabancı gibi davranıyor sen de.ama zamanla alışcaksınız birbirinize. Ama dediğim gibi niyetini temiz tutmaya devam edersen zamanla herşey düzelir inşallah.

Hadi git yat kocanın yanına.
Yatmış uyur tabi
O erkek onun için kavga az önce bitti gitti.
Sen de bitir gidin sarılın yatın.
Yazık o gözlerine.
Busorun filan değil.
Sen onun ailesine laf dedin o da sana çünkü ikimiz de sinirlendiniz ve yanınızdaki 3. Kişi de şeytandı.

Tamam dediğin gibi iyilik yapiyim ve karsilik beklemeyim. Ama eşim bu durumda beni çok kırdı yüzüne bile bakasim yok. Yaninda yatasim yok ve hep ben derdim ne olursa olsun geceyi yatagimizda beraber gecircez die. Üzerime yürüdüğünde bile aynı yatakta yattik ama şimdi hiç içimden gelmio. Hatta bi kac gün konuşmayı bile düşünmüyorum. Iyi de yaklassam kötü de yaklassam bu evlilikte hep ben suçlu durumuna düştüm yoruldum artık

Canım bence sakın başka yerde yatma. Bu kadar basit bir olayda bile yatağınızı ayırmayın. Sonra Allah korusun böyle böyle daha büyük soğukluk girer aranıza.
2 buçuk yıllık evliyim. Ben de kv ve görümcemden pek hoşlanmam. Öğrendiğim bir şey var ki, ne kadar kötü olursa olsun eşinin ailesini kötülemeyeceksin. Sen saldırdıkça eşin haksız bile olsalar onları savunacaktır. Sen söylenmeyi bırakırsan senin söylemek istediklerini eşin zaten kendiliğinden farkedecektir. Boşver bu kadar basit şeyler için esinle kötü olmaya değmez.

Emin ol siz kv ve görümce yüzünden tartışırken onlar her şeyden habersiz mışıl mışıl uyuyordur. Sense bu saatte buradasın.
Boşveeeerr. Git kocana sarılıp uyu.

Ama canim sorun artik kv gorumce olmaktan çıktı. Esime de dedim biz aileleri bi kenara bırakıp kendimize bakalım asil sorun bizdeymis dedim. Bu kadar zaman gecmis hala benimle ilgili böyle dusunuyorsan konusmayalim dedim.ve konusmayalimda bence dusunelim nie boyleyiz. Ve bu durumda da gidip onun yanında yatmak gelmio icimden cok kırıldım yüreğim parça parça

en azındana hastayken üstüne gelmeyebilirdi, görümcene telefon açmıyorsun diye olay çıkarmasınıda garip buldum, sana ettiği hakaretlerde genelde kadınların kullandığı kelimeler, fişteklendiği gayet net, ama kimin tarafından bilmiyorum tabii, keşke 3. şahıslar evli çiftlerin üzerinden ellerini çekse ama tabii ki de çekmeyecekler

Evlilikte en gıcık olduğum konudur. Benim bi tane görümcem de öyle neymiş bu evin gelini ararmış biz aramayız büyük büyüklüğünü bilmezse küçükte küçüklüğünü bilemez maalesef hiçççç aramam kendi bilir. Boşver takma kafana olan size oluyor sadece şu aile içi mevzular ne gıcık birşeymiş kaynana bi yerden görümce bi yerden parazitlik yapar Rabbim büyük konuşturtmasun ve beni onlar gibi kaynanalardan ve görümcelerden etmesin inşaallah.. AMİN AMİN AMİN.

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Yazdıklarının aynılarını yaşadım. Başta aileler yuzunden tartışıyorsun sonra acaba biz mi anlasamiyoruz ki sürekli tartışıyoruz diyorsun. Emin ol sen eşinin ailesini kötülemeyi bırakırsan her şey değişir. İçinden gelmemesini de anlıyorum ama böyle davranarak eşini kendinden uzaklaştırırsın. Hasta olmanın verdiği duygusallıktan da olabilir. Bence uzatma. Eşinle geçirdiğiniz güzel zamanları düşün ve kendini sakinleştir.

Hasta olunca insan alıngan oluyor. Sizde biraz oyle davranmışsınız. Siz onun ailesiyle ilgili konu açarsanız o da sizinkiyle açar; böyle devam edip durur.
Bence aklımızdakini her zaman söylemeyin. Bırakın içinizde kalsın.
Ayrıda uyumayın bence.

Ben sürekli onları kotuleyen biri degilim ki onlar içlerinde bisey tutmaz pat pat soylerler hemen. Bisey oldugunda yakiniz hemen bes dakikalik yer derler ama nasılsın diye sormayinca kirginligimi dile getirdim ilk defa oldu böyle bisey gorumceme slm yollamayinca da esim olayi cevirdi konu hoopp annemlere geldi onlar basta yanlış davranmislar o yüzden böyle sorunlar oluomus ne alaka yaa gereksiz bi takıntısı var aileme beni deli edio. Bakti konu ordan hotmio sonra bana hakaretler başladı. Konusmaya basladigimiz konuyla kavganin sonu dağlar kadar. Ben sürekli onhn ailesini kotuleyen biri değilim aksine o her fırsatta benim aileme camur atio. Bende ondan soguyorum belki onu hiç dusunmuo

Benim takıldığım, başkaları sizinle ilgili o lafları nasıl söyleyebilir eşinize, söyletmemeliydi, lafı ağzına tıkmalı, sahip çıkmalıydı size.
Benim zoruma gidende o ya işte ben onun için ailesine bile karşı cikarken o kime bu laflari soyletio arkamdan baskalariyla dedikodumu mu yapio. Az once yanina yattım kalbim sıkıştı resmen geri kalktim Tutamıyorum kendimi yine başladım aglamaya bu kadar mi degersizim ben

Gece noldu barıştınız mı çok merak ettim.
Gece soyledigin gibi yanina yattim ama nefes almam bile zorlasti resmen çok kötü oldum.yine aglama krizine girdim kalktim artik yataktan banyo yaptim tv izledim kitap okudum iice uykum gelince saat besi gecerken yataga yattim artik.hic belli etmio ama yüzü benim gelicegim tarafa donuktu sabaha kadar da öyle beni bekledi normalde kirk kez döner. Bende ona arkami döndüm yatagin en ucunda ona dokunmadan yattim uyudum.sabah ise giderken normalde operde gider hiç bisey soylemeden cekti gitti. Sonra da aklıma geldi ben tavrimi sadece bana soyledikleri için almiorum nasıl olurda bi başkasıyla benim hakkimda olumsuz konusur bu çok zoruma gittti ama tartisma esnasinda bunu bu şekilde soylememistim ona, sonradan çok koymuştu. Msj attim o gidince bu konudaki düşüncelerimi guzelce ifade ettim ve söylediklerini haketmedigimi de belirttim. Arkasından beyimiz msj atmış tartismayi uzatmak istemiomus hiç bişi yazmadim zaten yazmiycaktim da artık susma kararı aldim. Bi saat önce aramis nasilim die buz gibi konuştum. İçimden gelmio sıcak davranmak.normalde küs duramam ama bu sefer barismak bu kadar basit olmayacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…