6 yil erkek arkadaşımdı 2 yıldırda evliyiz. Cok sevdim cok sevdi. Hala da sevgi var fakat bitmeyen akraba bitmeyen anne baba sorunları bugün beni /bizi patlattı. Eşimin ailesi ve akrabaları sorunlu insanlar. Sürekli bir şeyden laf bulup laf arayıp sorun çıkarıphatta iftira bile atarlar. Zaten 2 yil boyunca bunlarla mücadele ettim. Eşime kanıtlamak için kanıtladmda çok şükür gel gelelim esim esiyor yağıyor gurluyor ama babasının dediğini eninde sonunda yapmış oluyor ve ben artık buna tahammül edemiyorum. Eşimin halası bana çok assalayici davranıyor. Eşim de bu yüzden görüşmüyor onunla. Bugün bayram diyeesimin babası yok arayacaksin yok gideceksin o benim ablam sonuçta vs vs konuştu. Eşim yok dedi bağırdı itiraz etti falan ama sonra inismeye başladı. Bizim taraftan bir sorun olsa esim hemen yok benim tepkim belli yok ben nokta koydummu geri dönmem diyor kendi tarafina bir sure sonra yumuşuyor. Ve ben bunu kaldıramıyorum. Tartıştım ve bana ilkkez sert davrandi kolumdan çekti. Ben bunu kabul edip oturmak istemiyorum. Sözünün eri olmadığı için soğudum resmen hirsim var ofkem var ne yapmalıyım ?