Eşimle tartıştık ve bir karar vermem lazim

Yigitsmom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
14
3
1
28
6 yil erkek arkadaşımdı 2 yıldırda evliyiz. Cok sevdim cok sevdi. Hala da sevgi var fakat bitmeyen akraba bitmeyen anne baba sorunları bugün beni /bizi patlattı. Eşimin ailesi ve akrabaları sorunlu insanlar. Sürekli bir şeyden laf bulup laf arayıp sorun çıkarıphatta iftira bile atarlar. Zaten 2 yil boyunca bunlarla mücadele ettim. Eşime kanıtlamak için kanıtladmda çok şükür gel gelelim esim esiyor yağıyor gurluyor ama babasının dediğini eninde sonunda yapmış oluyor ve ben artık buna tahammül edemiyorum. Eşimin halası bana çok assalayici davranıyor. Eşim de bu yüzden görüşmüyor onunla. Bugün bayram diyeesimin babası yok arayacaksin yok gideceksin o benim ablam sonuçta vs vs konuştu. Eşim yok dedi bağırdı itiraz etti falan ama sonra inismeye başladı. Bizim taraftan bir sorun olsa esim hemen yok benim tepkim belli yok ben nokta koydummu geri dönmem diyor kendi tarafina bir sure sonra yumuşuyor. Ve ben bunu kaldıramıyorum. Tartıştım ve bana ilkkez sert davrandi kolumdan çekti. Ben bunu kabul edip oturmak istemiyorum. Sözünün eri olmadığı için soğudum resmen hirsim var ofkem var ne yapmalıyım ?

Halasinin kizi biriyle evlendi ve sadece 10 gün evli kalıp boşandı. Boşandığı adam benim köyden mis. Ben boşandığı adamı tanımam etmem bilmem. Küçük bir yer değil ki. O yüzden benide sevmiyorlarmis.
Bu mu sorun ? Acaba oğluşlarına başka birini falan mı düşünüyorlardı ?

O ne ya memleketlilerime dikkat etcem bundan sonra bir halt yaparlarsa tedbir alayım

sizi aşşağılayan bi insanın evine sizi zorla götürüp aratmak istemesi tuhaf. tek gitsin çok istiyosa.

net olun sizde kararınızdan dönmeyin incinip kırıldığım yere gitmek zorunda değilim diyin.

sizi aşşağılayan bi insanın evine sizi zorla götürüp aratmak istemesi tuhaf. tek gitsin çok istiyosa.

net olun sizde kararınızdan dönmeyin incinip kırıldığım yere gitmek zorunda değilim diyin.

Esim değil götürmek isteyen babası ona zorlayinca yumuşuyor. Gitmem dedikten sonra götürmez. Bizim bugün ki tartışmamız kararında sabit duramayip yumuşaması kendi tarafına. Bıktım Bıktım durumdan.

Halasinin kizi biriyle evlendi ve sadece 10 gün evli kalıp boşandı. Boşandığı adam benim köyden mis. Ben boşandığı adamı tanımam etmem bilmem. Küçük bir yer değil ki. O yüzden benide sevmiyorlarmis.
sizi sevmiyorlar degil onlar eşinizi sevmiyor saymıyorlar.
inadına mutlu olun inadına eşinize baglanın.
eşiniz kronikleşmiş kötü huylarını temizleyemez onlara şu yaştan sonra nasıl konuşup davranacaklarını ögretemez.
bu insanlar kötü ama siz uymayın duymayın kendinizi ifade etmeye ispatlamaya kalkmayın.
eşiniz sizin yanınızda ama ahhh anne baba

sizi sevmiyorlar degil onlar eşinizi sevmiyor saymıyorlar.
inadına mutlu olun inadına eşinize baglanın.
eşiniz kronikleşmiş kötü huylarını temizleyemez onlara şu yaştan sonra nasıl konuşup davranacaklarını ögretemez.
bu insanlar kötü ama siz uymayın duymayın kendinizi ifade etmeye ispatlamaya kalkmayın.
eşiniz sizin yanınızda ama ahhh anne baba
Ben istiyorum ki hayır desin tepkisini net koysun ve dönmesin kararlarından. aksi hale bugün olduğu gibi bizim ilişkimiz zarar görüyor. Soğudum görmek istemiyorum. Ayrılmayibile dusunuyorum öfkeyle bir ise kalkışmak istemiyorum bilmiyorum :(

Back
X