• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık .

Ay erkeklerin ben kazanıyorum parayı benim param tripleri beni delirtiyo o parayı biriktirebiliyosa rşi sayrsinde biriktiriyo halbuki eş çar çur etse harcasa erkekler biriktirebilip de bişey sahibi olabiliyomu acaba bi düşünseler. İstedikleri şeyi aalcakalrı zaman ben kazandım senin söz hakkım yol bu parada oluyo hemen

Aile apartmanında mı oturuyorsunuz?

Evet degil kabul etmedigimi söyledigimde waatsptan bana b*k emojisi atiyor dalga gecer gibi
Altinlar evde degildir muhtemelen
Evde olsa bu dalga gecer mod karsisinda saklayin bulamasin derdim
Ne sinir bozucu bi adam

Yatırımdan anlayan arkadaşlar yanlış düşüncem varsa yönlendirirse sevinirim.
Kenarda 350 bin altınımız vardı eşim fuzulev diye bir şeye girdi 1 milyon 100 bin alacak bu paraylada araba alacak bizim arabamız var 580 bine satmış bugün. onun planı 500 binide katıp 1.5 milyonluk araba almak ama ben bunu istemiyorum.
Bana kalırsa 1 milyona araba al 500 bini altın alıp köşeye koyalım diyorum ama kabul etmiyor hepsine araba alıcam diyor sanki ben dış kapının mandalı gibi benim fikrimi sormadan güzelliklede anlattım ama anlamıyor ev için yatırım yapalım diyorum çünkü ben oturdugumuz evi sevmiyorum çok kullanışsız bir ev.ev mahkemelik kiracı degiliz ev sahibide degiliz yatırım için az da olsa köşeye altın atmakmı bütün parayı arabaya yatırmakmı mantıklı olur?
1 milyona güzel bir araba alabilirsiniz.500 ü de altına yatırın.

Yani 500.000 çok da lafı edilecek bir meblağ değil günümüzde. Maalesef hiçbir şey yapılmayacak bir para. Araba değeri düşen bir şey de değil şu an. Daha fazla birikiminiz yoksa ben sorun edilecek bir şey görmedim
500bin ile mi hiçbir şey yapılmaz?
Biraz daha abartın böyle az oldu

Bir ara eşimin gözü de yükseklerdeydi. Kusura bakma şu kurumun bilmem nesi şu arabaya biniyor diyecekler diye ben borç harç ödeyemem dedim resti baştan çektim. Erkeklerde ele güne araba gösterme derdi var. Aşırı sinir bozucu bir durum. Senin eşin seni dinlemeyecek gibi.

Bir ara eşimin gözü de yükseklerdeydi. Kusura bakma şu kurumun bilmem nesi şu arabaya biniyor diyecekler diye ben borç harç ödeyemem dedim resti baştan çektim. Erkeklerde ele güne araba gösterme derdi var. Aşırı sinir bozucu bir durum. Senin eşin seni dinlemeyecek gibi.
Evet aynen öyle. Umarim dinler yoksa kötü seyler olacak sabrimin son sınırlarında çünkü.

Kenarda 350 bin altınımız vardı eşim fuzulev diye bir şeye girdi 1 milyon 100 bin alacak bu paraylada araba alacak bizim arabamız var 580 bine satmış bugün. onun planı 500 binide katıp 1.5 milyonluk araba almak ama ben bunu istemiyorum.
Bana kalırsa 1 milyona araba al 500 bini altın alıp köşeye koyalım diyorum ama kabul etmiyor hepsine araba alıcam diyor sanki ben dış kapının mandalı gibi benim fikrimi sormadan güzelliklede anlattım ama anlamıyor ev için yatırım yapalım diyorum çünkü ben oturdugumuz evi sevmiyorum çok kullanışsız bir ev.ev mahkemelik kiracı degiliz ev sahibide degiliz yatırım için az da olsa köşeye altın atmakmı bütün parayı arabaya yatırmakmı mantıklı olur?
Ben de arabamın iyi olmasını isterim ama gelirinize göre tabi ki. Arabamı satmak istiyorum almayı planladığım araba 3,5 milyon mesela.

Eşim istediğim arabayı almama karışsa üzülürdüm açıkçası

Geliriniz ne kadar? Siz çalışıyor musunuz?

Zaten benim zorumla eve girsin diye gönderdim kendisi arabaya girip geri geldi. Arabayi da yatirim icin aliyorum diyerek beni kandirmaya calisiyor iste 1.5 milyonluk arabayi yatirim icin alacakmista 2 sene sonra borcu bitince arabayi satip 1 milyonu pesin verip ev sistemine girecekmis kurasiz sisteme bilmem ne yani beni oyalamaya calisiyor ses etmeyim diye akli sira.
2 sene sonra 1 milyon ev peşinatı yetmez bile 2 seneye evler ne kadar olacak Allah bilir kurasız derken kuralı sisteme girer bekler uzun bir süre.

Evliliğinde fikrin önemsenmiyor kocam benden habersiz arabasını satamaz böyle kafasına göre işe giremez gördüğüm çoğu evlilikte de böyledir sen kimsin ki diyor kafasına göre takılıyor ne desen yapamayacak belli her şeyde böyle mi boşa mı konuşuyorsun o kadar kafasının dikine dikine mi gider? Altınları vs sana sormadan nasıl bozdurur

Belli ki üslup probleminiz var hanımefendi. Avam bir üslubunuz var, sizin gibileri gördüğümde üzülüyorum :) muhatabım değilsiniz, iyi akşamlar.
Üslubumda hiçbir sorun yok siz sadece ne cevap vereceğinizi bilemediniz. Bana üzüleceğinize kendinize ağlayabilirsiniz😌
Zira şu mesajları yazan sizsiniz👇🏼🤣
Screenshot_2025-12-15-22-57-44-791_com.android.chrome.webp

Arabayı satmayı düşünmüyorsa haklısınız

Back
X