• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle tartıştık .

Ben de arabamın iyi olmasını isterim ama gelirinize göre tabi ki. Arabamı satmak istiyorum almayı planladığım araba 3,5 milyon mesela.

Eşim istediğim arabayı almama karışsa üzülürdüm açıkçası

Geliriniz ne kadar? Siz çalışıyor musunuz?
Sinan’la mı evlendiniz sonunda?

Yatırımdan anlayan arkadaşlar yanlış düşüncem varsa yönlendirirse sevinirim.
Kenarda 350 bin altınımız vardı eşim fuzulev diye bir şeye girdi 1 milyon 100 bin alacak bu paraylada araba alacak bizim arabamız var 580 bine satmış bugün. onun planı 500 binide katıp 1.5 milyonluk araba almak ama ben bunu istemiyorum.
Bana kalırsa 1 milyona araba al 500 bini altın alıp köşeye koyalım diyorum ama kabul etmiyor hepsine araba alıcam diyor sanki ben dış kapının mandalı gibi benim fikrimi sormadan güzelliklede anlattım ama anlamıyor ev için yatırım yapalım diyorum çünkü ben oturdugumuz evi sevmiyorum çok kullanışsız bir ev.ev mahkemelik kiracı degiliz ev sahibide degiliz yatırım için az da olsa köşeye altın atmakmı bütün parayı arabaya yatırmakmı mantıklı olur?
Ben haklı buldum seni ben olsam bende araba için çok para harcamazdım yatırım yapın evinizi alın daha iyi eliniz darda olmaz. Bence eğer köşede kıyıda altınların varsa at kasaya unut yok altın felan de küserse de küssün bizde arba aldık tamiratları bitmiyor aldığmız günden beri çebimizden çıkan paranın haddi hesabı yok🥹 şimdiye tüp bebek masraflarımı ve dahasını halletmiştim.

Ben haklı buldum seni ben olsam bende araba için çok para harcamazdım yatırım yapın evinizi alın daha iyi eliniz darda olmaz. Bence eğer köşede kıyıda altınların varsa at kasaya unut yok altın felan de küserse de küssün bizde arba aldık tamiratları bitmiyor aldığmız günden beri çebimizden çıkan paranın haddi hesabı yok🥹 şimdiye tüp bebek masraflarımı ve dahasını halletmiştim.
Insallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz .
Baska yok maalesef ki öyle altinim iki bilezigim var tek onlarda cok para etmez

Insallah en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz .
Baska yok maalesef ki öyle altinim iki bilezigim var tek onlarda cok para etmez
Teşekkür ederim güzel dileklerin için amin🙏🏼

Olsun walla o ikitane bileğindekine de kıyıp bozdurmasın izin verme bence başka da yokmuş yazık değilmi. Bence oturup etraflıca konuşun önceliğiniz ve önemli olan hangisiyse o alınsın biraz duygusaldan gir kız , bak yarın birgün çocuğmuz olur kiralarda sürünmesin bizle de😜 gelecek kurmamız lazm vs..

Teşekkür ederim güzel dileklerin için amin🙏🏼

Olsun walla o ikitane bileğindekine de kıyıp bozdurmasın izin verme bence başka da yokmuş yazık değilmi. Bence oturup etraflıca konuşun önceliğiniz ve önemli olan hangisiyse o alınsın biraz duygusaldan gir kız , bak yarın birgün çocuğmuz olur kiralarda sürünmesin bizle de😜 gelecek kurmamız lazm vs..
Ben duygusal davranamam ki hic bagirip cagiririm hep sinirlerim zipliyor öyle yapinca oda daha inatlasiyor galiba.

Ben duygusal davranamam ki hic bagirip cagiririm hep sinirlerim zipliyor öyle yapinca oda daha inatlasiyor galiba.
Sıkıntı bu işte bende öyleyim sonra inada bindiriyolar duygusaldan girip vurmak lazım🤣

Üslubumda hiçbir sorun yok siz sadece ne cevap vereceğinizi bilemediniz. Bana üzüleceğinize kendinize ağlayabilirsiniz😌
Zira şu mesajları yazan sizsiniz👇🏼🤣
Eki Görüntüle 3685896
Evet baktım ve bu masajlarımda bir sorun göremedim, konu içeriklerine bakarsanız konu sahibi hanımefendilerin sıkıntılarını detaylı görürsünüz ve yorumlarımın sebebini anlarsınız. Öyle girmişsiniz ne yazmışım diye nedeni nasılı yok :) ben kendi maddi durumuma göre kendimce yorum yapmışım hanımefendi bu saçmalamak değil, sizde kendi fikrinizi belirtip köşenize çekilebilirdiniz. :) umarım sosyal iletişim kurmayı öğrenirsiniz, zira bu hem size hem yakın çevrenize siz tarafından zulüm olur, hayırlı geceler :)

Eskiden olsa araba yatırım araciydi ama şuan öyle değil.mesela korona zamanı acayip yükselmişti araba fiyatları şuan çok durgun.ben olsam yapmazdım en mantıklısı altına yatirmak

Ben tam tersini düşünüyorum. Kenarda altınım olacağına daha iyi bir aracım olsun.Eşimde borcu olmadığında altın biriktiriyor yada altın borçlanıp araba yada motoru yükseltiyor. Hem biniyoruz hem değer kazanıyor araçlar. Tabi masrafı ,benzini, bakımı aşıyor aşmasına ama bindiğimize sayıyoruz onuda.
Ben eşime hiç karışmıyorum bu konuda çünkü bir uno ile başlamıştı bende olmayan ticari zekası var ben nasıl karışayım:)
İnş eşiniz arabayı evin peşinatına kullanır.

Evet baktım ve bu masajlarımda bir sorun göremedim, konu içeriklerine bakarsanız konu sahibi hanımefendilerin sıkıntılarını detaylı görürsünüz ve yorumlarımın sebebini anlarsınız. Öyle girmişsiniz ne yazmışım diye nedeni nasılı yok :) ben kendi maddi durumuma göre kendimce yorum yapmışım hanımefendi bu saçmalamak değil, sizde kendi fikrinizi belirtip köşenize çekilebilirdiniz. :) umarım sosyal iletişim kurmayı öğrenirsiniz, zira bu hem size hem yakın çevrenize siz tarafından zulüm olur, hayırlı geceler :
🤣🤣
Ben saçmalamak demedim ki. Onu siz diyorsunuz şimdi. 🤷🏻‍♀️

Kenarda 350 bin altınımız vardı eşim fuzulev diye bir şeye girdi 1 milyon 100 bin alacak bu paraylada araba alacak bizim arabamız var 580 bine satmış bugün. onun planı 500 binide katıp 1.5 milyonluk araba almak ama ben bunu istemiyorum.
Bana kalırsa 1 milyona araba al 500 bini altın alıp köşeye koyalım diyorum ama kabul etmiyor hepsine araba alıcam diyor sanki ben dış kapının mandalı gibi benim fikrimi sormadan güzelliklede anlattım ama anlamıyor ev için yatırım yapalım diyorum çünkü ben oturdugumuz evi sevmiyorum çok kullanışsız bir ev.ev mahkemelik kiracı degiliz ev sahibide degiliz yatırım için az da olsa köşeye altın atmakmı bütün parayı arabaya yatırmakmı mantıklı olur?
Aynı şeyi biz de yasadık ama eşim dikine gitmedi ikimiz içinde makul olanı yaptık 2 milyonumuz vardı bir buçuk milyona araba aldık kalanı birikimde duruyor nolur nolmaz heyecana gerek yok

Arabaya o kadar para yatirmak cok mantiksiz cunku istedigin kadar iyi sofor ol disaridan aracini koruyamiyorsun bizim kapimizin onunde park halinde arabamiza carpti sarhos biri araba yari yariya deger kaybetti tamir vs sanayi ugras dur esim yok parasina satti uzuldugumuz de cabasi

Ne münasebet o eve giren her kuruşta sizin de hakkınız var, kafasına göre onu aldım bunu sattım yapamaz. Eşiniz inançlı biriyse helal etmiyorum haram zıkkım olsun kartını oynayabilirsiniz.

yatırım yatırımdır elindeki bütün parayı arabaya vermek mantıksız. Hatta o para elinde bile değil bazı sistemlere girmiş. Christian bale bile kaç milyon dolarlık adam 2003 model Toyota’ya biniyor diye haber çıktı.

Ne münasebet o eve giren her kuruşta sizin de hakkınız var, kafasına göre onu aldım bunu sattım yapamaz. Eşiniz inançlı biriyse helal etmiyorum haram zıkkım olsun kartını oynayabilirsiniz.
Bakalim ben diyecegimi dedim de paranin hepsini benden habersiz gidip arabaya yatirirsa büyük olay cikartirim. Dün dedim benden habersiz kafana göre sakin araba fln almaya kalkma diye neden diyor sen sanki arabalardanmi anliyorsun.

Bakalim ben diyecegimi dedim de paranin hepsini benden habersiz gidip arabaya yatirirsa büyük olay cikartirim. Dün dedim benden habersiz kafana göre sakin araba fln almaya kalkma diye neden diyor sen sanki arabalardanmi anliyorsun.
Olayı arabadan anlamak sanıyor hala :kızgın:çok işiniz var bu adamla

Bilmiyorumki kendisi de bilmiyor zaten daha bakıyor öyle. İlk önce koşa koşa arabayı sattı bir acele ki ben altın diye diretmeyim parada 20 sinden sonra işte direk alacagı kişinin hesabına geçiyormuş fuzulevden gelen para.
Nasıl iş yapmış eşiniz? kaç gün zarardasınız..

Biz arabamızı sattığımız da karşı taraf birevimden para çekmişti arabayı sattığımız gün para hesabımıza geçmişti?

Ben ev için bu işe girmenizi tavsiye ediyorum. Bu öyle üçyüz beşyüzle olacak iş değil.

İkiniz de çalışıyorsanız kredi çekip makul bir ev alabilirsiniz.

Back
X