eşimle tartıştık :(

eşim bu gece 4 te yola çıkacak ve pazar günü dönecek
daha önce konuşmuştuk beni annemlere bırakacaktı
bugün sordum beni ne zaman bırakırsın diye
bi bozuldu bi bozuldu
sanki gittiğim yer nereyse
işe giderken bırakırım dedi
işe gideceği saatten saatler önce de hazırsan çıkalım dedi
ben daha erken değil mi işe çok var dedim
sen annenlere git ben de bekarken yaptığım gibi gidip iş yerinde oturayım dedi
annemlere gitmeme niye kızıyorsun dedim
ben bu gece bekarkenki gibi yalnız mı kalacam dedi
ben de
sen dedin akşam bırakayım diye
madem öyle sen yola çıkacağında beni bırakırsın
dedim
o saatte bırakılmaz olmaz dedi
o halde sabah ben kendim gideyim dedim
yok ona da tavır yapıo
ben evliymişim ben niye orda kalıyomuşum
eee sen yoksun
evde bi başıma kalacağıma giderim annemlerde kalırım nolacak
yok ben onu anlamıyormuşum
ben de tamam ya gitmiyorum bırak tavır yapmayı kalırım ben evde tek başıma nasıl içine sinecekse böyle dedim ve sustum

Allah aşkına arkadaşlar benim anlamadığım sizin anladığınız bi şey var mı???
benim anladığım tek sey kaynanan kocanı fitlemiştir en baştannn...ahh o kaynanalar yok mu? benim k.validemde eşime ..ne o kadını benim yanımda öpüyosun demiş..duyunca deliye döndüm..gelip giderken el öpme merasimin de eşim annemin yanaklarını öper sarılırdı..rahatsız olmus demekkii..

ben de rahat etmiyorum ama sırf evde bi başıma kalmamak için istemiştim:14:
neyse gitmeyeceğim zaten
kimse bana neyi anlamadığımı anlatmadı ama
herkes beni yanlış buldu:26:

neyse
eşim geldi az evvel
bana ve oğlumuza hediyeler almış:73:
sarıldım :48:
o da her fırsatta sarıldı :38:
aç değilim dedi sofra kurmadım
çayın yanına bi şeyler hazırlamıştım oturduk yedik içtik
o konuyu açmadık
gece de uğurlayacağım
evimde de dönüşünü bekleyeceğim
annemlere ne diyeceğimi bilmiyorum ama
ben istemiyorum şeklinde konuşacam

bu konuda böylece kapanmış oldu:42:
pardon ama yorumların hepsini okudum da anlamadım benbu insanları. ne alaka evde yalnız kalmanız ve nasıl eşinizi haklı buluyorlar anlamadım. ya insanın anne babasının yanına gitmesi kalmasından doğal bir şey var mı. ne yani evlenince anne baba gidiyo geriye bir tek eş mi kalıyo. ya o nun ailesinde kalsanız ne derdi. biz türk kadınlarıyız erkekleri bu hale getiren zaten . o ne derse o olur evde. ne alaka ya istediği zaman gider kalır anne de. hemde hamile bir bayan evde yalnız kalacak olacak iş mi bu. valla kocanız naz yapmış sana ve de kazanmış oyunu...

bi kere de annemlerle yolculuga çıkacaktık
akşam orda yemek yedik çay içtik sabah 6 da yola çıkacağız
kalın burda dediler
yok olmaz bizim evimiz var evde kalırız dedi
gittik gece yarısı evimize sonra sabah namazında kalktık tekrar annemlere geldik
yani normalde de kalmak istemez
ama bu kez o yok ben evde tek başıma zaten çekiniyorum tırsıyorum ışıklar açık uyuyorum
annemlerde kalmamda ne var
bunda benim anlamadığım yanlış olan ne var
canım bence eşine birileri bişi söylemişki annenlerle ilgili...uzak durmanı istiyor sanki...kayınvaliden varmı bilmiorum ama onun işii gibii gelio :) bişi sorucam demiomu benim anneme git orda kal yada o buraya gelsin falan die?

bence eşinize tatlı dille;aşkım seni anlıyorum burasıda benim evim burda kalmam gerekir ama biliyorsun hamileyim daha da sitresli oluyorum onun için istedim annemlerde kalmayı de 90 derece dönüş yapar tatlı dil herkesi yola getirir sanki o haklı gibi davran ama kendi istediğini yaptır ben hep öyle yapıyorum :17:

yok yok olaylar yazdıgım şekilde gelişmedi :9:
eşimi gece ugurladım sonra uykuma devam ettim
ve sabah alışveriş için çarşıya çıktım ordan da annemlere ugradım
babam kal dedi
baba kalmayım ben evimde kalayım dedim
babam da eşimi aramış karın ne inat tutturdu evde kalacam diye
sen söyle de gelmişken kalsın bizde demiş
eşim de kal aşkım diye mesaj attı
öylelikle kaldım eşim de geldi pazar günü beni aldı evimize geldik
ne şiş yandı ne kebap mı neydi öyle yani :49:

benim anladığım tek sey kaynanan kocanı fitlemiştir en baştannn...ahh o kaynanalar yok mu? benim k.validemde eşime ..ne o kadını benim yanımda öpüyosun demiş..duyunca deliye döndüm..gelip giderken el öpme merasimin de eşim annemin yanaklarını öper sarılırdı..rahatsız olmus demekkii..

canım bence eşine birileri bişi söylemişki annenlerle ilgili...uzak durmanı istiyor sanki...kayınvaliden varmı bilmiorum ama onun işii gibii gelio :) bişi sorucam demiomu benim anneme git orda kal yada o buraya gelsin falan die?

hemen de günahını almışsınız yok kayınvalidem zaten öz değil
böyle mevzulara da karış dersen bile karışmaz sağolsun

pardon ama yorumların hepsini okudum da anlamadım benbu insanları. ne alaka evde yalnız kalmanız ve nasıl eşinizi haklı buluyorlar anlamadım. ya insanın anne babasının yanına gitmesi kalmasından doğal bir şey var mı. ne yani evlenince anne baba gidiyo geriye bir tek eş mi kalıyo. ya o nun ailesinde kalsanız ne derdi. biz türk kadınlarıyız erkekleri bu hale getiren zaten . o ne derse o olur evde. ne alaka ya istediği zaman gider kalır anne de. hemde hamile bir bayan evde yalnız kalacak olacak iş mi bu. valla kocanız naz yapmış sana ve de kazanmış oyunu...

ben de kesinlikle sana katılıyorum
öyle ki bi ara ben hatalıyım galiba diye düşünmeye başladım
düşündürttüler sağolsunlar

Ne annenizde kalacaksınız diye haksız olursunuz nede evde kalma zorunluğunuz var..

İnsanlar özgür olmalı, adabı aşmadığı evliliğe zede vermediği sürece.. Niye bu kadar kurallar içinde boğuluyor insanlar..

Tabiiki gitmek isterse gidip kalacak, üstelik konu sahibi hamile.

Fakat bu konuyu çok farklı bir şekilde çözün derim..

Üstelemeden, inada bindirmeden yapın olur mu eğer elinizdeyse..

İnanın değmez..Sanırım yeni evlisiniz o kadar normal ki böyle münakaşalar; emin olun zamanla bu tip konular yerine oturacaktır.

Ne annenizde kalacaksınız diye haksız olursunuz nede evde kalma zorunluğunuz var..

İnsanlar özgür olmalı, adabı aşmadığı evliliğe zede vermediği sürece.. Niye bu kadar kurallar içinde boğuluyor insanlar..

İnanın değmez..Sanırım yeni evlisiniz o kadar normal ki böyle münakaşalar; emin olun zamanla bu tip konular yerine oturacaktır.

sizin bazı yorumlarınızı okudum, girdiğim konulardakarşıma çıkanları tabi,tam isabet ve kaliteli yorumlar tek kelimeyle..

yazdıklarınız bu konunun özeti ve başka bir söz söylemeye gerek yok bence

bende aynı fikirdeyim sizinle benim ablamda öyle problemler yaşardı bize gelme hususunda

sonra o olayı tartışmaya dökmedi bir süre sonrada eniştem kendiliğinden teklif etti

şehir dışına çıkacak olduğunda.ablamda bazen evinde kaldı bazende annemlere gitti

mesele öylece rayına oturdu...

:- Acaba çokmu kıskanc ? yoksa Ailesiyle ailenle kalmanımı istemiyor yada piskolojıkman Seyehate gitceği gece seninlemi olmak istiyor cok yeni evlisiniz İsteye bilir tazciksınız daha:48: Hamilelik Duygularını alt ust etmiş olabilr hayatım herşeye tepkilenme :) Bebişinnde anne karnında piskoljısını etkileme dikkat et kendien allah muhavaza :21::21::21:

:- Acaba çokmu kıskanc ? yoksa Ailesiyle ailenle kalmanımı istemiyor yada piskolojıkman Seyehate gitceği gece seninlemi olmak istiyor cok yeni evlisiniz İsteye bilir tazciksınız daha:48: Hamilelik Duygularını alt ust etmiş olabilr hayatım herşeye tepkilenme :) Bebişinnde anne karnında piskoljısını etkileme dikkat et kendien allah muhavaza :21::21::21:

eşim eskiden de korkardı çok gidip gelirsek evimize alışamazsın derdi
yeni evliyiz annemlerin evine gidersem alışırım burayı ihmal ederim diye mi düşünüo bilemedim ama
bence de yeni evli oldugumuz için bu konular henüz oturmadı
hamile olmanın verdiği bi duygu da olabilir yalnız kalmak istemiorm
şimdilik hallettik şükür
babam söyleynce kalsın tabii demiş
ben de kaldım tabii :49:

Back
X