Eşimle tartıştık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hayatınızı bilmem, yaşadıklarınızı bilmem daha öncesi nedir ne değildir hiç bilemem ama yazdıklarınızı okuyunca bu tartışmada hatalı olan sizsiniz demek geldi içimden....fitili ateşleyen olmuşsunuz maalesef

hiç olmayacak bir durumda -haklı bile olsanız- sizi haksız duruma düşürecek bir tepki vermişsiniz...rahatsızlığınızı dile getirmenizin çok daha uygun, eşinizin de sizi anlayacağı bir yolu vardır elbet...bir patlama anı falan olabilir ama bence seçtiğiniz yöntem yanlış...

ben eşimin bu konuda beni anlııca yolu bulamadım valla

fikri olan yazsın lütfen

iyide söyledim kavga ettim anlamıyo

üslubunuz sert olmuş laf sokar gibi
onun yerine hayatım bize daha çok zaman ayır sana ihtiyacımız var falan deseydiniz sonuç asla böyle olmayacaktı :26:
eşiniz kabul edermiydi bilmem o kadarını ama sizin gönlünüzü alarak cuma olsun ikna etmeye çalışırdı
haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz

hep haklı olan haksız duruma düşüyo zaten

erkek hep zeytin yağı gibi üste çıkar dimi

Sen biraz sert çıkışmışsın yoksa kendince mutlaka haklısın.düzeltirsiniz aranızı ama düzgün iletişim kurmanız lazım.

aslında gayet saygılı bi çifttik biz ama bu ara çok bunaldım

bide nefret ettimya bunun köyünden patlama oldu sanırım

biz tartışsak bile asla birbirimize sesimizi yükseltmezdik

ama bugün rezil oldum herkes duydu bağırmalarımızı off

sende öğretmenmisin canım
arkadaşların aksine ben iyi yapmışsın diyorum
sonuçta neden cumasının boşa çıkmasını istediğini sen biliyosun ve o an tepen attı sanırım
iki bebekle ailesini köyde süründürmesin o da, hak etmiş valla

nerrde keşke öğretmen olsam

çalışmıyorum ben

cumasını boşa çıkarmak istemesinin sebebi

perşembeden köye gidip bütün hafta sonunu orda geçirmek

Allah yardimcin olsun arkadasim ama bak Köy fazla uzakta dgilmis yani1 saatlik...
Biraz sakin Olsan... Git demesinide aldirma sinirli aninda demis belli
Cocuklariniz kucuk yapmayin,konusmayi deneyin..

Ben esimle kavga ettigimizde herseyi demem ve kusmem ki sonrasinda sayiyorum lafimi :)

gercekten bikmis olmalisinki o lafi orda etmissin esine...keske belli bir anlasmaniz olsada belli zamanlarda gidip diger zamanlarda gitmeseniz. insanin kendine gore isleri olur haftasonuda ailesiyle vakit gecirmek ister. gitme bundan sonra esinde kolundan tutup zorla goturecek degil ya :44:

öyle git dedi diye gitme tabi....
biraz sakinleştikten sonra tekrar konuş eşinle.....

Erkekler annelerine, kendi ailelerine laf sölenilmesine asla tahammül edemeyen varlıklar,
Aslına kim olsa tahammül edemez ama, haksızlıklarınıda kabul etmezler.
Aslında haksız olduklarını bilseler bile siz bir söz söylediğinizde kıymete biner.
O yüzden yorum bile yapmayın bence, bırakın kendi haline görüşsün gitsin gidin gelin sonunda elbet bir dur noktası olacaktır.
Ama bu noktayı ona siz göstermeyin, dediğim gibi erkekler kaldıramıyorlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X